Au trecut 25 de ore, am incercat sa vorbesc cu Manuela pe YM despre aceasta situatie, dar m-a ignorat cu desavarsire. In schimb vorbeste cu diverse persoane care incearca sa puna presiune pe mine ca sa-i deblochez contul. Si asta fara ca ea sa se conformeze unor reguli de bun simt, reguli ce pot asigura o oarecare siguranta in ceea ce priveste persoana care posteaza in spatele nick-ului ei.
Lasand la o parte accesul pe care ea l-a avut la anumite facilitati specifice moderatorilor din acest forum, o alta problema mi-a fost ridicata de un membru al site-ului care mi-a pus intr-un mesaj privat o intrebare de bun simt si care suna cam asa "Gogu, de unde stiu eu ca mesajele postate de Manuela au fost postate chiar de ea, si nu de altcineva?".
De aceea, pana cand Manuela nu clarifica aceasta situatie, contul ei ramane blocat in continuare.
O alta situatie pentru care imi cer eu scuze in fata utilizatorilor care doresc sa-i citeasca mesajele este aceea ca, desi mie/noua/voua va pasa de mesajele ei, se pare ca ei nu-i pasa nici cat degru sub unghie de mine/noi/voi. Poate suna a aberatie, dar daca nu ar fi asa, Manuela ar fi facut ceva pentru a reglementa aceasta situatie, pentru a-si debloca contul si pentru a va punea tine in continuare la curent cu mesajele ei.
Imi pare rau de situatia creata, dar asta este viata, si mergem mai departe.
Si inca o chestiune care mie mi-a lasat un gust amar. Manuela sustine, atunci cand vorbeste cu alte persoane, ca nu mai are deloc acces la site, nici macar ca si guest. Doresc sa va spun ca aceasta este o MINCIUNA, doar contul ei fiind blocat, nu si IP-ul. Mai multe nu mai are sens sa spun, deoarece acum sunt dezamagit profund.