• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Intrebare la care nu am gasit raspunsul in biblie

Admin1

Administrator
Reaction score
0
Am si eu o intrebare pentru voi, intrebare la care nu am gasit raspunsul in biblie.
De fapt sunt 2 intrebari, dar legate una de alta.
Isus Hristos a avut penis?
Si inca una, daca Isus Hristos a avut penis, l-a folosit vreodata sau a murit virgin?

A adus Bodo in chat un posibil raspuns :P (corectura de rigoare )

Un crucifix care pare să arate penisul lui Isus pune pe jar o comunitate catolică din Oklahoma.

un-crucifix-care-pare-sa-arate-penisul-lui-isus-pune-pe-jar-o-comunitate-catolica-din-oklahoma-67541.jpg

Un crucifix care pare că înfăţişează ogranele genitale ale lui Isus răstignit a pus pe jar o comunitate catolică din Oklahoma. Enoriaşii sunt supăraţi şi cer pastorului să dea jos crucifixul care este atârnat desupra altarului încă din luna februarie, scrie site-ul newsok.com.

Statuia înaltă de trei metri pare să înfăţişeze pe abdomenul lui Isus un organ genital masculin gigantic.

Preotul comunităţii spune că de fapt este vorba despre un ?abdomen balonat? şi că crucifixul a fost făcut după canoanele în vigoare. El refuză să dea jos statuia, deşi mulţi enoriaşi au ameninţat că vor părăsi parohia.

http://www.antena3.ro

Intrebarea ramane doar o intrebare. Atata tiimp cat nu exista dovezi certe ca Isus a existat, crezi ca mai importa daca a avut penis sau nu? Admitand ca a existat, probabil ca avut (vorba lui Nita, trebuia si el sa se usureze pe undeva :D). Si oricum ai lua problema, daca a ramas verjin pana la moarte, sau daca a avut copchii sau nu, a fost om pana la urma, deci o latura umana a existat cu siguranta.
Anuk, linkul nu-i apartine Angelei. Io sunt cu prostiile :D.

Scuzele de rigoare atat Angelei cat si tie ,a gresi e omenesc :P o sa fac corectura de rigoare :D:

Este normal sa "detina '' acest organ :D:
Este cert (cu referire in Biblie) ca Isus a avut si o parte umana. In fond nu era numai fiul lui Dumnezeu, avea o mama umana. Si era si evreu. Si in acele timpuri un evreu nu putea sa stea necasatorit. Era contrar religiei lor. Si avand in vedere ca Isus a inceput sa predice si sa raspandesca noua religie la maturitate, de ce sa nu luam in calcul si ipoteza aceasta? Doar pentru ca biserica spune nu?

mai gogule! exista o sarbatoare, la 8 zile dupa Craciun, care se numeste Taierea imprejur. ce crezi tu ca i-au taiat, tinand cont de faptul ca era evreu?

Niste explicatii:
Prima zi din an are pentru crestinii ortodocsi o intreita semnificatie: mai intai este praznicul imparatesc al "taierii imprejur" a Pruncului nascut in ieslea Betleemului, apoi este ziua Sfantului Vasile cel Mare, arhiepiscopul orasului Cezareea Capadociei, precum si inceputul Noului An. Dintre toate, cea mai mare importanta o are, desigur, Taierea imprejur. Cand pruncul Iisus s-a facut de opt zile, a fost taiat imprejur, pe de o parte pentru ca sa implineasca legea, pentru ca "n-am venit sa stric legea, ci s-o implinesc", iar pe de alta parte pentru a astupa gura ereticilor care ar fi putut spune mai tarziu ca Domnul nu a luat fire omeneasca.

