• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Intrebari pentru Manuela

Status
Not open for further replies.
Mey, io nu mai inteleg nimic. Ce dr. aveti? Ce se intampla aici, fratilor? Iar au intrat dracii p-aci?

hei,manule,ai sters postul cu vulcanul si uite c-a erupt in Columbia,vulcanul Galeras. exact ce spuneai tu de initialele g si c. esti mare!

iata discutia de pe chat: manu ne anunuta ca un vulcan va erupe curand,ceva cu lit g si c

manuela - 25-08-19:20 -- incep si cutremure imediat dupa
» manuela - 25-08-19:20 -- dar parca mai timid la inceput
» manuela - 25-08-19:20 -- mult foc tasnit
» magda - 25-08-19:20 -- 11
» manuela - 25-08-19:20 -- buna zooks
» magda - 25-08-19:19 -- adica din marea neagra
» manuela - 25-08-19:19 -- sunt 2 initiale dar nu inteleg de ce

Manuela eu m-am inscris pe acest forum dupa ce ti am citit postarile si acu dupa ce m-am inscris tu pleci!! tare mult as vrea sa aflu ce mai zici poate te razgandesti si ramai pe aici!

[-o< nu poti face asta...please Manuela please, de ce sa te retragi???? si noi, cei care intram aici doar pentru tine????:cry:

manuela daca asta iti e hotararea asta e.da-mi te rog pe pm adresa ta de mail sau ce ai.mersi

Contul Manuelei a fost banat deoarece o alta persoana a intrat folosind userul si parola ei.
Pana la clarificarea acestei situatii, contul ramane banat.

Gogu

Au trecut 25 de ore, am incercat sa vorbesc cu Manuela pe YM despre aceasta situatie, dar m-a ignorat cu desavarsire. In schimb vorbeste cu diverse persoane care incearca sa puna presiune pe mine ca sa-i deblochez contul. Si asta fara ca ea sa se conformeze unor reguli de bun simt, reguli ce pot asigura o oarecare siguranta in ceea ce priveste persoana care posteaza in spatele nick-ului ei.
Lasand la o parte accesul pe care ea l-a avut la anumite facilitati specifice moderatorilor din acest forum, o alta problema mi-a fost ridicata de un membru al site-ului care mi-a pus intr-un mesaj privat o intrebare de bun simt si care suna cam asa "Gogu, de unde stiu eu ca mesajele postate de Manuela au fost postate chiar de ea, si nu de altcineva?".
De aceea, pana cand Manuela nu clarifica aceasta situatie, contul ei ramane blocat in continuare.
O alta situatie pentru care imi cer eu scuze in fata utilizatorilor care doresc sa-i citeasca mesajele este aceea ca, desi mie/noua/voua va pasa de mesajele ei, se pare ca ei nu-i pasa nici cat degru sub unghie de mine/noi/voi. Poate suna a aberatie, dar daca nu ar fi asa, Manuela ar fi facut ceva pentru a reglementa aceasta situatie, pentru a-si debloca contul si pentru a va punea tine in continuare la curent cu mesajele ei.
Imi pare rau de situatia creata, dar asta este viata, si mergem mai departe.
Si inca o chestiune care mie mi-a lasat un gust amar. Manuela sustine, atunci cand vorbeste cu alte persoane, ca nu mai are deloc acces la site, nici macar ca si guest. Doresc sa va spun ca aceasta este o MINCIUNA, doar contul ei fiind blocat, nu si IP-ul. Mai multe nu mai are sens sa spun, deoarece acum sunt dezamagit profund.

aaa...sa ma scuzi nenea gogu...dar nu cred o iota din tot ceea ce incerci sa spui in ultimul timp...sincer...si inca ceva...eu nu m-am inscris pe acest site pentru ati citi lamentarile stangace, ai dat cu bata-n balta la modul cel mai grosolan...si app...baneaza-ma si pe mine ca si asa nu mai am ce face pe aici...multumita unora.

Pffff. Aveti o obsesie cu banarea asta. Si Camy, e chiar asa greu de inteles situatia creata? Eu am fost una din sustinatoarele cele mai vehemente ale Manuelei, sunt si acum. Insa a gresit si trebuie sa-si rezolve problema, daca tine la noi. In ceea ce-l priveste pe Gogu, nu stii nimic si faci niste aprecieri...."grosolan" de penibile (ca sa te citez...). E problema lor . Nu va mai bagati in chestiuni ce va depasesc.

ei brava...nu intru in polemica cu tine...sau cu bietul gogu...penibile sunt scuzele lui si interventia ta...fara manuela pe aici e mai rau ca la ""obositor""...adio si n-am cuvinte.

Daca e asa de " obositor", ai cam multa energie sa ne suporti. Si sa te bagi aiurea. E problema ta ce faci. Si Manu o sa revina, nu-ti mai fa tu atatea griji.

camy64 said:
aaa...sa ma scuzi nenea gogu...dar nu cred o iota din tot ceea ce incerci sa spui in ultimul timp...sincer...si inca ceva...eu nu m-am inscris pe acest site pentru ati citi lamentarile stangace, ai dat cu bata-n balta la modul cel mai grosolan...si app...baneaza-ma si pe mine ca si asa nu mai am ce face pe aici...multumita unora.

vai camy, ce multe ai facut p-aici! 3 posturi si toate in dimineata asta!:D
daca ai intrat numai pentru manu,foarte bine,dar opreste-te din a jigni ceilalti useri. si mai vezi cu gramatica aia!:D

Buna ziua sunt Petronela,cea cu ,,beleua"facuta Manuelei,am intrat pt ca m-a rugat Manuela sa anunt ca o perioada nu poate intra .Mai specifica ca acum poate intra ca guest ,dar asta abia de ieri pm inainte nu, si ma mai roaga sa-i transmit lui Gogu ca daca userii se cearta cu el nu e vina ei,ea nu ii influenteaza cu absolut nimic.Si a mai sopus sa transmit userilor ca le pasa de ei de aceea le-a dat adresa ei ca sa-i poata anunta ce are de gand.Cam atat altceva nu-mi mai amintesc.

Camy64,
Mie imi pare ca nu esti decat un troll. Sper sa ma insel.
Petronela,
Daca Manuelei ii pasa de useri, nu facea asta. Cel putin asa se vede de la mine, de aici.

camy64 said:

Te obliga cineva sa citesti ? Si daca tot nu mai ai ce face pe aici.....lasa-ne ! Apropo ,cine se lamenteaza si varsa lacrimi amare? Aud?

Anuk, nu se merita.
Mie imi pare un troll, si acestia asta fac... Se "hranesc" cu mesajele normale si de buna credinta si "fac rascoala" din ele, singurul scop fiind acela de a semana conflicte, insulte, injurii, paranoia, etc. Si toate doar de dragul de a distruge ceva frumos.

Singurul mod de a scapa de ei este sa-i ignori.

Pacat, mare pacat ca acest forum o pierde pe Manuela !!!

A revenit in aceasta seara. Cu o clona.

Ah, si daca va intrebati ce s-a intamplat cu clona, sa stiti ca a fost banata.
Poate data viitoare Manuela va respecta regulamentul forumului si va aprecia poarta deschisa de mine, dar pe care ea nu doreste sa intre.

Status
Not open for further replies.
Back