• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

La taifas cu Manuela

Status
Not open for further replies.
Ok, sa lamuresc si alte probleme ridicate de Ogarul.

Moderatorii, ca sa fie eficienti, trebuie sa aibe acces la unelte. Ce unelte au la indemana, cum le acceseaza, etc, este decizia mea si am facut cum am considerat eu ca este bine. In plus, daca tu sustii altceva, arata doar ca eu am incredere deplina in moderatorii de aici. Se pare ca, totusi, uneori ma mai insel si eu. Deh, sunt si eu om.

Dreptul la replica si sanse suplimentare am dat si voi da de multe ori. Dar contravine principiilor mele sa las un om banat (pentru ca intotdeauna sunt motive serioase in spatele unei asemenea decizii) sa aibe drept la replica. Nu de altceva, dar acel "drept la replica" seamana cu postarea de mai sus. Chiar, o fi scris-o Manuela?

Am uitat ceva?

Cat despre tine Manuela, iti urez succes in continuare!

A, si inca ceva, va rog. Ultima parte a topicului am incercat sa o las ca o "discutie" intre Manuela si mine.
Va rog s-o lasati asa.

Bineinteles ca uitasem ceva, o replica pentru Ogarul.
Ogarule, din toata povestea asta "cineva" a iesit castigat, si nu pierdut. Si acel "cineva" este forumul.
De ce? Deoarece un moderator la care nu ma gandeam facea nasoale, si datorita acestor "incidente" nu mai este moderator.

Nu te simti mai in siguranta acum, cand stii ca la un cont de moderatori nu mai are acces oricine de pe strada?

Manuela,
Am si eu rugamintea la tine sa-mi dai si mie o invitatie cand ia fiinta forumul tau ;)
Macar sa-ti dau ocazia sa ma banezi si tu :)

ogarul said:
gogu, ma surprinde sa spui ca in principiile tale dreptul la replica nu exsita.vreau sa cred ca ai gresit punand acel NU in propozitie.
revenind la manuela,este trist la ce s-a ajuns ca daca imi amintesc eu bine voi ati inceput cu niste dispute care aveau ca obiect Biblia si pareau destul de pasnice si chiar pasionante la un moment dat.dar ,dupa amplitudinea discutiilor se pare ca sfera subiectului mai are si ceva ramificatii externe care pe mine personal nu ma privesc dar ma doare ca asist la aceasta disputa f vehementa din partea ta.adevarul este pe undeva pe la mijloc intotdeauna si daca nu recunoasteti inseamna ca aveti mari carente.eu va propun sa ingropati securea razboiului si ca doi oameni maturi ce sunteti sa scotociti pana la fund sacul intelepciunii voastre si sa reveniti pe scena stranagndu-va de mana ca doi prieteni.sunt convins ca nimeni nu are ceva de castigat din toata disputa asta ba mai mult, cineva pierde si acela este prestigiul forumului.

Mie mi se pare ca forumul are numai si numai de castigat in urma acestei intamplari, caci ni s-a demonstrat inca o data, ca aici orice problema se discuta la vedere, nu ca pe alte forumuri "serioase", unde colcaiala viermanoasa e la ea acasa (unii s-ar parea ca s-au molipsit asa de rau de practicile de dincolo, ca nu mai fac diferenta intre aici si acolo).
Singurul "defect" a lui Gogu este ca este prea om, cu unii care au uitat ce e omenia.
Oricum, ce a facut Manu e foarte grav (ceea ce-mi demonstreaza ca ori ea nu a realizat gravitate situatiei, ori nu si-a dat seama de raspunderea postului de moderator si tot ce implica aceasta raspundere), cum grav mi se pare si ce ai facut tu Ogarule, adica cum ti-ai permis sa intri pe calculatorul altcuiva sa trimiti un mesaj in nume personal? Sau l-ai trimis ca si cum erai Manu? Si de ce ai facut acest lucru cand Manu era la wc, cand puteai foarte bine sa-i ceri voie. Frumos caracter Ogarule, n-am ce spune!!

ogar,nu vrei sa mergi la fight club...ca vad ca nu te lasi deloc cu acea poveste!
ce sens mai are de lungit atata? eu am zis clar ca nu merg,si da,m-am hlizit,considerand-o o gluma,stiind ca i se va spune. si de fapt,i s-a si spus ca nu e nimic batut in cuie...

Magda, ce n-ai inteles? Omul are idei fixe . Iar despre glume....ce naiba, nu percuteaza :D. E incordat maxim,trebuie sa se descarce cumva si a gasit metoda, desi io i-am sugerat unele mult mai bune. :P

Ogarule,
Daca nu ma inseala memoria, se pare ca Rucsa (spune nick-urile in clar, ca nu ne ascundem) a transat povestea din punctul ei de vedere. Sa caut unde si sa-ti dau link?
Apoi, observ cu stupoare o aroma de rea credinta in anumite privinte. Ce pana mea, vreti certificat medico-legal? Sau foaia de externare? Sau ce? Ca nu inteleg.

Apoi, in privinta politicilor de securitate&shit, te rog eu, mai slabeste-ma. Am oarece experienta in domeniu, asa ca pot sa-mi fac o parere pertinenta. Iar chestia cu Manuela moderator, a fost vina mea. Dar nu pentru ca ea nu avea habar despre ce si cum trebuie facut (din punct de vedere al gestionarii softului), ci pentru omul care a stat in spatele acelui nick, om care abia in ultima vreme isi arata o fata a personalitatii pe care eu nu o vazusem inainte.
Dar, cum spunea cineva odata, increderea intr-un om ti-o pierzi o singura data.

Putem sa facem un armistitiu pana dupa Anul Nou!
Va propun sa fumam din "pipa pacii" si sa ne amintim mereu ca si noi si ceilalti avem o mare calitate:
de "oameni"!

Here we go again.
Odata, intr-un mesaj privat, legat de cu totul si cu totul altceva, mi-asi spus ca stii cand sa te opresti. Ca raspuns, daca nu ma insel, ti-am spus ca sper sa fie asa. Inca mai sper.

De ce nu incetati? Am tot citit si la pareri si aici. Daca unul greseste trebuie sa gresim toti? Ogar, manuela este suficient de matura incat sa vorbeasca pentru ea. Daca ea ar considera ca vrea sa se intoarca, atunci va lamuri problema cu Gogu in privat si pace. Trebuie sa extindem cearta? Chiar trebuie sa murdarim toate paginile forumului cu jigniri? Eu stiu asa : daca m-am convins ca cineva nu ma vrea, nu stau cu forta. La fel fac si cand constat ca cineva nu ma merita, ma fac nevazuta. Un om cu coloana vertebrala ar trebui sa stie cand merita sa se zbata pentru ceva si cand sa se intoarca cu spatele. Suntem oameni toti, suntem supusi greselii, nu asta este problema. Problema este ca de multe ori perseveram in a face anumite greseli. Haideti sa fim mai fermi si sa ne asumam anumite evenimente si mai ales urmarile acestora. Numai bine!

Status
Not open for further replies.
Back