• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

informatii despre vaccinul gripei porcine

LiviuTud

New member
Reaction score
0
Trebuie sa stiti ca:

Art. 13 din Legea nr. 46/2003 a drepturilor pacientului, completata de Norma de aplicare din 7 aprilie 2004, elaborata de Ministerul Sanatatii va dau dreptul sa refuzati in scris orice vaccin. Va trebui sa fiti informati despre riscurile vaccinarii. Dar nu puteti fi obligati.

Virusul gripei porcine
1 noul tip de virus gripal A H1N1(„virusul gripei porcine”) a fost creat în laborator
.............

Attachments

eu una nu am de gand sa ma vaccinez

Eu sunt vaccinat de aproape o luna. Si nu am nimic.

E o aberatie toata chestia asta cu gripa noua. Nici nu cred ca exista ca atare. Cred ca ,,ucigasul"e vaccinul.

Rama,
Vaccinul e in piata de cat timp? Si primii morti cand au fost?

Si ia-o si invers, cati vaccinati avem si cati sunt cei cu probleme din total?

Gogu, eu nu raportez niciodata lucrurile la Romania. Si asta pentru ca epidemiile nu pleaca de aici. Pe plan international se vede cel mai bine. Virusul asta a facut inconjurul lumii, pentru ca la intoarcere sa fi suferit mutatii care l-au intarit. Nu serios acum, cum e posibil ca odata ajuns intr-un capat al globului, sa sufere mutatii? Sunt multe lucruri la mijloc, multe gafe si nepotriviri de date. Daca aveam si noi o economie tapana sau 3 - 400 de milioane de capete in tara, atunci deveneam o problema si le regaseam si la noi. Adevarul e undeva la mijloc cu toate povestile astea de adormit copii. Eu astept sa apara gripa pinguina, atunci ma mai gandesc la vaccin. :P

Virusii sunt printre cele mai adaptabile "vietati" de pe pamant.

Nici eu nu cred in gripa asta considerata atat de periculoasa.Niciun cunoscut n-am auzit sa fi contactat acest virus.Chiar si despre Tecuceanu am citit azi in ziare ca ar fi contactat un virus de la terapie intensiva care se numeste piocianic.Drept urmare n-am sa ma vaccinez.

Parerea mea este ca acest virus trece cu ceva tratament. Ataca doar pe cei cu sanatatea mult subrezita. Altfel e o gripa ca oricare alta, care aduce miliarde de euro in buzunarele cui trebuie!!!

Back