• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Invazie in Siria!?

Admin1

Administrator
Reaction score
0
Dupa parerea mea, daca Rusia nu termina cu Ucraina destul de repede, sau daca Rusia va obtine acces la gurile Dunarii (preluarea sudului Ucrainei), urmatorul pas al NATO/SUA va fi invazia in Siria.
O contraactiune logica, bazata pe "pivotul geografic al istoriei" al lui John Mackinder.
Deci, Rusia va inceta cu actiunile din Ucraina si va renunta la a anexa si sudul ei sau vom avea invazie NATO in Siria.
Despre retrocedarea Crimeei, nu cred ca se va face. Rusia profita de slabiciunile SUA la fel cum au profitat in cazul Crizei Rachetelor din Cuba (fara a face nici o concesie, au obtinut retragerea rachetelor strategice din Turcia).

Si o completare, daca Siria va fi invadata de NATO, urmatorul pas al Rusiei va fi invazia in Alaska.
Adica, WWIII.

Esti foarte pesimist, Gogule. Eu sper ca pesimismul tau sa se "confirme" in aceesi masura ca cel cu cutremurul de 7+. Imediat dupa cutremurul moderat din 6 oct 2013 ai zis ca in maxim 6 luni ar trebui sa fie un cutremur de magnitudine peste 7 in Vrancea. Din fericire, nu s-a intamplat nimic. Sper ca si de data asta sa fie la fel. :p :p N-am uitat ce ai zis atunci in octombrie, ma laud si eu cu o oarescare memorie. :p :p

1.alaska e stat american
2.rusia nu va ataca nato vreodata fara cel putin un aliat puternic
3.de ce siar dori rusia un razboi in acest moment?
4.nu exclud ceva ce nu e logic dar rusia nu ar ataca nato fiind vulnerabila

Acum rusii au treaba cu ucraina :) O sa-si bage coada prin Moldova :) Mai zboara cu avionul pe teritoriul nostru sa ne provoace, sa vada ce face NATO :) Siria nu e o miza .... cel putin acum :)

Siria detine cel mai mare port in care flota rusa (cea mai multa) isi are "casa".
Flota rusa a Mediteranei este locata in Tartus.
Rusia, desi este cea mai mare tara din lume, are o "mica" problema. Are putine porturi. Si are nevoie de porturi, atat din punct de vedere militar cat, mai ales, din punct de vedere economic.

Raiduri aeriene ale Rusiei in Siria ceea ce ar putea provoca noi valuri de refugiati .Nu-i vorba ca nici Turcia nu-i scutita , doua avioane de lupta rusesti au incalcat spatiul aerien turc la granita cu Siria.

Emigranti in drum spre Serbia 18 ianuarie 2016

Deci, nu este invazie IN Siria, ci invazie DIN Siria :D

In mod pudic i se spune "migratie", din motive de corectitudine politica. >:):devil:

Gogu said:
Deci, nu este invazie IN Siria, ci invazie DIN Siria :D

Corect, dar cum nu este topic pt "Invazia din Siria" am riscat o postare of topic,iertata sa fiu :P

Desi ,daca stau sa ma gandesc bine parca tot inclin sa cred ca populatia "migreaza "din motive bine definite.Te citez pe tine Gogule " Dupa parerea mea, daca Rusia nu termina cu Ucraina destul de repede, sau daca Rusia va obtine acces la gurile Dunarii (preluarea sudului Ucrainei), urmatorul pas al NATO/SUA va fi invazia in Siria."
http://www.premonitii.ro/showthread.php?tid=29189

Ar fi posibil ca aceasta femeie care se protejeaz pe ea si copilul ei cu o patura termica sa fie o invadatoare terorista,dar ala fel e bine poate fi o mama care vrea sa asigure copilului ei o farama de liniste riscand oprobiul lumii crestine.

Pozele astea impresionante nu schimba lucrurile si nu justifica de ce 50-80 de milioane de musulmani trebuie sa invadeze Europa. Musulmanii bosniaci nu au plecat in bejenie cand sarbii bombardau Sarajevo si macelareau civilii la Srebrenica, sub privirile trupelor olandeze din fortele ONU.
Si ce pazesc musulmanii super-bogati care conduc organizatia numita Fratia Musulmana ? Sunt ocupati sa finanteze organizatiile teroriste, fireste.
Deci nu e cazul sa se tot caute scuze pentru invazia Europei.

Evident ca nu se justifica teroarea,cum nu se justifica nici prozeletismul,sau actele teroriste dar cred cu tarie ca batranii, femeile si copii pleaca pt a -si gasi un colt unde sa traiasca in pace si armonie,si ca pe acestia e pacat sa-i hulim. Daca pe unii ii acuz, nu accept si nu le inteleg atrocitatile comise,de altii imi este mila.N-as vrea sa fiu in locul lor,o dezradacinata intr-o tara a carei limba nu o cunosc,fara acoperis si cu oameni care m-ar privi cu ura.

Acei politicieni care fac ceea ce a facut madam Merkel ar fi putut face acelasi lucru si pentru musulmanii din Bosnia cand ii bombardau sarbii bosniaci. Deci oricum e o mare ipocrizie, si nu e o solutie sa umpli Europa cu 100 de milioane de musulmani. E ces mai proasta idee, un om normal nu ar face asa ceva.

Nu-i normal sa-ti fie frica ca iesind pe strada poti fi agresat, dar cand vezi copii tremurand de frig si flamanzi ..nu poti ramane nepasator.

Tot mai multi refugiati se introc in tarisoara lor nemultumiti de precaritatea traiului din Germania unde se asteptau sa curga lapte si miere si pe strada sa fie caini cu colaci in coada.

Iata ce declara o refugiata " "Soţului meu i-a plăcut ideea de a veni aici. I-a văzut pe alţii şi a vrut să-i imite", a declarat o femeie de etnie kurdă. "Am petrecut aproximativ trei luni aici. Nu am primit nimic. Mâncarea era proastă şi puţină. Ne ofereau o bucată de pâine cu brânză şi un castravete. Cum poate cineva supravieţui iernii reci cu asemenea mâncare? Copiii noştri plângeau de foame. Am cheltuit 11.000 de dolari şi ne-am întors acasă cu mâna goală".

Mai multe detalii : http://www.mediafax.ro/externe/tot-...-si-ne-am-intors-acasa-cu-mana-goala-15002659

Agerpres relateaza ca " Parlamentul austriac a adoptat, miercuri, o lege ce restrânge dreptul de azil, astfel încât guvernul de la Viena va avea de acum înainte baza juridică pentru a lua noi măsuri care să limiteze primirea refugiaților"

Back