• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Intrebari pentru Istrate

Ati pus la cale cu GTH si clica lui de misei sabotarea forumului domnului ing. Ioan Istrate. Rusine!

Guest said:
Ati pus la cale cu GTH si clica lui de misei sabotarea forumului domnului ing. Ioan Istrate. Rusine!
Guestule,
Sa ma repet si aici. Tot scandalul ala de pe forumul ing. ioan istrate a fost regizat pentru a creste traficul. 3 zile de scandal aiurea au reanimat traficul de acolo, trafic care era picat rau in cap.
Singura chestie din tot scandalul asta este faptul ca Ioana Pereverzov, jurista mare de gura si labila psihic, cea care a activat ca moderator si administrator pe acel forum sub nick-urile Ioana/ Blue/ Jana/ Moderator/Robot Forum/ Alex/ Angie (si ce nume o mai fi avut acolo) o sa reapara cu alt nick name.

Pierderi? Nici una.
Castig? Trafic crescut intr-un moment delicat, FARA nici o amenintare cu cutremurul iminent (amenintare care oricum nu mai prinde).

=))=))=))=))=)) Astia, pe langa faptul ca sunt batuti in cap, mai sunt si paranoici. Rusine!!!!!=))=))

Bine ca noi suntem prosti si orbi.
Clonele voastre au intrat acolo sa-si bata joc de Admin si de OAMENI, jigodii ordinare ca si voi de altfel.
Domnul inginer Ioan Istrate si Admin, impreuna cu echipa de pe forum se gandesc la noi si au grija sa nu patim nimic in caz de catastrofa si cutremur. O sa vreti si voi sa fiti anuntati din timp, sa va salvati sufletele pacatoase, dar nu toti sunt alesi sa scape.

Guest said:
Bine ca noi suntem prosti si orbi.
Clonele voastre au intrat acolo sa-si bata joc de Admin si de OAMENI, jigodii ordinare ca si voi de altfel.
Domnul inginer Ioan Istrate si Admin, impreuna cu echipa de pe forum se gandesc la noi si au grija sa nu patim nimic in caz de catastrofa si cutremur. O sa vreti si voi sa fiti anuntati din timp, sa va salvati sufletele pacatoase, dar nu toti sunt alesi sa scape.

=)) yeah, right =))

Guest said:

=)) =))ori esti prea nervos/oasa,ori habar nu ai de topica frazei:
Admin si Oamenii...jigodii ordinare ??? =))

Daaa, exprimarea e criminala!!!! Guest, pana la urma cine-s jigodiile ordinare?? ca nu prea e de priceput...

Daca reusiti sa vorbiti cu domnul inginer ion istrate, intrebati-l daca vom avea cutremur in 2011.
Va multumesc.

numarul domnului ing istrate este 0722672941, asa ca il poti intreba chiar tu. sa ne spui si noua ce a zis.

Pentru curiozitatea publicului larg, am pus mana pe tilifon si l-a sunta pe dl. Iastrate. Acum cateva minte am terninat discutia cu domnia sa. Cum banuiam, dl. Ioan Istrate nu stie nimic de inchiderea forumului. A blogului nici atat. Nu are acordul dansului Cacalinu sa faca treaba asta. In plus, i-am spus ca nu mai apar mesaje pe blog, aducandu-i la cunostinta ca ultimul mesaj e ala cu pepenii :D de pe 1 mai ( in prima faza a zis cu ce? apoi si-a adus aminte ca a avut totusi o viziune cu pepenii :D). Dl. Istrate a spus ca a ma avut mesaje, inclusiv cu Spania ( da codat) si e foarte surprins ca Adminu de acolo nu a publicat nimic. Apoi i-am spus si de scandalul de pe forum. Nu stia absolut nimic. I-am spus ca Adminu de acolo vrea sa inchida tot. Dl. Istrate a spus ca o sa vorbeasca cu tampitel si daca nu mai vrea sa tina forumul si blogul , o sa gaseasca alta persoana. Repet, nu stie absolut nimic din ce i-am relatat! Si inca un amanunt, vibratiile sunt inca sus :P.

P.S. Puteti suna oricare dintre voi la numarul de mai sus, raspunde fara nicio problema dl Istrate. Chiar va rog sa sunati, pentru a va convinge de veridicitatea celor relatate de mine .

bine ai facut ca i-ai spus !
avem oameni competenti sa tina blogul sau ! =))

Admin a zis ca ”Multi ma intrebau care mai este starea vibratiilor. Ele sunt stabile si nu anunta producerea unui cutremur important in urmatoarele saptamani. ”

Sa inteleg ca l-a ratat?

Guest said:
Admin a zis ca ”Multi ma intrebau care mai este starea vibratiilor. Ele sunt stabile si nu anunta producerea unui cutremur important in urmatoarele saptamani. ”

Sa inteleg ca l-a ratat?

Ba deloc!
Mesaje despre acest seism sunt publicate in cartea "Romania si lumea in timp -trecut, prezent si viitor- Editia a II-a.
Cine nu crede, sa citeasca cartea

=))
Kidding, dar pe pariu ca vor aparea si completari de acest gen? De altfel, cred ca vreo 10-15 aplaudaci cotrobaie serios in cartea respectiva dupa vreun astfel de "mesaj" =))

a aparut mesajul =))

Mesajul din 11.02.2011 suna asa : Turcia.Apare pe o autostrada unde sunt mai milte coloane de masini ( unele au bagaje), un cetatean incearca sa ia ceva.Mesajul se repeta.Tags: cataclisme.Cu stima Gabi Birta

Si daca eu spun: " apare autostrada Bucuresti-Pitesti, unde s-au facut coloane imense de masini" o sa ma citati in caz de doamne fereste? Ca exista sanse sa vedem asa ceva, in cazul unui cutremur (fie el si de 6,5, ca lumea se panicheaza si atunci).

Sau daca spun: "Vad coloane de oameni, ce merg in urma unei masini" si moare vreo personalitate din Romania, la care lumea se buluceste dupa masina mortuara, se cheama ca am har de prezicator?

Hai sa fim seriosi!! Eu zic ca avem si noi cap ca sa judecam corect astfel de mesaje, care, datorita maretei inventii, numite internet, ajung cu usurinta la ochii cititorilor. Important e sa stim sa alegem informatiile corecte, dar asta nu e o treaba tocmai usoara, mai ales cand auzi ca unii dau bani ca sa le fie otravit sufletelul cu asemenea mizerii.

Back