• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Jocuri pe calculator

Admin1

Administrator
Reaction score
0
Voi ce jocuri mai jucati?
Personal, sunt adeptul strategiilor in timp real, dar am jucat fel de fel de jocuri. Pot spune ca-mi displac simulatoarele de fotbal, in rest pot juca cam orice.
Acum sunt pe strategii online.
Am incercat Travian, nu mi-a placut. Apoi a urmat perioada "triburile" vreo cateva luni, pana cand m-am plictisit. Acum joc Ogame de o perioada. Universul Andromeda. Am ajuns destul de sus, ma invart in jurul locului 100. Asta pana cand o sa ma plictisesc.

ce tare esti! felicitari!
primul joc a fost Quake si altele de genul asta. mai joc sah, chinese checkers, table, dar cel mai mult imi plac cele cu Indiana Jones. n-am mai jucat un joc de ani de zile, nu am mai gasit ceva sa-mi placa.

Wooaa.... Sa incepem cu inceputul... am jucat prima data Starcraft. L-am terminat in 2 saptamani. Apoi am inceput cu Red Alert 2. Am continuat cu Quake, Unreal Tournament ( pe-asta l-am si visat :D ), apoi Stornghold Crusader, Return to Castle Wolvenstein, Doom, Warcraft, si cam atat de strategie. Imi plac foarte mult jocurile gen Scrabble si Conquiztador. A, si sa nu uit, ma joc destul de des Rentz si Whist. :D

O adevarata delectare cand il joc cu fetita mea,"Amazing Adventures The Lost Tomb"sau"Magic Academy"...

Nu mai joaca nimeni jocuri pe calculator? Nici macar un Solitaire mic?
Nu-mi vine sa cred...

cum sa nu jucam solitaire,preferatul meu e pazzle de la jigsaws,am in fiecare seara cite un tablou de facut si ma relaxeaza foarte mult

LUKy said:
cum sa nu jucam solitaire,preferatul meu e pazzle de la jigsaws,am in fiecare seara cite un tablou de facut si ma relaxeaza foarte mult

o sa incerc jocul pe care-l joci tu,luky...

Mie imi plac strategiile de la C&C. Exceptie poate Tiberian Sun, dar in rest imi plac toate.

mai nou ma joc Ranch Rush. este interesant si captivant. Am terminat saptamana trecuta toata seria Dinner Dash :P

Back