• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Flacara violet si prostia

bodo

Prieten
Reaction score
0
O completare, sau , ma rog , o parere sincera la ce e scris aici http://www.premonitii.ro/showthread.php?tid=27678&pid=78220#pid78220

Cu riscul de a-l supara pe pretinu Manolea :D, o sa va spun ca io consider toata tarasenia asta cu flacara violet o prosteala, o manipulare pentru fraieri , chiar o caterinca. Dar, cum mi-mi plac caterincile :D, de aici si pasiunea mea pentru flacaruie.

Trebuie sa recunosc ca-mi e dor de momentul flacarii violet. Cand deschideai tv-ul , vedeai distinsi politicieni, care se jurau pe mama ca Base a castigat confruntarea tv pentru ca era joia flacarii violet sau ca Boc a mai crescut un cm, 2, ca purta cravata violet , sau ca numai stiu care nu s-a putut concentra , ca a fost puternic atacat energetic de nazdravana flacaruie. Intrebati de unde stiu, distinsii raspundeau ca au auzit ei si cunosc persoane care fac asa ceva. Bine, ei nici nu cunosc termenul , iar prin explicatiile penibile nu faceau decat sa transforme in derizoriu parapsihologia. Ori , daca era asa, de ce nu a folosit-o cu succes si partea adversa. Bine, e adevarat ca Manolea e unic :P, dar , daca se dorea, se putea. :D

Nu putem nega faptul ca majoritatea oamenilor de stat are prin preajama indivizi cu oaresice capacitati , nu putem nega ca se folosesc la greu tehnici de manipulare care nu au legatura directa cu realitatea , dar in cazul celebrei flacari violet nimic nu confirma existenta unui razboi parapsihologic , cel putin in sensul parapsihologiei pure.

Si ca sa-i raspun sincer Magdei, io nu cred ca poate face nici ce scrie acolo :D.

O sa fie disponibila pe luni-marti, asa...
Inca se lucreaza la forum, si vrem si noi sa plecam in week-end... asa ca mai dureaza un bob zabava.

anuk said:
Luna said:
bodo said:
O completare, sau , ma rog , o parere sincera la ce e scris aici http://www.premonitii.ro/showthread.php?tid=27678&pid=78220#pid78220

Salut, Bodo!
Nu pot accesa pagina [-o<; ma ajuta cineva?

Acum se deschide :P

Anuk multam pentru efort, dar nu, nu se deschide..:D
Ok sa mai am rabdare pana Gogu vine din weekend.
La mine apare asa ceva:

You do not have permission to access this page. This could be because of one of the following reasons:
1.Your account has either been suspended or you have been banned from accessing this resource.
2.You do not have permission to access this page. Are you trying to access administrative pages or a resource that you shouldn't be? Check in the forum rules that you are allowed to perform this action.
3.Your account may still be awaiting activation or moderation. (Resend Activation Code)

You are currently logged in with the username: 'Luna'

ciudat,la mine merge . Incerca sa dai un restart la calculator.

Ok sa revenim la subiectul deschis de Bodo.
A. Manolea nu a invocat flacara violeta; a fost explicatia cea mai rapida oferita amatorilor de paranormal.

Anuk,
Topic-ul respectiv este intr-o sectiune a forumului unde Luna nu are acces.
De aceea tu il poti vedea si Luna nu.
Pana saptamana viitoare, ramane acolo.

Ok ,inainte de schimbarea serverului era la vedere :P

Luna , ai perfecta dreptate, nu a fost invocata de Manolea, ci de guzganul rozaliu (ca si argument de sustinere a esecului), adica, in traducere libera ,Hrebe , apoi de Mihaela, dragostea mea, care era ferm convinsa ca "maleficu" Manolea i-a atacat energetic consortul. Bine, explicatia ei este alambicata, atacul facand-se pe parti (care parti, doar domnia sa stie :P). Lui Manolea doar i s-a pus in carca flacara violet. Ce mi-a placut maxim , a fost ca cei vizati i-au luat la misto pe credulii care dezvoltau ideea, facand un fel de "cult" din asta. Si uite asa, violetul e de-acum la moda :D.

Back