• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

HELP!!!

imi pare rau ca mesajul meu de ajutor a fost sters ! Daca asta este politica acestui forum.......pe care am si cont desigur, dar nu am vrut sa fiu cunoscut ......va pup cu drag si sper sa va ajute D-zeu asa cum m-ati ajutat si voi!

Pai draga guest-ule ,daca ai cont si daca esti un om onest ,logheaza-te si poate ca atunci cerinta ta ar fi credibila .Zic si eu...

degetica said:
Pai draga guest-ule ,daca ai cont si daca esti un om onest ,logheaza-te si poate ca atunci cerinta ta ar fi credibila .Zic si eu...

Ca bine zici :P

Gogule ,maica ,sa nu incep sa ma supar ,te rog sa imi spui de ce mu mi-a fost recunoscuta parola ca eu nu facusi nicio modificare? Mi-ai trimis una noua si cand am vrut sa o schimb nu merge.De ce?
Oi fi eu novice in calculatoare ,dar sincer nu vreau sa incep sa cred in ciudatenii...previzibile ,asa ca lamureste-ma tu ,te rog.

Pai la fel am patit si eu acum ceva timp!
Oricum, Gogu mi-a intrat pe cont, Gogule, ai intrat pe contul meu cand mi-ai schimbat setarile!!
Sa stie userii, asta nu se face, nu te supara!
Macar daca aveai setare sa poti intra fara sa stie nimeni, si taceam din gura, dar acum, uite ca degetica s-a prins.
Poate ca te vei supara si ma vei bana, dar asta e, ce pierd pana la urma??
Da, mai discutam subiecte ce ma framanta.
Ca sa stie tot natu, setasem sa nu primesc mesaje private, dar adminul normal ar fi trebuit sa poata trece de aceasta piedica.
Ei bine, se pare ca nu a putut, a intrat pe cont sa schimbe setarile apoi a trimis mesaj privat.
Daca intra iarasi si reseta contul, nu stiam.
Dar, la relogarea mea, am patit acelasi lucru ca si degetica, si oricum era evident.
Cam asta e adevarul, Gogule, asa ceva nu se face!

Nu, ce sa am de ascuns? Cred ca am fost cea mai deschisa de pe aici.
Simt insa ca Gogu ma poate bana, nu-i va cadea chiar bine mesajul.
Nu prea m-am simtit in largul meu, poate mai trimiteam si alte mesaje private catre alti useri dar, daca sunt interceptate am preferat sa spun despre mine in forum si nu in mesaj privat.
Nu prea e OK...Mesajul privat nu e chiar privat aici, asta spun.

Sarah, este o acuzatie in care eu nu cred, repet ,Gogu nu incalca intimitatea userilor, cu siguranta este o neintelegere.

Sarrah ..... eu cred ca tu ai setat ca sa nu primesti e-mailuri, si sa primesti doar mesaje private ....Gogu nu intra intra in conturile userilor ;) Am aproape 5 ani pe forum si nu am avut probleme de confidentialitate :)

degetica said:
Gogule ,maica ,sa nu incep sa ma supar ,te rog sa imi spui de ce mu mi-a fost recunoscuta parola ca eu nu facusi nicio modificare? Mi-ai trimis una noua si cand am vrut sa o schimb nu merge.De ce?
Oi fi eu novice in calculatoare ,dar sincer nu vreau sa incep sa cred in ciudatenii...previzibile ,asa ca lamureste-ma tu ,te rog.
Schimbarea parolei este o chestie automata, nimeni nu este implicat. Daca vrei, pot sa o schimb manual.

In alta ordine de idei, daca nu-ti recunoaste parola, fii atenta la Caps Lock si la limba de pe calculator.
De exemplu, aceeasi tasta scrie ";" in EN si "ș" in RO.
Daca tot sunt probleme, scrie-ti parola in campul de user, sa verifici ca este cea corecta.

Nu, nu e acuzatie e adevar si sper sa recunoasca deschis.
Desetasem sa mai primesc mesaje private cand o tot rugam pe Anuk sa-mi faca sugestii in mesaj privat.
Ok, nu s-au facut, momentul a fost depasit, iar cand Gogu a vrut sa-mi spuna ceva nu a mai putut.
Si mi-a intrat pe cont si mi-a spus sa nu ma intreb cum a facut-o.
Nu spun asta sa ne certam, daca totusi ne vom desparti doar sa mi se spuna in privat sau pe forum si ne luam ramas-bun si asta e.
Cand am spus cu rautate ceva, am spus si am recunoscut, daca nu recunosc acum ca am fost si rea.
Mai am si starile mele, dar poate nu am scuza prin asta.
Acum insa e vorba de o realitate si, poate nu m-ar deranja, insa devine nesigur forumul, in sensul ca, daca vrea sa-mi faca rau imi poate intra pe cont si poate posta in numele meu un mesaj pe forum sau in privat...
Sper sa fie barbat si sa recunoasca, asa cum mi-a spus drept in fata ceea ce a avut de spus si am apreciat sinceritatea lui.

