• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Instinctul patern

Ca si concluzie in topic, barbatii au dorinta destul de puternica de a avea copii proprii, fapt ce l-am denumit impropriu "instinct patern"

Barbatii au un simtz deosebit al posesiei pesistemul "ce-i al meu ,e doar al meu " :D:

Toti acest simt ,fara exceptie:))) Pacat ca atunci cand o femeie aplica acest sistem si lor ,asa li se pare de...greu...:)))

Sesizasem mai mult in subconstient asta.
Ah, discutam cu o prietena a mamei ce are un baiat;nici nu pot sa spun ce griji isi facea (ea, ca femeie!), de teama sa nu-i vina vreuna "cu burta la gura", (lasata asa de fiul ei)...

Adica...fa ce vrei, dar ai grija, mama!!!
-Si, ce va pasa? am intrebat, intepand-o. E obligat sa o si ia de nevasta?
-Ei, cum asa?!! Cum s-o ia asa?!! ce era la gura ei...dar isi vedea fiul distrandu-se cu toate!!! (sa ia toate c****le?)

Cam asta e in capul lor.

Nu stiu daca e chiar asa ,Sarrah.O mama adevarata isi doreste doar ca fiul ei sa fie fericit indiferent de alegerile lui.Exemplul tau e unul ...destul de frecvent intr-o tara unde mentalitatea e asa cum e ,dar daca un baiat lasa o fata gravida e bine sa fie si responsabil ,pentru ca un copil nu e jucarie si are nevoie de ambii parinti ,insa daca acea relatie se v-a baza doar pe obligatie si responsabilitate nu stiu ce sanse de reusita are si cat bine ar face acelui copil.Deci ,oricum ai da-o,,,nu pica bine ,de aceea e importantca sa ramai langa un om din iubire sa faci copii cu iubire ...cu toate ca iubirea in ziua de azi nu se mai poarta:))

...Sigur nu te-ai gandit; daca ii veneau 3 femei simultan "cu burta la gura"?
I-am zis cu ironie asta! (nu m-am putut abtine sa-i spun ca ar fi "de trei ori soacra" cu acelasi fiu)

Inseamna ca are un fiu potent rau:))) Glumesc ,desigur .Ar fi cosmarul oraicarei mame:)))) Mai ,eu am doi baieti ,unul deja e stabil ,dar sper ca celui mic sa nu-i plac asa rau femeile:)))

Sa fie sanatosi, si...e mai bine sa-i placa, decat sa te trezesti ca-i plac barbatii!
Ai spus asta:"O mama adevarata isi doreste doar ca fiul ei sa fie fericit indiferent de alegerile lui."

Lasa ca e bine sa-l caute. Sa ai grija de el, ca-s cam destrabalate; cel putin pe aici, e teroare spatiala cu ele. Sa fii apropiata de el, sa observi schimbarile. Tremurul vocii, mai ales daca iti formezi intrebari-tipar, si vei vedea cand si daca va aparea iritabilitate, etc...si sa discuti cu el daca si cand vor aparea schimbari. O "citeam" pe "mama" ...
Sa nu-l "scapi din mana", dar sa para ca se poate ascunde...
Unii pot cadea in patima bauturii, hai sa zic ca tigarile...dar fetele trag mai tare parca.

Vezi ca-s mai sensibili baietii la depresii, ii poate cadea vreuna "cu tronc" si...
M-au deranjat enorm unii si puteam "sa le fac bucata" dar m-am abtinut, mi-a fost mila de ei.
Chiar daca nu eu, puneam pe altele pe ei.

Colegii mei au un atelier, o hala. Ce e acolo..e ca in Star-Treck.
M-au invitat, dar nu am putut efectiv sa merg, de teama sa nu am vreo iesire...nu puteam rezista mult timp "in public", in pauze mergeam la toaleta si plangeam, efectiv simteam nevoia, ca sa fiu "fresh" la ora.
Acum sper sa fie de lunga durata ameliorarea, daca nu sau de ce nu, definitiv.
Si, poate voi face poze in atelierul lor, sa vi le arat, sper sa pot sa merg la ei.

Multumesc pentru sfaturi Sarrah ,dar am un baiat destul de cuminte si echilibrat ,iar daca ii vor place fetele un pic mai mult...asta e...se va opri el cand isi v-a gasi aleasa ,dar deocamdata e inca destul de mic si preocuparile lui sunt cartea si joaca.

Iaca s-a aujuns la asumarea "paternitatii " :D:

Ca sa vezi unde duc instinctele...

Ca tot sunt in seara asta...freak:))))

Din ce am observat, (si nu intamplator am spus de hala colegilor mei) baietii sunt mai cumintei, mai preocupati "si de alte lucruri".
Se spune ca doar fetele urate mai au si alte preocupari. (exceptiile confirma regula)
Sper ca iti vor fi de folos sfaturile.

Sarrah ,daca as avea 20 de ani mi-ar folosi ,dar asa...si cum nu am fost niciodata o uratica...:))))ma tem ca sfaturile tale nu prea...si sper ca fiul meu sa gaseasca o fata si frumoasa si cu alte preocupari ,pentru ca ele chiar exista

De cele mai multe ori fetele atragatoare sunt acaparate de badarani cu astfel de preocupari.
Cu ce altceva s-ar ocupa badaranii?

Mai ,sunt unii badarani care dincolo de suprafata sunt mult mai sensibili decat multi baieti asa zisi cuminti,cu toate ca barbati cuminti de tot...neeeee:)))))

Back