• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Dumneavoatra intrebati, Gogu va raspunde

Stii ca nu avea ? Dar de ce ? asta-i intrebarea .:P

Nu stiu daca s-a mai postat despre Regulamentul forumului, ala in engleza, unde la inregistrare trebuie sa dai click pe I AGREE :)
Gogutza, de ce nu traduci bre agreement-ul ala? Poate multi vor sa se inregistreze pe forum, dar nu cunosc engleza :D

SnowWhite said:
Nu stiu daca s-a mai postat despre Regulamentul forumului, ala in engleza, unde la inregistrare trebuie sa dai click pe I AGREE :)
Gogutza, de ce nu traduci bre agreement-ul ala? Poate multi vor sa se inregistreze pe forum, dar nu cunosc engleza :D

Ne dam si noi mari ca suntem culturalizati si poligloti...
Nu cred ca e o problema pentru cineva familiarizat cu forumurile, iar daca e bai mare, dupa cum cred ca ai vazut, aici totul este la liber.

1.Oare prostia chiar doare?
2.De ce a trebuit inventata roata?
3.Ce intrebare ai vrea sa-ti pun?
4.Care e cea mai haioasa intrebare la care ai raspuns?

Cam multe dintr-o data,nu?

vio said:
1.Oare prostia chiar doare?
2.De ce a trebuit inventata roata?
3.Ce intrebare ai vrea sa-ti pun?
4.Care e cea mai haioasa intrebare la care ai raspuns?

Cam multe dintr-o data,nu?

Habar nu am. Dar trebuiau si astia sa vanda analgezice cuiva, nu?
Roata a trebuit inventata pentru ca patratul nu se invartea si sfera era imposibil de pus la caruta.
Cea pe care o sa mi-o pui data viitoare ;)
Toate sunt haioase.

Gogule,
Este adevarat ca ti s-a dat o masina ca sa faci forumul asta si sa furi useri de pe forumul lui Istrate?

SURVI said:
Gogule,
Este adevarat ca ti s-a dat o masina ca sa faci forumul asta si sa furi useri de pe forumul lui Istrate?

De principiu, este adevarat.
Numai ca nu este vorba de o masina ci de o bicicleta, si nu mi-au dat-o ci mi-au furat-o. Dar in rest, totul este corect si adevarat.

De ce nu castiga ghicitoarele la 6 din 49?

anuk said:
De ce nu castiga ghicitoarele la 6 din 49?

Cum sa nu castige? Toate castigurile la 6 din 49 sunt luate de ghicitoare. Numai ca uneori, astralul se arata diferit la 2 ghicitoare odata, si ca sa nu se supere niciuna, le face in ciuda.

Ce sa intelegem din zicala:s-a suparat ca magarul pe sat? Ce zice istoria despre asta?

vio said:
Ce sa intelegem din zicala:s-a suparat ca magarul pe sat? Ce zice istoria despre asta?

Buey, Vio, eu stiam nu de magar, ci de vacar...
Istoria spune ca relatia vacar- sat era una de tipul win- win, adica toata lumea castiga. Vacarul castiga produse pentru munca lui (pazea vacile) si nu se mai spetea muncind la camp iar satenii castigau timpul necesar muncii campului.
Iar chestia cand se supara vacarul pe sat este o chestie nasoala, loose- loose, pentru ca vacarul este fortat sa munceasca pamantul pentru a avea produsele, DAR si satenii pierd timp cu vacile, nemaimuncind ogoarele.

Multumesc pentru precizare :) ca ramaneam intr-o mare eroare :D :D :D
Na,ca fac si versuri :))))))

Gogu, azi te-am pandit toata ziua pentru a te intreba ceva :D
Deci, pana nu uit... La tine, aici, de ce nu exista nici o reclama? N-avem pauze publicitare aici? :D

Desi nu imi e adresata intrebarea ....de pauza pt publicitate pe chat ,eu sunt responsabila:D: :3:

Scuze,Gogule stiu ca-s off :D:

SnowWhite said:
Gogu, azi te-am pandit toata ziua pentru a te intreba ceva :D
Deci, pana nu uit... La tine, aici, de ce nu exista nici o reclama? N-avem pauze publicitare aici? :D

Cum sa nu existe reclame? :D Sunt aici http://www.premonitii.ro/forumdisplay.php?fid=39

Acum serios, eu am alergie de bannere si reclame si alte alea. Si daca mie nu-mi plac, nu fortez pe nimeni sa le inghita.
In plus, forumul asta nu l-am facut pentru a face bani, ci ca un hobby. Plus ca mai invat si eu una alta cu aceasta ocazie.

gogule, mai traiesti?:D ai trecut cu bine de zilele astea "grele"? =D>

bodo said:
gogule, mai traiesti?:D ai trecut cu bine de zilele astea "grele"? =D>

Inca mai traiesc.
Pe marti seara, sper, sa revin la vremi mai active.

Amu', ori voua va e frica de mine, ori nu mai aveti intrebari sa-mi puneti...

Back