• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Intrebari pentru Manuela

Status
Not open for further replies.
manu,pai se poate una ca asta? din cauza janei ? vrei sa-i dai satisfactie? ca asta este scopul ei. de ce crezi ca a intrat azi-noapte? sa ne spuna ca pleaca la specializare? hahahah
ia mai gandeste-te putin si revino!

manu,sunt in totalitate de acord cu magda,lasa supararea si revino,pt ca nu faci altceva decat sa dai satisfactii unora de acolo,care deja o felicita pe jana ca ne-ar fii dat o lectie pe care o meritam de mult.(cine mai citeste dincolo stie despre ce vorbesc).Eu nu cred ca vrei sa le faci pe plac tocmai lor.

Manu, de ce te comporti copilareste? Ce spune Jana chiar nu face doua parale. Tu crezi ca mai sunt multi cei ce se uita in gura ei? Jana e un om bolnav si atat. A, era sa uit piesa de rezistenta, tupeul. Nu are rost sa faci gesturi prostesti . Nu se merita. S-a descarcat, a demonstrat ce era de demonstrat in privinta ei si gata. Locul ei nu e aici. Dar al tau e. Te rog sa reflectezi si sa te intorci printre noi. Prefer o singura Manu, sincera si haioasa, in locul a 100 de Jana, ipocrite si pline de venin.

manu, tu stii ce eu nu vorbesc mult, dar spun in fata ce am de spus. lumea a folosit prilejul pt a o jumuli pe joiana, asa ca nu ai de ce sa fii suparata, dimpotriva! joiana nu a avut succesul scontat si a fost cam jenanta. asa ca treci inapoi :P

manu,sper ca o sa-ti revii....te stiu o d-na puternica. ce faci?ii dai satisfactie?tu esti piesa de rezistenta a acestui forum.hai,te asteptam.

Sta in puterea ta sa faci orice doresti la varsta asta si sa iei orice decizie consideri ca iti e de folos.Spune-mi doar unde te duci ca sa te poata gasi cei care au nevoie de tine.Nu ne poti lasa cu ochii in soare pe noi,cei care nu avem nimic de-a face cu divergentele aparute!E prea mult timp de cand te urmaresc pentru a ramane acum fata tine.Sper sa tii cont de asta ! Sunt oameni pe care nu i-ai cunoscut niciodata dar de care te-ai legat intr-un anume fel si fac parte efectiv din viata ta.Intr-un fel sau altul trebuie sa faci in asa fel incat sa fii corecta fata de cei care au incredere in tine si sa-i admiti in preajma ta, in conditiile in care nu te deranjeaza si mentin distanta si respectul.Eu, personal,astept un raspuns de la tine si sper sa-l primesc, pentru ca te stiu o persoana corecta.

De multa vreme urmaresc acest forum, il deschid numai sa vad daca Manuela a mai postat ceva, o apreciez foarte mult si cred in viziunile ei. Este o greseala foarte mare din partea ta Manuela, sa iei in considerare rautatile unora, ignorale si nu intra in disputa cu ele. Fara tine acest forum devine neinteresant, din pacate.

Stati linistiti voi gasi o modalitate sa informez ce vad sau simt chiar daca in ultimul timp nu prea au fost noutati, se intampla sa fiu ocupata sau a nu fie lucruri importante si atunci nu scriu orice maruntisuri.Oricum voi face tot posibilul sa fiu in contact cu persoanele care ma vor, nu sunt o lasa si nu plec fara sa anunt.de asta am si intrat si am anuntat ca ma retrag .Nu e nimeni vinovat e o hotarare luata poate un pic in pripa dar am si eu orgoliul meu, asupra deciziei luate nu voi reveni.Toti de aici imi sunteti dragi, ma-ti ajutat mult ma-ti incurajat poate cand ,credeam ca am prezis aiurea, si asta inseamnA mult pt mine,si cred ca pt orice clarvazator pt ca se depune un efort mare sa vezi clar iar cand ceva e aiurea si esti luat peste picior te simti jignit.Uneori te intrebi de ce oare sa scriu daca nu-i intereseaza?mie mi s-a intamplat de multe ori .apoi m-am gandit mai sunt si oameni care sunt interesati, nu e drept sa-i lipsec de ,,stiri "care se adeverec sau nu ....Eu va multumec la toti din suflet si va voi anunta unde voi scrie viziunile mele, posibil a fac conferinte daca e ceva urgent .Oricum veti fi anuntati unde si cum in timp util sper

Stati linistiti voi gasi o modalitate sa iau contact cu userii care sunt interesati .

Manu, ce te-a apucat , dragutzo? Locul tau e aici si tu stii asta foarte bine. Nu te mai lasa influentata , fii tu insati. Sincera si haioasa, cum te stiu. Asta e Manu pe care o iubesc. Te rog inca o data sa reflectezi, la rece si sa vezi cine tine cu adevarat la tine. Nu e pacat de toti oamenii astia, care chiar au incredere in tine? Si nu uita, nu vei gasi nicaieri atmosfera si oamenii de aici. Eu inca am incredere in discernamantul tau. Pup!

Manu cand am venit aici,te,,cunosteam" pe tine si pe Gogu (de dincolo),si-am venit dupa voi,oamenii pe care i-am intalnit aici mi-au placut si-am ramas.Un grup vesel,plin de"caldura"pe care imi face placere sa-i citesc,spre deosebire de"raceala"din partea cealalta.Aici va completati unul pe celalalt,te rog sa nu te super, insa in alta parte nu cred ca vei avea acelasi sarm fara ceilalti.Nu vreau sa te supar mai rau,dar parerea mea este ca locul tau este aici,alaturi de userii care te-au apreciat mereu.
Nu mai da atata importanta unui intrus care nu-si doreste decat sa dezbine si iata ca a si reusit,dar eu te socotesc un om cu capul pe umeri care dupa ce-ti va trece furia ne vei saluta zambind si vei bea o cafea buna de la Anuk.:-X

Corect punct de vedere si de bun simt, aici ne completam unii pe altii in mod armonios ,asa ca .....Manu ,fuguta inapoi .

Manu,te rog sa intelegi ca jana trebuia pusa la punct.Daca Gogu sau ceilalti nu ar fi "bagat-o in corzi"ar fi plecat cu satisfactia ca ne-a dat peste nas.Te inteleg ca ai o antipatie motivata fata de jana(la fel ca toti cei de aici)dar ,daca nu ar fi fost pusa la punct ar fi aparut o nota proasta pentru noi.Sincer iti spun,nu ai nici un motiv sa fii suparata.Am incredere in tine si stiu ca,chiar daca gresesti ,nu vei persista in greseala.Te astept cu drag(la fel ca toti ceilalti)sa revii printre noi.

Bun a ziua , m-am intors cu forte noi dar , trebuie sa recunosc ca numai voi cu mesajele voastre ma-ti ajutat sa-mi schimb ideea, sper a fiu la inaltime cu predictiile si sa nu va dezamagesc.Uitam ce a fost si o luam de la inceput!La treabaaaaaaaa!

Bravo!!! Ma bucur mult!Iar cu dezamagitul...stai linistita, noi o vrem pe Manuela si atat.

bine v-am regasit si oadata cu asta vreau sa va sppun pana la ora 24,15 min am avut o stare foarte rea o apasare ceva ce parca m-ar intrista mult.Nu stiu despre ce este vorba deocamdata

Status
Not open for further replies.
Back