Dragii mei, cum mâine noapte voi pleca într-o călătorie spre Ţară, de Sărbătorile Sfinte ale Paştilor, voi scrie doar câteva cuvinte, după care, timp de două săptămâni voi fi în România.
În primul rând, întrebarea lui Gogu este surprinzător de brutală, (eu m-am ruşinat puţin!), mai ales, acum când suntem doar la câteva zile depărtare de Sfintele Paşti. Trecând peste asta, oricine îşi poate pune întrebarea dacă Iisus, fiind în primul rând Fiul lui Dumnezeu, a fost un om adevărat sau nu. Iar copiii, desigur îşi pun şi întrebarea dacă a avut toate organele omeneşti complete sau nu. Mărturisesc că, la început, întrebarea lui Gogu m-a iritat, dar, mai târziu, am înţeles că putem vorbi şi despre acest subiect chiar şi acum, în preajma Pştilor, desigur, păstrând măsura şi limbajul decent.
Dragă Gogu, iată ce cred şi ştiu eu:
Iisus, deşi născut din Mamă şi Tată Dumnezeu, a fost un OM perfect şi COMPLET. Mai mult, a trăit pe Pământ o viaţă de om cu adevărat, bucurându-se şi întristându-se întocmai ca toţi ceilalţi oameni şi TRĂINDu-şi viaţa la fel ca toţi oamenii. Aceasta înseamnă că s-a îndrăgostit, atunci când i-a venit vremea, şi s-a şi căsătorit cu aceea care i-a fost o bună prietenă încă din copilărie, Maria, cunoscută în istoria religiei ca Sfânta Maria Magdalena.
În acest moment , pentru alte amănunte, vă rog să citiţi cartea Evanghelia Tainică..." de Ioan Suciu, Editura Dacia xxi, sau vizitaţi pagina din PREMONIŢII, rubrica din CREŞTINISM, despre IISUS ŞI SFÂNTUL GRAAL sau deschideţi linkul:
http://www.jurnale.ro/A_FOST_IISUS_CASATORIT__-e28410-151045.html
Deci, Iisus a fost căsătorit şi documente despre căsătoria sa şi despre El au existat mai multe până pe la anul 325, când, la la Conciliul de la Niceea, s-au ales DOAR anumite documente care să facă parte din canonul Sfitei Scripturi. Celelalte documente, foarte multe, au fost, din păcate, toate distruse! Aşa s-a scris istoria credinţei creştine, după placul celor mai mari în acel timp!
Numai că în economia lui Dumnezeu nu se pierde nimic. Iar timpul adevărului şi al despecetluirii Marilor Taine a sosit.
Deci, ascultaţi-mă:
Iisus A AVUT CU MARIA DOI COPII, un băiat şi o fetiţă. Ca să scape de urmărirea care începuse la Ierusalim împotriva sa, (Maria era cel mai important discipol al Mântuitorului, de aceea i s-a şi arătat ei pentru prima oară, după Înviere!) Maria a fugit în Franţa, unde a trăit până a fost LUATĂ de Iisus la cer. Urmaşii acestor copii mai trăiesc şi astăzi pe Pământ.
Ţinând cont de cele scrise, vă întreb acum: a fost Iisus un OM ADEVĂRAT sau nu a fost ???

Pentru anuk şi mod1

MARE GREŞEALĂ:
IISUS NU A FOST EVREU, NU S-A NĂSCUT ÎN ISRAELUL DE ASTĂZI ŞI NU A FOST TĂIAT ÎMPREJUR!

Amănunte găsiţi în cartea "Evanghelia Tainică a Împărăţiei Cerurilor şi Pământurilor" de Ioan Suciu, Editura Dacia XXI, Cluj-Napoca.
Lansarea acestei cărţi va avea loc pe data 14 aprilie 2011, la ora 16.00, în Cluj-Napoca, B-dul Eroilor nr. 16, Casa Artei.

Cartea de mai sus poate fi găsită aici:
http://www.piata-cartii.ro/index.php?page=detalii&id=27702
http://daciaxxi.ro/Autori/S/Ioan-Suciu/Evanghelia-tainica-a-imparatiei-cerurilor-si-a-pamanturilor

Daca locuiam in zona mi-ar fi facut placere sa particip la lansarea cartii si sa cumpa una.

Bafta !

Anuk dragă,
Mulţumesc, dă-mi prin mesaj privat sau e-mail adresa şi o să-ţi expediez o carte.
Altfel, SĂRBĂTORI FERICITE!

TUTUROR:

SĂRBĂTORILE SFINTE ALE PAŞTILOR SĂ VĂ SDUCĂ BUCURIE ÎN CASĂ ŞI ÎN SUFLET ŞI GĂSIREA DRUMULUI ÎNSPRE LER DUMNEZEU!
Cu dragoste, Ioan

atunci, poate ne lamuresti si de ce exista acea sarbatoare in calendarul ortodox. sarbatori fericite si tie si drum bun spre casa.

