• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

FLASH-urile MANUELEI !

Isi revine si duminica seara Mircea Badea a spus ca a fost in vizita la ea la spital sambata si au vb ore bune ;)

nu uitati de 10,6 la 660km.Un oras sau tara va fi scufundat de aici va lua viata dezastrul .Bafta

eu pe 8 martie am zis in perioada 18-20 cutremur 7,5+ si inundatii , :D Am gresit perioada . pe chat am scris , cauta-ti in arhiva chatului :P

adrian1988 said:
eu pe 8 martie am zis in perioada 18-20 cutremur 7,5+ si inundatii , :D Am gresit perioada . pe chat am scris , cauta-ti in arhiva chatului :P

Nu incepe si tu ca le nimeresti ,simpla coincidenta .

:19: Asta vroiam sa dovedesc :P Ca se pot nimeri cutremurele ;)

manuela said:
nu uitati de 10,6 la 660km.Un oras sau tara va fi scufundat de aici va lua viata dezastrul .Bafta

nu exista un cutremur asa mare ;) 9,5 mw e cel mai puternic :D Iar ce zici tu .....e inimaginabil :)

si imbosibil desigur :)

si daca 10,6 nu e magnitudinea, ci data 10 iunie (spre exemplu)?

Sau ora 10 si 6 minute? Sau 10,6 grade celsius in Kamceatka?
Hai sa fim seriosi. Fata a spus cutremur de 10,6.

era 10,6R undeva nu stiu in ce zona, dar timppul ne va da dreptate ....sau nu.Oricum eu nu voi mai prezice la rubrica aceasta iar cine este interesat poate cere adresa mea pt a fi informat unde voi vb.Aici daca mod principal mi-o va [permite voi fi un user obisnui....sau mai putin obisnuit...daca nu f bine nimic de pierdut nimic de castigat.Unei singure persoane de aici pot multumi pt loialitate si aceea cred ca se stie .

Nu am inteles... esti altceva decat un user obisnuit?

Se pare ca Manuela nu s-a invatat minte sa nu mai dea altora userul si parola din forum.
A fost banata, de data asta permanent.

Mda...
Dar regulile sunt valabile pentru toti.
In plus, o chestiune care ma face sa ma gandesc si la altele. Manuela discuta mult, din cate spune si ea, cu alti useri in PM. Daca pe contul Manuelei intrau mai multe persoane (minim 2 in afara de ea), oare cine discuta in PM cu ceilalti useri? Ea? Cealalta persoana1? Cealalta persoana 2?

Gogu said:
Mda...
Dar regulile sunt valabile pentru toti.
In plus, o chestiune care ma face sa ma gandesc si la altele. Manuela discuta mult, din cate spune si ea, cu alti useri in PM. Daca pe contul Manuelei intrau mai multe persoane (minim 2 in afara de ea), oare cine discuta in PM cu ceilalti useri? Ea? Cealalta persoana1? Cealalta persoana 2?

=))=))=)) asta da dilema!!!!

Back