• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Intalnire forumisti www.premonitii.ro

Admin1

Administrator
Reaction score
0
S-a vehiculat acum pe chat o intalnire.
O locatie a fost zona Buzau- Nehoiu. Cu puncte de atractie vulcanii noroiosi si muzeul chihlimbarului.
Perioada a fost "la vara".
Alte sugestii de locatii?

Si eu cred ca e bine acolo. Ne primeste Ogar la el pe toti? :D :P

eu cu placere.oricand zona deschisa pt campare in curte la mine,spatiu cat cuprinde.

Astept cu nerabdare intalnirea din vara cu voi la Buzau ....:D

Am primit acceptul de principiul de la Fotonsas pentru a vizita o statie de-a lor din zona tinta ;)

Gogu said:
Am primit acceptul de principiul de la Fotonsas pentru a vizita o statie de-a lor din zona tinta ;)
esti tare maestre!

Nimeni nu a deschis link-ul ? Doamne cat poate sa fie de frumoasa privelistea.....!
Si voi? nica...................

anuk said:
Nimeni nu a deschis link-ul ? Doamne cat poate sa fie de frumoasa privelistea.....!Si voi? nica...................
Eu da, dis de dimineata, m-a luat cu ameteala, cat de mult as fi dorit sa fiu acolo singur sa meditez![-o<

anuk said:
Nimeni nu a deschis link-ul ? Doamne cat poate sa fie de frumoasa privelistea.....!
Si voi? nica...................

Eu,abia acum l-am deschis fiindca n-am avut net de ieri...Privelistea e minunata,mi s-a facut dor de vara,de concediu la munte,dar mai e muuult pana atunci.

Mi-a placut f mult,si nu stiam unde sa o pun sa se bucure si altii. Cred si eu ca acolo te poti regasi cu sinele tau .

Frumos ,dar imi da senzatia de stranietate ,de pustiu, de singur pe pamant.............

dar e maret :P iar noi suntem off - off- off topic

off -off ..tot ar fi bine :D: Suntem mai mici decat un fir de nisip .......

Back