• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Hmmmm?

Serj

Reporter de teren
Reaction score
0
"ASTERN UN GAND,DOUA SAU MAI MULTE!
MA GANDESC LA VRUTE SI NEVRUTE!"

WARNING!! ACESTE SUNT DOAR ANUMITE GANDURI\PARERI\SENTIMENTE SINCERE ,INOCENTE EXPUSE INTR-O STARE CIUDATA DE SPIRIT!

Uneori ma uit in jur si ma intreb.....
.....de ce naiba exist, de ce?........
Ma uit in jur si totul mi-se pare ca un vis.....

1.BANII!

Ma uit la oamenii din jur si toti se zbat sau macar 99,9% sa faca bani sau
sa cheltuie bani crezand ca vor duce o viata mai buna, ca isi vor ridica calitatea vietii lor sau ca vor satisface anumite dorinte materialiste si asta ii vor face fericiti !
Serj lasa ca o sa vezi tu la 20 de ani ca fara bani esti nimica!
Da e adevarat fara bani/verzisori/malai/lovele/lei sau cum ii numiti esti nimica in societatea de azi! Totul se invarte in jurul banilor.Nu avem ce face! Noi suntem roboteii cu sentimente care urmam legile si dogmele cu increderea ca "DA! ASTA E VIATA! E FRUMOASA". Da! Ni-se pare frumos deoarece am fost in comunism si pentru Romania libertatea de astazi inseamna mult si e nepretuita,dar multi uita cati au murit pentrul pretul acestei liberati si revenim ,iar la PRET! Orice are un pret in societatea de azi! Poti cumpara de la forta de munca ,masini,femei(femei de companie),barbati(Gigolo),case ,paduri etc POTI CUMPARA ORICE!! Ai bani ->Ai putere! Bani nu aduc fericirea, ci o intretin!!! Bani, o hartie plastificata, astia-s banii!Noi le dam banilor valoarea si importanta!
Banii pentru mine sunt doar o unealta! Banii pentru mine nu sunt importanti! Banii nu ma controleaza pe mine, eu controlez banii!

2.Viata!

M-am intrebat deseori , CE ESTE VIATA?
Ce este viata asta? Pentru ce este viata asta?
De ce traiesc? sau Ce ar trebuii sa fac in viata asta sau cu viata asta?

PARADOX TOTAL!! Dar mi-am dat seama ca viata e ca UN SECRET!
Daca ai stii ce este acel secret atunci secretul nu mai e secret. Asa si viata! Daca ai stii ce este sau ce trebuie sa faci cu viata asta atunci nu ar mai trebuii sa te nasti deoarece stii adevarul absolut!
Eu cred ca viata este un mod de a experimenta prin cele 5 simturi si emotii standarde de fel orice actiune si sentiment si experienta logic care te ajuta sa devii mai intelept si un om mai "perfect" !

Viata pentru mine este un vis cum v-am mai spus! Oare viata este un vis a corpului astral si visul corpului material este viata in astral?
Viata asta! Of Viata asta!
Poate viata este facuta ca noi oamenii sa ne elevam spiritual si sa ne elevam constinta pana la un punct singular!
Oare de ce ne Incarnam si reincarnam viata dupa viata?
Viata este asteptarea mortii(ascenderii in astral)?

Concluzia mea! Viata este un PARADOX TOTAL!
Cum spune mama mea draga ,trebuie sa stii cum sa traiesti,trebuie sa stii cum sa inbatranesti!

-----------------------------------------------------------------

Eu totmereu am vrut sa cunosc adevarul! Asta caut!
Uneori gandesc prea mult si am vrut sa stiti macar cateva ganduri ale mele! Poate va pasa ,poate nu!
Nu vorbesc cu multa lume despre aceste lucruri sau despre anumite "chestii" care le simt! Cred ca le aprofundez atat de mult aceste ganduri sau intrebari incat uneori pierd esentialul sau nu ajung la o concluzie ,dar de multe ori ma ajuta ganditul asta!

Iubesc acest forum! Nu stiu de ce? Cred ca deoarece ma acceptati si ca aici macar pot fi deschis si ca nu ma luati ca un ciudat care gandeste prea mult sau se framanta cu atatea!

LOVE YA ALL! :-X:-X
MULTUMESC!

P.S. IERTATI-MA DACA AM GRESELI DE ORTOGRAFIE SAU DE PUNCTUATIE! AM INCERCAT SA SCRIU CAT MAI CONCIS SI SA EXPRIM CAT MAI CORECT CEA CE SIMT/CRED!

we love you too
te mai asteptam si cu alte ganduri

Serj, in primul rand vreau sa te felicit pentru curajul si sinceritatea de care ai dat dovada scriind aceste randuri. Sa scrii aici de fiecare data cand mintea ta devine neincapatoare pentru miile de intrebari si ganduri care nu-ti dau pace. Noi vom fi mereu aici, macar cu o vorba buna. :-X

In primul rand tot ce o sa va spun este foarte subiectiv.

Eram mic...aveam vre-o 10-11 ani,cam asa si atunci auzeam ca atrplanul vietii unui om este:

ma nasc-gradinita-scoala generala-liceu-(poate facultate)-munca-ma casatoresc-1-2-3 copii-batranete-moarte

Asta e planul default sa spunem....multi au adaugat variatii .

Eu unul am ramas traumatizat cand am auzit chestia asta la 10-11 ani.Am inceput sa plang si nu imi doream o asa viata.Eu vroiam sa ajung mare,sa fac ceva extraordinar,sa descopar,sa creez,sa inovez etc...

Asa ca stiam ca trebuie sa schimb ceva...anii au trecut...

