degetica said:Pai nu cred ca are abilitati de inotator![]()
Asta explica de ce nu vrea sa inghita lichide!
degetica said:Pai nu cred ca are abilitati de inotator![]()
Sarrah said:degetica said:Pai nu cred ca are abilitati de inotator![]()
Asta explica de ce nu vrea sa inghita lichide!
anuk said:Cine cauta gasesteFata nostra are ANDROPHOBIA - teama de barbati , lucru recunoscut de ea. Nu-i asa Sarah, ca-i corect? Ar putea insa fi si COITOPHOBIA - teama de relatii sexuale .,ramane de vazut cum va fi cu EA.
Sarrah said:Ideal ar fi sa nu simt nevoia sa ma apropii de nimeni. Daca nu va fi sa fie nici ea, (desi sper cu toata fiinta mea sa fie) atunci sper sa pot trai singura. Si gandul unei singuratati e groaznic, apoi...pana va fi o alta...ar mai trece ani...
In privinta barbatilor e clar drum inchis, stiu ca isi doresc copii si stiu ca ar fi dornici sa profite de mine. Deci, drum inchis.
Asa ca, mintea mea a fost fortata sa aleaga aceasta cale.
De fapt, in una din postarile anterioare am spus ca, numesc toate astea "frica de viata", exista postarea...
Cunosc bine "apele in care ma scald zi de zi..."
Acela nu va fi niciodata al vostru ci doar crescut de voi,nu va avea nici o farama din genele voastre ci doar ii veti imprima o educatie dupa chipul si asemenarea voastra si asta doar daca va a vea un fond propice.Acum sa nu te superi pt ce scriu dara asta este adevarul pur ,trist dar adevarat.In rest, despre badaranie nu avem ce vorbiSarrah said:@Ionut, desigur ca ar fi destui cu care m-as putea intelege.
Nu-mi reprosez faptul ca nu am gasit si nici macar faptul ca nu am cautat.
Poate nu intelegi ca am dus o cursa de supravietuire, nu am trait.
Numai cat timp mi-a luat sa pot locui singura in garsoniera parintilor mei...
Ce spui tu... sunt lucruri ce se realizeaza greu, oricum acum faptul e consumat.
Mi-am pastrat insa sansa de a avea un copil "al nostru", fapt foarte important!
Nu am pretentia ca am dreptate sau ca ti-am raspuns complet.
Cert e ca as fi fost distrusa complet daca dadeam de un badaran...
Aceasta perspectiva a fost apocaliptica pentru mine.
Asa, supravietuiesc inca...