Ioan said:
Dragii mei, cum mâine noapte voi pleca într-o călătorie spre Ţară, de Sărbătorile Sfinte ale Paştilor, voi scrie doar câteva cuvinte, după care, timp de două săptămâni voi fi în România.
În primul rând, întrebarea lui Gogu este surprinzător de brutală, (eu m-am ruşinat puţin!), mai ales, acum când suntem doar la câteva zile depărtare de Sfintele Paşti. Trecând peste asta, oricine îşi poate pune întrebarea dacă Iisus, fiind în primul rând Fiul lui Dumnezeu, a fost un om adevărat sau nu. Iar copiii, desigur îşi pun şi întrebarea dacă a avut toate organele omeneşti complete sau nu. Mărturisesc că, la început, întrebarea lui Gogu m-a iritat, dar, mai târziu, am înţeles că putem vorbi şi despre acest subiect chiar şi acum, în preajma Pştilor, desigur, păstrând măsura şi limbajul decent.
Dragă Gogu, iată ce cred şi ştiu eu:
Iisus, deşi născut din Mamă şi Tată Dumnezeu, a fost un OM perfect şi COMPLET. Mai mult, a trăit pe Pământ o viaţă de om cu adevărat, bucurându-se şi întristându-se întocmai ca toţi ceilalţi oameni şi TRĂINDu-şi viaţa la fel ca toţi oamenii. Aceasta înseamnă că s-a îndrăgostit, atunci când i-a venit vremea, şi s-a şi căsătorit cu aceea care i-a fost o bună prietenă încă din copilărie, Maria, cunoscută în istoria religiei ca Sfânta Maria Magdalena.
În acest moment , pentru alte amănunte, vă rog să citiţi cartea Evanghelia Tainică..." de Ioan Suciu, Editura Dacia xxi, sau vizitaţi pagina din PREMONIŢII, rubrica din CREŞTINISM, despre IISUS ŞI SFÂNTUL GRAAL sau deschideţi linkul:
http://www.jurnale.ro/A_FOST_IISUS_CASATORIT__-e28410-151045.html
Deci, Iisus a fost căsătorit şi documente despre căsătoria sa şi despre El au existat mai multe până pe la anul 325, când, la la Conciliul de la Niceea, s-au ales DOAR anumite documente care să facă parte din canonul Sfitei Scripturi. Celelalte documente, foarte multe, au fost, din păcate, toate distruse! Aşa s-a scris istoria credinţei creştine, după placul celor mai mari în acel timp!
Numai că în economia lui Dumnezeu nu se pierde nimic. Iar timpul adevărului şi al despecetluirii Marilor Taine a sosit.
Deci, ascultaţi-mă:
Iisus A AVUT CU MARIA DOI COPII, un băiat şi o fetiţă. Ca să scape de urmărirea care începuse la Ierusalim împotriva sa, (Maria era cel mai important discipol al Mântuitorului, de aceea i s-a şi arătat ei pentru prima oară, după Înviere!) Maria a fugit în Franţa, unde a trăit până a fost LUATĂ de Iisus la cer. Urmaşii acestor copii mai trăiesc şi astăzi pe Pământ.
Ţinând cont de cele scrise, vă întreb acum: a fost Iisus un OM ADEVĂRAT sau nu a fost ???

Pentru anuk şi mod1

MARE GREŞEALĂ:
IISUS NU A FOST EVREU, NU S-A NĂSCUT ÎN ISRAELUL DE ASTĂZI ŞI NU A FOST TĂIAT ÎMPREJUR!

Amănunte găsiţi în cartea "Evanghelia Tainică a Împărăţiei Cerurilor şi Pământurilor" de Ioan Suciu, Editura Dacia XXI, Cluj-Napoca.
Lansarea acestei cărţi va avea loc pe data 14 aprilie 2011, la ora 16.00, în Cluj-Napoca, B-dul Eroilor nr. 16, Casa Artei.

Cartea de mai sus poate fi găsită aici:
http://www.piata-cartii.ro/index.php?page=detalii&id=27702
http://daciaxxi.ro/Autori/S/Ioan-Suciu/Evanghelia-tainica-a-imparatiei-cerurilor-si-a-pamanturilor

Ce tot spui acolo despre Domnul Iisus Hristos????????Domnul Iisus Hristos s-a Intrupat curat si s-a Inaltat la Ceruri la fel de curat caci El a venit nu ca sa traiasca ca un om ci a venit ca sa ne arate Calea si Adevarul si Viata.Cum poti sa crezi tu ca Domnul Iisus Hristos a fost casatorit si a avut si copii??????!!!!!!!!!Aceasta este o blasfemie de neiertat!
Ce spune asa zisa "Evanghelie Tainică a Împărăţiei Cerurilor şi Pământurilor" si cine este acest Ioan Suciu???????

Old DG said:
Nu! Dar cred ca de acolo s-a inspirat si Ioan!
Am impresia ca Ioan de pe forum este Ioan Suciu si are interese financiare ratacitore............

si vrea sa isi faca publicitate la carti sau cum?ca nu inte;eg

Doamne, dar mercantilisti sunteti.
Din cate imi dau seama, Ioan are o misiune de misionarism. Si incearca sa ne deschida ochii, astfel incat sa vedem adevarul relevat lui de catre Ler.

Gogu said:
Doamne, dar mercantilisti sunteti.
Din cate imi dau seama, Ioan are o misiune de misionarism. Si incearca sa ne deschida ochii, astfel incat sa vedem adevarul relevat lui de catre Ler.
Ioan Suciu rataceste!Dupa felul cum imi raspunde la intrebari vad ca el este un fariseu care alearga dupa arginti.Oare ce varsta are acest Ioan Suciu in aceasta viata?

Back