La 14 ani am gasit o carte...se numea parca -Ce este omul- era o carte de anatomie,ma uitam ca nebunul la Discovery si am inceput sa ma intereseze 100% stiinta....

Dupa multe si multe documentare si multe articole si carti....am ajuns la 2 concluzii: 1. Ca corpul nostru este extraordinar. 2.Ca suntem doar niste corpuri pline de oase,carne,tendoane,ligamente si ceva creier.

Am intrat 2 saptamani intr-o depresie adanca.Credeam ca avem ceva magic in noi,ca suntem mai mult decat corpuri cu creier.

La 16 ani am intalnit un grup de baieti in brasov in varsta de 20 pana la 25 ani. Ei erau la o librarie care o fregventam si cascam gura.
Baietii erau foarte deschisi,increzatori in ei,foarte carismatici si cu o aura de mister. Intr-o zi cel de 25 de ani m-a invitat la el acasa...statea in Poiana Brasov. Am mers la el ...avea o casa uriasa.decorata in stilul secolului 17. Mi-a spus ca e a bunicului in timp ce ne indreptam spre beci.

Beciul? Doamne ce beci...era mai mult un loc de studiu....simboluri frumoase pe perete...ca cercuri intrepatrunse....ne-am oprit la biblioteca care o avea acolo...
El mi-a dat o carte si m-a expediat acasa spunandu-mi sa nu zic nimanui ce sa intamplat azi.....mi-sa parut toata experienta asa de ciudata si de magica....

Am ajuns acasa si am inceput sa citesc cartea....nu avea vre-o denumire cartea....ci era cu coperta parca din lemn.....si paginile erau groase,scrisul mic si de mana....

Cartea era despre alchimie,hermetism,magie,ezoterism si alte minunatii...

Am inceput sa o citesc si ma simteam privilegiat ca doar eu am acces la aceasta informatie....am citit toata cartea in 2 luni si nu am inteles nimic...abia ca imi aduc aminte ce scria in ea....scrisul de mana asa de greu de descifrat.....cuvinte pe care nu le citisem in viata mea.....etc...

I-am dat cartea nervos si fustrat ca nu am inteles nimica....el si-a luat cartea si mi-a spus.....ca nu trebuie sa intelegi ce citesti...ci sa simti....

Dupa alte 2 luni mi-a trimis un email ca el se muta in germania la parinti lui si ca nu ne v-om mai vedea.....am plecat repede spre casa lui....in poiana.....si casa era data la vanzare....cacat....

Am ramas foarte confuz....multe intrebari mi-au invadat capul.....asa ca m-am izolat in sport...m-am apucat de toate felurile de arte martiale....a mers 4-5 luni...dar pe degeaba....

Am mers la librarie si biblioteca...si am inceput sa citesc ce prindeam la mana...de la Psihologie,la Parapsihologie,Ezoterism,Religie etc....
Stateam cu dictionarele in mana....si am invatat multe...am descoperit ca omul e mai mult decat pare....dar stiam ca trebuie sa mai fie ceva mai mare....
Am citit in continuare...nu dormeam deloc,nici mancam,nimic.....asta sa intamplat de la varsta de 18-19 ani.....am slabit puternic...si asa ca m-am izolat intr-o relatie cu o fata..poate uit.....dar am facut rau......

Pe scurt viata mea cu cititul si studiatul si ganditul in excesiv....

Am tras multe concluzii.....

1.Omul este EXTRAORDINAR.
2.Viata este UN DAR.
3.D-zeu este IN NOI NU IN EXTERIOR.
4.NOI SUNTEM CEI MAI MARI DUSMANI AI NOSTRII.
5.Gandul este FOARTE PUTERNIC.
6.Intentia este MAI PUTERNICA.
7.Suntem toti intr-o stare latenta ...

---------------------------

Aceste sunt doar cateva concluzii care le-am tras!

--------------------------

Ioan,imi place ce face...are intentii bune...
Nu cred in biblie sau in vre-o carte anume.ci cred in mine si ceva mai mare ca mine.Nu cred in D-zeu....cred intr-o lumina mare plina de iubire fericire...perfecta....nu este dual,ci un intreg....e forta Creatoare...energia primordiala,akasica....

Nu ma rog,nu laud sau vorbesc de acest Creator sau aceasta Creatoare...ci comunic cu el/ea ca si cum as vorbii cu oricine....inca incerc sa vad outside the box si sa inteleg anumite legi universale si sa le constientizez....

Nu cred in biserici sau temple..sau lacasuri...cred in pamant...in acel pamant care este sacru datorita gandurilor,intentilor,spiritualitatea pura si actiunile care sunt intreprinse acolo,care logic impregneaza locul....

Cred ca orice e posibil...si cu cat pare mai imposibil cu cat este mai posibil...
Vad toti oamenii ca o bucata din mine si din tot....ca un intreg...si ii tratez sau incerc sa ii tratez pe toti cum m-as trata pe mine...

Omul are o misiune mare....de a evolua,crea si inova....nu de a se subdezvolta,distruge si inrautatii.....

Da suntem duali,avem perceptii fucked up si suntem foarte dezbinati...tratam pamantul ca un gunoi.....pe scurt facem multe rele....da...noi oamenii...deoarece noi acceptam asa ceva....noi atragem asa ceva....noi alegem calea si acest still de viata....in loc sa fim cu adevarati liberi....

-------------------------------------------

Cu mult respect....SERJ

Serj ai dreptate;
Punctele 3, l-am experimentat, 5,6 le-am aplicat fara sa vreau, si de fiecare data am fost terifiata de consecinte!

Back