Sarrah said:
Pai la fel am patit si eu acum ceva timp!
Oricum, Gogu mi-a intrat pe cont, Gogule, ai intrat pe contul meu cand mi-ai schimbat setarile!!
Sa stie userii, asta nu se face, nu te supara!
Macar daca aveai setare sa poti intra fara sa stie nimeni, si taceam din gura, dar acum, uite ca degetica s-a prins.
Poate ca te vei supara si ma vei bana, dar asta e, ce pierd pana la urma??
Da, mai discutam subiecte ce ma framanta.
Ca sa stie tot natu, setasem sa nu primesc mesaje private, dar adminul normal ar fi trebuit sa poata trece de aceasta piedica.
Ei bine, se pare ca nu a putut, a intrat pe cont sa schimbe setarile apoi a trimis mesaj privat.
Daca intra iarasi si reseta contul, nu stiam.
Dar, la relogarea mea, am patit acelasi lucru ca si degetica, si oricum era evident.
Cam asta e adevarul, Gogule, asa ceva nu se face!
Da, eu am intrat si ti-am schimbat setarea ca sa primesti PM-uri. Si stii si de ce, stii si ce vroiam sa-ti transmit prin PM. Dupa aceea, puteai tu sa revii la setarile originale.
Asa ceva se face. Schimbarea setarilor contului unui utilizator, atunci cand aceste setari nu sunt corespunzatoare.

Despre intimitate. Mesajele private sunt confidentiale. Nici un admin sau moderator nu are acces la ele, iar in baza de date sunt criptate. La fel, parolele. Este in standardul softului.

Sarrah ,nu ar fi singurul forum nesigur...Mai rau e cand oamenii devin...nesiguri...Restul...tine de juridic..

Am spus-o si o s-o repet. Forumul este confidential atat cat se poate pentru forum.
Mesajele private si parolele sunt absolut confidentiale, nimeni neputand sa le citeasca.

Asa ca va rog sa incetati cu insinuari sau cu acuzatii nefondate. Daca faceti o acuzatie, veniti cu dovezi, si nu circumstantiale, ci dovezi directe. Faptul ca eu am schimbat setarile unui cont (din instrumentele de administrare) nu inseamna ca am acces la acel cont, la postari sau la mesajele private.
Faptul ca cineva nu reuseste sa-si foloseasca parola nu inseamna ca cineva a intrat in contul lui.
Iar cand se incearca remedierea situatiei, eu ma astept sa si colaboreze, nu sa arunce cu noroi, nefacand nimic.
Multumesc.

Administrez si eu forumul de la cutremur.net, pe acelasi tip de platforma software (cu mici nuante de interfata, dar asta nu conteaza). Mesajele private sunt intr-adevar private, continutul PM-urilor transmise intre useri NU este accesibil adminului. Cine crede altceva, se afla intr-o profunda eroare.
In al doilea rand, nu e nevoie sa intri in contul unui user ca sa ii modifici anumite setari care pot fi necorespunzatoare la un moment dat, pentru buna functionalitate a forumului s.a.m.d. E o chestie pur tehnica de administrare a forumului, niste optiuni pe care ti le pune la dispozitie platforma software pe care se bazeaza forumul respectiv. Adminul dispune de anumite tool-uri pentru a asigura functionalitatea forumului, si este absolut normal acest lucru. Nu are nevoie sa intre in contul unui user, mai ales ca nu are cum sa ii afle parola, cu exceptia cazului in care userul si-a pierdut/uitat o parola si l-a rugat explicit pe admin sa ii faca o resetare de cont (resetarea este posibila si manual, din partea userului).
Asa ca asta e, nu e vorba de nici o incalcare de confidentialitate aici, ci doar de mecanisme pur tehnice de administrare a forumului, fara nici un acces la un cont anume. Adica lucruri valabile pentru oricine.

Oricum, apreciez sinceritatea ta, ai recunoscut ca mi-ai schimbat setarile.
Stiam (de pe alte forumuri, plus ca am si eu 2(!) forumele, ca adminul si moderatorii pot trimite PM, din setari.
Admit ca ai intrat ca sa trimiti PM, si mi-ai spus...sa nu ma intreb cum!
Imi puteai explica cum si era OK.
Dar, cum de mi-am pierdut parola nu inteleg, nu te acuz!
Insa imediat am pierdut parola si...nu m-am simtit in largul meu.
Oricum, nu ma simt in largul meu pe aici, asa si asa...

Back