Ok , m-am intors.
Nu vreau sa intru foarte mult in detaliile acelei intalniri. Doamna respectiva doar s-a indreptat spre sotia mea, i-a spus sa nu se uite spre dansa fiindca nu-i bine pentru ea si pentru copil (asta s-a intimplat in clipa in care am intrat in cabinet ; fara sa-i spunem ce ne doare .... nu i-am spus nici macar ca sotia e insarcinata) .... apoi mi-a tuflit un diagnostic brici (ne-a explicat ca sarcina s-a lasat din cauza unui efort fizic ; noi banuiam acest lucru) . Dupa discutiile de acolo ne-a explicat ca are cativa medici care ii recunosc calitatile si ne poate recomanda unul la care sa mergem, sa-i explicam ce si cum....ceea ce am si facut. Medicul respectiv ne-a cerut sa-i dam toate detaliile si apoi i-a dat un tratament ptr mentinerea sarcinii.
Nu vreau sa povestesc toate detaliile acelei intilniri; ce vreau sa subliniez e ca "ne-am incasat-o" destul de rau fiindca am vrut sa stim sexul copilului ; ne-a repetat de mai multe ori ca sa nu mai intrebam niciodata chestia asta ..... oricum am inteles ca nu prea era incintata ca vroiam sa aflam lucruri viitoare
Oricum, dupa experientele astea, am pus mana si am studiat indelung fenomenul : carti , articole, reportaje ....
Sunt cativa clarvazatori celebri in lume ; unii ii mai denumesc mediu/profet; nostradamus, cayce, vanga .... Da, vanga e celebra pentru faptul ca putea citi datal mortii in fruntea celui din fata ei; tot ea este celebra pentru ca a incercat sa-si tina un apropiat linga dansa in ziua cand i-a citit moartea ....nu l-a putut salva de mana destinului. Vanga este cunoscuta si pentru faptul ca-i bateau presedintii la usi.....
Am citit profetiile ei....personal cred ca nu-s originale; sunt "prelucrate" de "presa rusa" de asta am mari indoieli vis-a-vis de ceea ce a aparut pe net. Sigur, cartea tiparita e altceva, dar ma indoiesc ca baba Vanga a avansat date asa exacte despre inceperea unui razboi, mai ales ca toti marii clarvazatori s-au ferit de asta ....
Iar batranu' Nostradamus.....sa apara, asa, din senin, un nou manuscris ...in 2004 ....tot a manipulare miroase dragilor....