• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Instinctul patern

Daca citeai postarile mele vedeai ca asa vad si eu aceasta chestiune.Sa faci afaceri cu viata unui suflet pe care il porti in tine 9 luni...ce fel de oameni sunt si cei care vand si cei care cumpara?
Un copil e cel mai mare dar pe care Dumnezeu ti-l face pe pamant ..cum sa transformi asa ceva intr-o afacere??? Oribil! Oricat de mult ar parea ca ajuti alti oameni ,mie tot oribil mi se pare ..
Dar maine e ziua mamelor si pentru toate mamele care sunt mame si care nu-si transforma copii intr-o afacere ,care nu-i nasc pentru ca apoi sa-i abandoneze ,pentru toate mamele care chiar si cand copii lor sunt mari ele raman tot asa ca in prima zi cand i-au adus pe lume-pline de dragoste ,un sincerLa multi ani!

1) Un ursulet de plus am de mica, mi-a tinut de urat.
2) Cand am zis "din postarea lui anuk rezulta si asta." am raspuns punctului 2 de la tine, anume ca rezulta ca poate fi si o afacere procreerea.
3) Sigur ca mai intai trebuie sa am gandurile ok.

Da, acest topic ar vrea sa reflecte psihologia barbatilor in privinta copiilor, in general.
Daca adopt, nu mi se mai pare strict necesar sa am un partener, am citit legislatia, se poate.
Oricum ii va fi mai bine copilului, asa ca nu va avea ce sa-mi reproseze.
De ce sa mai trec prin atatea tulburari in cautarea unui partener?
Nu m-ar deranja, insa mi-am dat seama cum va incepe totul, m-am gandit foarte bine.
Am si spus ca "ies pe locul 2", deci am inteles exact cine pe cine "joaca"...
De aceea, cred ca macar un timp o las balta.

Nu conteaza cati ani ai degetica, eu iti doresc din toata inima sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi tie. Daca te-am deranjat, imi cer scuze.

Tot vine 8 martie:
http://ro.stiri.yahoo.com/mărturia-...bătut-s-a-dus-să-și-ia-o-bere”-121557436.html

Sarrah ,nu m-ai deranjat deloc ,ba chiar ai fost unul din cei mai placuti parteneri de dialog pe care i-am avut.Esti un om cu curaj ,un om care a stiut ce sa faca si cand sa faca in ceea ce ma priveste ,ai stiut sa-i pui la punct pe cei care s-au dovedit altceva decat pareau si crede-ma ca eu am apreciat asta ,esti un om sensibil chiar daca nu prea lasi sa se vada asta ,esti un om inteligent si cu un umor mai ciudat ce-i drept ,dar existent.Singurul lucru care nu l-am apreciat e chestia cu cine pe cine joaca...aici ai gresit...nu jocul e miza ,ci sinceritatea in orice.

Tot vine 8 martie:
http://ro.stiri.yahoo.com/mărturia-...57436.html

Intrebarea e de ce a ramas langa un astfel de barbat? Cred ca violenta e cel mai urat mod de manifestare a unui barbat.Urat! Si a stat atatia ani langa el...cahhhhh!

Cand am zis de "locul doi" m-am referit la dezavantajul ce l-as lua din start fata de potentialul partener, inteleg destul de bine acest joc, desi il vad momentan doar prin scenarii.
Au fost insa si situatii concrete, in care nu am "plusat".
Jocul (cu potentialul partener) ar incepe prin ceva atat de sincer si de serios, incat romantismul si alte dulcegarii de inceput nu-si mai au locul.
De aceea, nu am inceput si nu voi incepe prea curand cu nimeni acest joc.

La munte am jucat o partida de tenis de masa cu un baiat.
Voia sa mai jucam, m-am scuzat si am plecat. As fi jucat pana dimineata...

Poate ca trebuia sa joci pana la sfarsit...ca doar esti obisnuita!

Mi-ar fi facut deosebita placere, parea un tip ok. Insa sansele sa fie ok pana la capat erau de 1 la 50.
Bun, nu se pune, atata timp cat nu stiu cum era de fapt.
Aici intervine paradoxul lui Schroedinger (cel cu pisica in cutie, pana nu deschizi cutia, nu stii daca pisica e vie sau moarta)
Asa ca nu stiu daca ar fi fost sansa norocoasa sau nu. Dar nu eram pregatita, imi venea sa plang.

