• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Lista cu calitatile omului

mihai40

New member
Reaction score
0
Cind ne gindim la calitati ne gindim.la un caracter elevat sfint .
Care sint calitatile unui sfint?
Cam cite credeti ca exista in total ?
Cine se incumeta sa dea startul unei.liste ?

Iti raspund cu o intrebare ,care erau calitatile domnitorului Ștefan cel Mare și Sfânt ?

Anuk,pot sa pun o melodie care sa exemplifice calitatile omului? Si te asigur ca e o melodie plina de modestie:P Ia uite colea:)
[video=youtube]

referirea e la sfintenia adevarata avind in.vedere ca fiecare din noi contine intro mai.mare sau mai.muca masura in caracterul sau toate calitatile .
Chiar si bogatia materiala e cumva o binecuvintare o calitate .
Cunoasterea calitatilor universal valabile tine de cunoasterea fata de sine .
Voi intrati si in.facebook ?
Ceva noutati dedicate acestui an aveti in afara de cele astrologice?

As putea sa intervin cu o contraintrebare, daca imi permiteti...
Ce intelegi prin "sfint"?

Gogule banuiesc ca intrebarea este adresata lui Mihai40,dar daca prin absurd e pentru toti cei din acest topic si ma apuc sa iti raspund ,cred ca parul nu-ti va fi suficient sa ma altoiesti:)

mihai40 said:
referirea e la sfintenia adevarata avind in.vedere ca fiecare din noi contine intro mai.mare sau mai.muca masura in caracterul sau toate calitatile .
Chiar si bogatia materiala e cumva o binecuvintare o calitate .
Cunoasterea calitatilor universal valabile tine de cunoasterea fata de sine .
Voi intrati si in.facebook ?
Ceva noutati dedicate acestui an aveti in afara de cele astrologice?

Mihaita ,puiule,eu zic sa le luam pe rand,ca toate deodata pot produce amestecuri nedorite.
1.Nimeni de pe acest pamant nu poare fi sfant 100%.Ca sa fii sfant trebuie sa fii curat si luminos nu numai in spirit ,ci si in trup si suflet.Ce inseamna aceasta...curatenie? Sa izvorasti lumina din tot si pentru tot,Sa ai puterea de a iubi ,de a ierta,dar fara sa fii nedrept,sa ai puterea de a te contopi cu fiecare fiinta si de a simti ce simte fiecare fiinta,devenind astfel capabil sa intelegi fiecare fiinta,asta insemnand sa anulezi ego-ul (culmea ironiei ca asta ti-o spune un om care are un ego cat casa:P)si sa ai puterea sa ajuti orice fiinta fara a astepta ceva in schimb.Si ar mai fi.Am citit eu multe chestii despre cum sa ajungi un ..sfant.Unele promovau chiar egoismul ,sigur ,putin fardat cat sa dea bine,dar nu cred ca poti face asta rezumandu-te doar la ...eu.

2,Ce are facebook-ul cu ceata celor 144 de mii? Sa inteleg ca pe fb devenim ..sfinti?:))) Mai,poate ca unii folosesc facebook-ul doar pentru rude,si prieteni reali:))) Si uite asadeven sfinti...
3.Cam ce dedicatii crezi ca merita 2015? Cam asa...sculati voi oropsiti ai sortii...nu ca e de pe vremea lui Ceasca,dar am sa caut o dedicatie si o pun:)

Acu vizavi de tot ce am scris mai sus ,crezi ca omul dece inainteaza in varsata sedileste? Ca eu simt ca am inceput deja:)))

Back