• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Intalnire forumisti www.premonitii.ro

Rama ,mergem cu siguranta . Mie imi place chiar f tare,e f frumos

Vulcanii noroiosi ....

Felicitari Gogu pentru acceptul primit de la FOTONSAS.

am si eu o intrebare.V ati intalnit undeva?.si daca nu ,unde se face intalnirea?

Luminita,
Speram ca la vara sa vizitam Judetul Buzau, cu cateva din frumusetile sale, avand campare la Magura!
Dar mai este pana atunci!

vin si eu, negresit. dar, ma gandeam , mai ales pentru cei din bucuresti (si nu numai), sa ne vedem la o carciumioara frumoasa, cu lautari si vin bun. e, n-ar mege?

Asa da, ma bucur ca am mutat discutia aici. Dincolo eram offtopic si riscam warn/ban :D
Pai pana la vara, e buna si o intalnire in Bucuresti, la o carciumioara la sosea, cum zice bodo :)
Ne propui o locatie faina cu program tematic pentru rugaciunea de seara, bodoleana?

Iar la vara, cu cea mai mare placere as merge cu voi la Buzau, sunt indragostita iremediabil de zona Gura Teghii - Siriu. Dar, in ceea ce ma priveste, asta ar fi posibil doar in luna iunie (atunci am concediu) ... sau intr-un weekend.

sa vedem....

pentru inceput... eu propun restaurant perla (canta ploiesteanu... o nebunie :D)

e in zona buna (la sosea, in dorobanti :wink:), arata bine si se mananca excelent.

e doar o sugestie, daca mai are cineva idei , eu le accept, sa stiti. dar si aici o sa va placa, va asigur!

asteptam vremea concediilor. si a caldurii :D

eu daca sunteti de acord propun zona bicaz motel cristina zona munte atractii nu prea multe or fi da nu le stiu eu oricum e lac adure, vapor etc ieftin foarte si curat, cine e interesat dau detalii

GARGARA
v-am oferit spatiu de campare intr-o zona de deal cu pomi fructiferi ale caror crengi sunt acum rupte de rod,v-am oferit chiar si un cort desi era rezervat, aveti tot ce este nacesar pt a putea trai si va simti bine.OLD DJ s-a oferit sa va fie ghid in zona .ce altceva mai doriti frati forumisti?va lipseste dorinta, pt ca toata vara va puteati sincroniza macar trei zile in care sa va intersectati aici.de aici in colo orice discutie este doar cancan.

hahhaha asa e ogar eu am scris ,desi ma fost acuzata ca nu ,care au vrut m-au chemat si maine ne intalnim

nu-i de hahaha si nci nu te acuza nimeni de nimic.corect era ca atunci cand ati hotarat sa va intalniti sa dai o strigare pt toata lumea ,o dadeai aici pe forum nici nu tgrebuia sa iesi din casa si cine dorea venea cine nu nu.corect era sa se stie.ca ati vrut voi s-o faceti cu ciruit inchis este trreba voastra.eu va doresc intalnire placuta si sa aveti o amintire frumoasa pe care sa n-o uitati niciodata.sa fiti iubiti.

eu am tot strigat dar nimeni nu a raspuns atunci ....
apoi nici nu am ami incercat.

nu old, doar doi au venit, restul nu, daca citesti arhiva vei intelege

Back