• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Intrebari pentru Istrate

Admin1

Administrator
Reaction score
0
Daca ati avea ocazia sa-i puneti cateva intrebari, direct sau prin intermediari, lui Ioan Istrate, care ar fi acestea?

Ma asteptam sa sariti cu intrebarile =))
Dar observ ca si voi il credeti la fel de mult ca si mine :D

Am mutat aici acest subiect pentru a le da posibilitatea si vizitatorilor neinregistrati sa posteze intrebari.
Nu de altceva, dar am observat un oarecare interes.

Cu ce isi ocupa timpul liber ?
De ce nu a fost cutremur aseara?
Daca a fost mutat in timp, pot fi mutate si alte lucruri in timp?, daca da cum?
Cati nepoti aveti?
Cum poate fi evitata mutarea evenimentelor in timp?
Ce parere au cei care au utilizat "Celulact"?
A fost revolutie in 89? Ceausescu a murit?
Cine a organizat atentatele din 2001 la wtc?
Cine a ordonat uciderea lui JFK ?
De ce a fost reales Base?
Baba Vanga are dreptate?
Cine va castiga alegerile din 2012/2013? vor avea loc anticipate?
E posibila intoarcerea in timp?
Cum vedeti 2011 pt romania?
Iranul are armament nuclear?, Cand va fi atacat? va riposta?
Cand incepe al 3-lea razboi mondial? Ce tari vor participa?
Cat la % din mesajele dumneavoastra s-au indeplinit?
Profet sau vizionar?
De ce credeti ca lumea nu va ia in serios?
In urma experimentului de la CERN a fost creata o gaura neagra?

P.S. black vrea inregistrari, poze

La cateva din intrebarile tale ,as putea sa raspund eu. Accepti? Sa nu-l obosim pe bunel:P

Pariezi ca multe raspunsuri sunt deja date ? (sau cunoscute)

daca stie ce se scrie pe forumul care ii poarta numele,si cine spune ca vine cutremul cel mare, el sau adminu ?

Mai are viziuni cu Lidia? A reusit sa-si dea seama pentru cine era semnalu cu....chilotii? :P
Nu-i plac silicoanele?
Flavia chiar e piromana? :D
Ce ne sfatuieste in caz de cutremur? Sa lasam dr. totul si sa fugim (cum a facut dansul, cuprins de panica?) :P
Celulactu chiar face minuni, ca am auzit neste chestii...:happy:
Cum i-a venit ideea cu vibratiile? (ca in carti nu scrie nimic de ele?) :D

citat din bodo :" Cum i-a venit ideea cu vibratiile? (ca in carti nu scrie nimic de ele?) 04"
cred ca e buna intrebarea sau poate nu lui i-a venit ideea?:D

1) Cand are de gand sa se retraga din viata vizionara ?
Eu ii pot recomanda cateva locatii cool, locuri cu verdeata, de unde a disparut durerea si suspinul (locuri fara cutremure, rusi si nemti, se intelege).

2) Daca soseste cutremurul cel mare iar el va fi tot la bloc (ca data trecuta), se jura cu mana pe pantof ca se lasa de meseria de "terorist cutremuros" al Romaniei ?

3) O cunoaste personal pe Jana ?
Eu nu cred, ca din ce-am cetit pe aici, el nu stie nici de forum, asa ca il intreb:

4) De forumul lui matale stii ceva ? Stii cum te baga nepotu si Jana in gura lupului pe forumul ala ? Stii cati nebuni zburda in voie pe acolo, intreband lumea daca vine azi sfarsitul ? (Gepeto tata, vezi ca-ti vine randul, ca ai devenit cam vioi in ultimul timp). Ca daca ai stii matali ce se intampla pe forumul ala ce-ti poarta numele, n-ai mai visa asa frumos la chilotei si la scule de bascule.

5) Ai intrat matale vreodata pe acest forum sa ne cetesti ?
Cred ca n-ar fi deloc rau ca bunelu sa ne ceteasca, caci ar afla neste adevaruri pe care altii le ascund cu dibacie.

Deocamdata ma opresc aici. Dar revin.

Mey, se poate. Noi vorbim aci de un " grande" vizionar. Dansul nu se ocupa cu ghiceli d-astea :D, ci de alt tip . Pentru astfel de intrebari, va rugam sa o contactati pe tanti Hara. :P

Guest said:
Vibratiile au scazut,urmeaza o perioada de liniste.
Sarbatori Fericite!

Perioada de liniste e intotdeauna :P Stim ca vibratiile sunt niste mari vrajeli :)

Sarbatori fericite tuturor :D

Toti vb.tampenii. Ce aveti q omu'? Sunt unele chestii serioase,oameni kre au premonitii,dar mare-i gradina lui D-ZEU si multi,,incuiati''in ea.

Guest said:
Toti vb.tampenii. Ce aveti q omu'? Sunt unele chestii serioase,oameni kre au premonitii,dar mare-i gradina lui D-ZEU si multi,,incuiati''in ea.

"mare-i gradina lui D-ZEU si multi,,incuiati''in ea" - sunt de acord cu afirmatia ta :) Dar inainte sa vii sa ne atragi atentia cu ceva , te rog macar sa scrii corect romaneste :D se scrie "cu" nu "q" , "care" nu "kre". Sunt oameni care au premonitii(dar te asigur ca aia nu apar pe la TV) , dar noi de legam de Istrate ;) fiindca el are POSTMONITII. El posteaza viziunile lui dupa ce s-au intamplat !!!

Iar tu domnule/doamna nu ne poti face incuiati ca nu suntem de acord cu acel sarlatan :P

De ce nu mai pot intra pe forumul d-voastra de cel putin 3 saptamani? Nu am suparat pe nimeni. Profesorul

DE CE NU MAI POT INTRA PE FORUMUL D-LUI ISTRATE?

1. Forumul d-ului Istrate nu este in gestiunea noastra .

2 . Cu ce nik ati incercat sa "reintrati " la noi ?

Citeam postarea lui Gogu referitoare la celulact h sau istravit sau cum dracu i-o mai spune. Pur si simplu m-a lasat fara cuvinte.
Si Ioan Istrate se lauda ca salveaza bolnavii de cancer cu un cocktail de grasimi saponificate si acizi. Omul asta ar trebui inchis pentru multi ani pentru:
- escrocherii cu medicamente dubioase;
- otravirea populatiei;
- sarlatanism emotional, sarlatanism ale carui victime sunt bolnavii de cancer si familiile lor;
- inducerea de panica in populatie cu cutremurul care vine mereu.
Si facem pariu ca nu pateste nimic? Nu de altceva dar daca i se va face un control psihiatric va reiesi ca nu are discernamant.

Back