• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Intalnire forumisti www.premonitii.ro

Imi propusesem sa nu scriu nimic la acesta rubrica legat de intalinrea de la bicaz dar din respect pt old dj care si-a manifastat curiozitatea (desi puteam sa o fac personal ducandu-ma pana la buzau sa-I povestesc personal) si pt inca cineva ,o voi face.
poate ma veti considera nebun afland ca am facut 600 km intr-o zi doar pentru a manca o ciorba de burta in prezenta a doua forumiste manuela si emerem.(din motive obiective nu am putut sa o culeg de pe drum si pe anuka)vreau sa va spun ca eforul a meritat mai mult decat pot exprima cuvintele.am descoperit cum de altfel ma si asteptam doua femei in carne si oase care puteu fi imbratisate ,care simteau si doareu in acelas timp sa fie imbratisate.am stat doua ore impreuna la o masa cu un copil mititel dar spre surprindera mea a mancat cot la cot cu mine o ciorba de burta,si cu alte doua persoane, prietene cu emeram si respective Manuela.s-a vorbit direct sau incruciast nea-m privit ,ne-am analizat si apoi ne-am imbartisat si ne-am despartit cu emotii si cu mici lacrimi in ochi dar si cu dorinta revederii.imi propusesem la intoarcere sa trec prin onesti locul unde anuka isi plimba de regula paroasa dar din pacate nici de aceasta data nu ne-am putut intalni.am facut-o insa ieri cu un alt drum special de 400 km si veti fi surprinsi sa aflati ca impreuna cu prietena noastra anuka am reusit sa ajungem la o cofetarie unde nici apa pt cafea nu aveau dar important nu era asta ci faptul ca stateam fata in fata cu sefa tribului (nu?parca asa-I spuneti).a fost o placere care a durat cam tot doua ore timp in care nu am scos nici macar un cuvant despre forumul nostru dar am putut discuta verzi si uscate cu multa placere.a urmat aceesi trista despartire intre doi oameni care aveau senzatia ca se cunosc de o viata.
personal pot spune ca am cunoscut pana acum persoanele de mai sus in plus pe old dg si pe Beatrice (apropos,gogule ,nu putea sa fie in masina accidentata pt ca nu-I permite caracterul,restu-I cancan) care a reusit dupa coordonatele pt gps sa ajunga aici,coordonate care au fost date pt toata lumea odata cu invitatia de a veni aici pt a ne intalni cu toti in aceasta vara.ca nu ati vrut sa veniti este treaba voastra ,asta dovedeste ca sunteti valabili doar in spatele ecranulu.cat ma priveste pe mine ,intentionez sa merg in ardeal unde mai doresc sa cunosc personal doua forumiste din zona si sper pana in iarna sa realizez acest lucru.as mai aveaun singur lucru de spus si o spun cu mare regret: m-as fi asteptat la ceva scuze ( prietenii stiu dece) dar din pacate asta este o dovada care ne arata cam pe unde ne pozitionam cu constiinta.sa fiti iubiti si Dumnezeu sa va lumineze calea si mintile

Ogarule,
Faci o afirmatie nefondata despre 2 persoane pe care nu le cunosti. Restul e can ca, vorba clasicului ;)

oricand afirmatiile mele le pot dovedi dar aici este de fapt vb despre intalinrea dela bicaz asa ca...

Uite ca mai scot de sub praf si topicul acesta :)
In aceasta seara, cativa forumisti de pe premonitii.ro ne-am gasit la o carciumioara ferita in centrul vechi al Bucurestiului, la o bere nefiltrata, un expreso si ce dumnezeu s-a mai putut consuma.
S-a trecut in revista, in ciuda volumului putin cam ridicat al muzicii, activitatea forumului din ultima vreme, s-au schimbat impresii despre useri, s-au vehiculat planuri de vacanta si chiar cateva barfe.
A incoltit si o idee de intalnire regulata, lunara, dar mai trebuie sa se mai coaca.

Atat? Mai povesteste si tu si ceilalti. Va invidiez uraciosilor :P, dar lasa ca-mi pare bine pt voi.

Si io de ce n-am stiut nica uai? Sunt paria? :D:D Rusine! Va reneg! Si daca tot ai deschis acest subiect , dezvolta si tu nitzel, desi banuiesc despre cine e vorba si de ce nu am avut unii loc :P .Si nu baga faza ca va-ti intalnit intamplator, ca ma apuca si dracii.

Nu ne-am intalnit intamplator, dar s-a organizat "pe picior", prin telefon.
Si cum in ultima vreme mi-am schimbat telefoanele, am pierdut multe numere din agende.
Urmatoarea se prefigureaza prin septembrie, dupa 11, miercurea.
Cat despre "avutul loc" nu pot decat sa-ti dau :ass:

Parca eu nu aveam telefon mobil sau nu era numarul cunoscut!!!!!!

DG, mea culpa...
Pe bune daca mi-a trecut vreo secunda prin cap sa-ti dau un telefon...
Stii ca nu e nimic personal, pur si simplu nu mi-a trecut prin cap...

Poi nu s-a gandit la niciunul, ca fetili doreau private space si nu dorea sa le strice seara :D. Un mare domn Gogu :P, se stie. Te tin minte , oricum :D.

Bodo, zau asa...
Ti-am spus (sau am vrut sa spun) ca am vrut sa te clopotzesc, da' nu am gasit numarul in agenda.
Si :ass:

Sa nu spui ca a fost si Survi, ca te bat cand te prind! :P

X-( pentru asta..... vezi matale....ma duc sa ascut topaia .

Back