• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Intrebari pentru Manuela

Status
Not open for further replies.
Cred ca italia vor avea un cutremur mai mare cu victime posibil un minitsunami

b s nu pt a ma contrazice ci doar de a arata ca am spus ca VOM MAI FI OCOLITI O PERIOADA,nicidecum altceva pt ca prin ce va trece tara noastra[cutremure,revolte populare,inundatii,''ciuntiri'' de teritorii, razboi s m a],cu o populatie de aprox12mil locuitori,deci are loc o cernere destul de serioasa! MASINI ,PLASME? DAR PALATELE VILELE, BIJUTERIILE, TOALELE, GENTILE DE FIRMA CARE UNELE AU PRETURILE APARTAMENTELOR IN CARE LOCUIM APROPOS DE ITALIA va trimit sa vedeti de curand o alunecare de teren- http://www.maniacworld.com/Incredible-Landslide-in-Italy.html TOATE BUNE TUTUROR

Nu-i asa de curand,daca nu ma insel ,anul trecut .

da pescarusul ceea ce ne-ai trimis tu acum, prevazusem deja cu catva timp inainte dar nu stiu daca am specificat tara ,nu-mi aduc aminte

Manu, dar asta a fost in Italia in perioada cand ai fost tu acolo.

da anuk, dar de mult timp tot ziceam si cred ca am si cris ca vad un munte deplasandu-se

Cititi ce am scris mai sus si veti vedea ca am simtit cu cateva min ca va fi ceva si culmea a fost chiar in NT unde locuiesc eu.Dar nu inteleg cum e posibil un cutrem in zona mea...nu e VN epicentrul cutrem?Oare muntele pe care il vedeam daramandu-se nu o fi la mine in NT?Chiar nu mai inteleg . (e un copy paste la ce vazusem atunci)

O tara un tinut ceva mare va dispare pur si simplu in pamant se va scufunda, ceva de genul asta dar nu in apa, nu cred vad ca o gaura in care intra apoi ca si cum nu ar fi fost nimic acolo inainte

Imi pare rau dar de data asta ma retrag definitiv,cred ca stiti toti ce s-a intamplat ,dupa teapa e care am luat-o nu mai exista cale de intoarcere ,cine vrea sa vb cu mine sa lase un coment si va avea adresa mea , daca e ceva si voi simti voi anunta.

B S EU UNUL NU STIU CE S-A INTAMPLAT DAR SPER CA NU AI FACUT RAU NIMANUI!IAR DACA NU AI FACUT RAU DE CE NU AI MAERGE MAI DEPARTE?EINSTEIN A FURAT LUCRAREA UNUI STUDENT ITALIAN SI A AJUNS MARE OM DE STIINTA!!! SA TII MINTE CAT TRAIESTI SI MULT TIMP DUPA ACEEA , CEEA CE NU TE OMOARA TE FACE MAI PUTERNIC! AI INVINS CONTINUA, AI PIERDUT CONTINUA,AI CAZUT RIDICA-TE SI MERGI MAI DEPARTE! NU ABANDONA NICIODATA INDIFERENT DE SITUATIE! LASA ORGOLIUL LA CEI RAI, TU NU AI NEVOIE DE ASA CEVA!!!!!!!!!!!!!!!!!ACESTA FACE FOARTE MULT RAU ROMANILOR AZI SI NU NUMAI LOR! ATENTIE LA CEEA CE AM SCRIS SI IA AMINTE TE ROG! NU RENUNTA, AI O VIATA INTREAGA INAINTE! EU UNUL DORESC SA CORESPONDEZ PE ACEASTA CALE CU TINE SI CU TIMPUL O SA-TI DAI SEAMA DE CE!!!!!!!!!TOATE BUNE TIE SI TUTUROR ALOR TAI SI NU NUMAI.

Manuela, nu stiu ce s-a intimplat-dar nu trebuie sa iei in seama rautatile altora, daca ai avea 100 de dujmani si numai un prieten, pentru el trebuie sa margi mai departe si sa-i ignori pe toti rautaciosii care te ataca.Nu se merita sa te superi si pe noi ceilalti care te iubim.Nu uita ca timpul tuturor este pe sfirsite, (eu asta simt), iar raul se va extinde din ce in ce mai mult.Peste tot intilnesi oameni egiosti, rai, pe care nu-i intereseaza decat banii, averile si propriile persoane.Eu am aproape 60 de ani, dar te rog rezista si nu mai raspunde la rautatile lor. Capul sus, te pup Kiki.

DA,DORESC ADRESA DE NET SI CRED CA AI DREPTATE!SI CE CONFERINTE? UNDE? CUM PUTEM PARTICIPA?SUS CAPUL, EU STIAM CA IN JURUL DATEI DE 5 MAI A. C. PE NORDUL BENELUX TREBUIA SA SE INTAMPLE ''CEVA'' ASA CA MI-AM ANUNTAT SI PRIETENII DAR SI DUSMANII IAR ACEL ''CEVA'' S-A AMANAT !!! NU-TI MAI SPUN MAI ALES CA ERA PRIMA DATA CAND SE INTAMPLA. ASTEPT ADRESA SI TOATE BUNE TUTUROR

"pescarusul', INTELEG CA SUNTETI UN CERC INCHIS, FOARTE BINE! PA!

nu kiki ,nu ai inteles nimic.nu suntem un circuit inchis dincontra suntem foarte deschisi numai ca manuela este putin suparata acum si vrea sa comunice cu toata lumea odata in direct pe messenger.daca ai putina rabdare ii va trrece supararea si vei putea comunica cu ea aici

manuelo eu nu te cred,pui casa?sunt convins ca intelepciunea va invinge

pun casa....dar care o vrei aia veche ?sau asta noua ogar?cat despre intelepciune esteeeeeeeeeee

am curaj sa pun casa ca asa o sa fie cum zic eu

dar eu generos cum sunt ti-o voi ceda

Status
Not open for further replies.
Back