• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Gogu si ale lui profetii din 2011

Admin1

Administrator
Reaction score
0
M-am hotarat sa incep acest topic doar ca sa vad daca reusesc sa produc niste profetii viabile.
NU UITATI! Absolut tot continutul acestui topic este o mare gluma, dar sa vedem daca aceste "profetii" pot fi confirmate.

28.10.2011 Vad multa apa de jur imprejurul meu. Un individ imi spune "nu bea, ca nu este potabila".

28.10.2011 O masina galbena vireaza scurt in fata mea si merge spre dreapta. Dupa ea, din ce in ce mai multe masini vireaza la dreapta. Pana si un autobuz iese de pe traseul normal si vireaza la dreapta.

Gogu said:
28.10.2011 O masina galbena vireaza scurt in fata mea si merge spre dreapta. Dupa ea, din ce in ce mai multe masini vireaza la dreapta. Pana si un autobuz iese de pe traseul normal si vireaza la dreapta.
:happy: O coloana oficiala.. sau ceva legat de inmormantare :cry:
sau poate :scaryghost: "dispar" cei care fac premonitii leagte de cutremure :devil:

29.10.2011 Merg pe strada si deodata observ cum o groapa mare se casca in asfalt. O masina este aproape inghitita. Un politist apare, panicat, tinand o foaie in mana.

30.10.2011 Un grup de oameni stau intr-o camera plina cu calculatoare, harti si aparatura de comunicatii. Un om in uniforma spune "Abia in 3 saptamani vom avea toate datele".

:D: Asta sigur se indeplineste!!! Posibil cu o marja de +/- 48 de ore. Da cu cnp-ul, ce-ati facut cu cnp-ul? :D

Gogu said:
29.10.2011 Merg pe strada si deodata observ cum o groapa mare se casca in asfalt. O masina este aproape inghitita. Un politist apare, panicat, tinand o foaie in mana.
[/
Gogu... sa nu ne lasi fara vesti; ca in ultima vreme nu mai stim cum stau "vibratiile" si la ce nivel au ajuns..parca citisem ceva in carte..
Si gaura in asfalt o fi de la CERN ?? O fi vreo particula de anti-materie?
Admin!!! ajuta-ne X_X X_X X_X.. ca nu mai putem dormi.. si daca apar si alte gropi??.

31.10.2011 Nu reusesc sa inteleg de ce atat de multa lume alearga dupa un varf de munte cu zapada pe el. Un cetatean in uniforma vine si ii spune lui Vasile "Daca maine nu ai muntele cu zapada, ne suparam"

02.11.2011 Foarte multi oameni fac legaturi periculoase intre evenimentele meteorologice extreme si incalzirea globala. Dar nimeni nici macar nu incearca sa vada ca de fapt activitatea soarelui are mai multa influenta.

Gogu said:
01.11.2011 Vine o iarna lunga si grea.

Cam cat de lunga si cam cat de grea? Zapada multa? Vrem detalii :P.

03.10.2011 Un personaj important se intalneste impreuna cu alte personaje importante. Se discuta lucruri interesante.

Gogu said:
03.10.2011 Un personaj important se intalneste impreuna cu alte personaje importante. Se discuta lucruri interesante.

Asta sigur se va indeplini!!!:D
De ex. Anjelika si cu Nicolas!! Sau Nicolas si cu Barack sau Barack si Traian (al nostru), sau eu si cu recenzoru' si/sau perceptoru' ....
Evident toti vor discuta lucruri extrem de importante.
Un mesaj traznet.

04.10.2011 Vad un cetatean rus ce se mpune in discutiile cu alti cetateni. Acestia din urma scot banii si platesc o suma de bani cetateanului rus. Apar cifrele 8, 3, 12 si 27.

Mai spune si matale, gogule, doua numere, sa fac un belet la loto! :D

05.11.2011 O cladire inalta face senzatie. Foarte multi oameni sunt atenti la ce se intampla acolo.

O caldura m izbeste in fata.Vd o lumin rosie ca de la un semineu

Back