Oricum, intre femei ar fi mai multa sinceritate.
Barbatii sunt profitori si nu as mai suporta un esec.
Asa ca...exista si aceasta posibilitate:
gay_zpsd3a0ef2b.jpg

http://ro.stiri.yahoo.com/photos/pr...ă-aibă-loc-în-toamnă-photo-1391585579077.html

Sarrah said:
Oricum, intre femei ar fi mai multa sinceritate.
Barbatii sunt profitori si nu as mai suporta un esec.
Asa ca...exista si aceasta posibilitate:
gay_zpsd3a0ef2b.jpg

http://ro.stiri.yahoo.com/photos/pr...ă-aibă-loc-în-toamnă-photo-1391585579077.html

Sarrah ,eu nu vreau sa judec pe nimeni si nici ce orientari sexuale are ,dar ...nu neaparat ca as fi un bun crestin si asa ceva mi se pare de neconceput ,insa eu am o problema cu intelegerea atractiei sexuale dintre persoanele de acelasi sex ...Iarta-ma ,dar...mi-e peste putinta sa inteleg ...in rest esti o tipa ok si sper sa ajungi sa te cunosti pe tine insuti in totalitate...

Deja imi vine greu sa mai scriu aici, as avea enorm de multe de spus.
Cert e ca ma simt mult mai bine cu acest gand si asta imi spune multe.
Nu stiu daca se va concretiza ceva, insa mi-am acordat minim o luna sa analizez temeinic totul.

Momentan sunt decisa, am luat o optiune clara, e tot ce pot spune.
Pe forumul meu discut foarte mult cu mine insami...

Tin sa-i multumesc din nou lui anuk, prin acea intrebare ce mi-a adresat am evitat un posibil moment foarte dificil cu "eprubeta"...
M-a ingrozit aspectul moral.

Acceptam sau nu, intelegem sau nu relatiile sexuale cu persoane de acelasi sex e una dar nu crezi ca este posibil ca orientarea sexuala ar putea fi stabilita biologic la nastere ? s a fie o boala? Tot ce se poate ,cert este ca psihologii au constata ca nerecunoasterea propriei orientari sexuale este o sursa continua de stres si poate duce in timp la depresie.

Daca o sa continui, important va fi motivul sau motivatia partenerei, si poate voi intelege mai bine.
In ce ma priveste, stiu eu prin ce am trecut si a fost un moment surprinzator cand am descoperit, m-am trezit ca nu ma pot impotrivi...
Depresia e la ea acasa aici la mine...Culmea, cu aceste ganduri pare sa cedeze teren.
Daca as putea si doar m-as gandi, ar ceda... apoi, cand m-as "intoarce"...dar nu...se "intoarce" si ea.

Daca as putea "sa ma adun" suficient, daca as persevera cu planul initial, ar fi ok.
Insa e clar: o fata neinteresata ma trimite la plimbare direct
Un barbat neinteresat nu, va incerca sa profite.
Odata ce doar ar profita, depresia ar fi cumplita si, de aceea, nu continui planul initial.

Mai am si varianta resemnarii, foarte posibila.

Din ce vad eu la tine Sarrah nu prea stii care ti-e orientarea sexuala si nestiind exact nu crezi ca ai pacali atat un barbat ,cat si o femeie:)) Deci mai inati afla exact ce si cum si dupa aceea vezi pe ce cale mergi:)))

Nu-i exclus sa stie ,dar sa-i lipseasca curajul de a-si asuma din teama posibilei reactii a celor din jur.

Anuk, ar fi ultima grija asta, s-ar masca foarte usor.
Mai ales ca ar fi vorba si de barbati, nu? Cum dumnezeu sa ai copil?
Ar fi o situatie instabila, asa stand lucrurile. Posibil sa ne separam dupa un timp, fiecare cu familia ei, normala. Ar fi o cale de a "sparge blocajul" in care ma aflu acum.
Ideal ar fi asa, iar daca copilul ma va sti, va fi ceva.
Apoi, daca voi avea un sot, am adopta. Direct nu pot, imi e clar. Nu am cum sa "nimeresc din prima", si gata depresia. Pentru voi e doar un cuvant, in realitate e mai bine fara o mana.

Nu pacalesc pe nimeni, ar fi inca din start o discutie extrem de deschisa, tocmai pentru a rezolva problemele fiecareia. De vazut si problemele ei si doar impreuna am lua decizii.
Posibil sa aiba familie, care ar fi punctul de vedere al familiei ei, sau poate ar fi dintr-o familie dezbinata...s-ar discuta pe indelete; nu cred ca ar mai fi loc de secrete, ce sa mai ascunzi?
Edit: da, barbatii merita un picut de pacaleala in astfel de conditii. ar fi pe locul 2. (eviti cu: "imi place de tine dar...sunt cu ea!")
Edit2 sa pun o poza ?

Sarrah ,eu cred ca ti-ai gresit vocatia.Umorist trebuia sa te faci:))) Astept poza:)

Da, m-am simtit ceva mai bine. Chiar vrei sa pun foc pe aici??
As pune una ca Base', cu jumatate de fata, dar nu din profil...
Hmmm..poza pe forum? Poate daca o sterge apoi Anuk. Mai vedem.

Back