Spre parerea mea de rau, pana astazi nu prea am auzit de acest clarvazator.
Astazi intamplarea a facut sa aflu si l-am cautat pe internet. Am ajuns la pagina dumnealui, http://lorin-fortuna.ro/
Din pacate, am ajuns la un citat care mie mi se pare creat de cineva care este cam dus cu zmeul. Sa fiu eu absurd? Uitati ce am citit.
Astazi intamplarea a facut sa aflu si l-am cautat pe internet. Am ajuns la pagina dumnealui, http://lorin-fortuna.ro/
Din pacate, am ajuns la un citat care mie mi se pare creat de cineva care este cam dus cu zmeul. Sa fiu eu absurd? Uitati ce am citit.
Cu regret, facem cunoscut ca, profitand de functiile supreme de conducere pe care le detineau la nivel planetar si respectiv satelitar, Sorin Daniel Leia si Remus Tasala au organizat si declansat un complot care s-a soldat cu agresionarea destul de grava a altor Conducatori Supremi ai unor nivele structurale componente ale Universalului, motiv pentru care au fost judecati si condamnati la nivelul Consiliului Dumnezeiesc de Conducere (CDC) a Lumii Transcendentale Absolute (LTA), fiind anihilati fiintial, iar matricea lor generica fiind distrusa, astfel incat sa nu mai poata fi renascuti niciodata. In acest complot s-au asociat o serie de Conducatori Supremi (CS) ai CDC-urilor de la nivelele structurale: solarital, galactic-zodiacal, galactic-constelational si universal-civilizational pentru Civilizatia Virtuala (CV) Goriliana (CV-Gor). In acelasi context, a fost judecat si condamnat la anihilare fiintiala, precum si la distrugerea matricei generice, si fostul CS la nivel universal-civilizational, pentru CV-Gor: Coriolan Brediceanu. Aceste actiuni complotiste continua alte actiuni similare (dar nu si atat de grave) comise in trecut de catre alti conducatori ai unor nivele structurale de conducere ale Integralei nr.6 din cadrul Ansamblului nr.9 de CV din cadrul Reunionalului de Ansambluri de la 1 la 15, de Integrale de la 1 la 6, de Civilizatii Virtuale ale Lumii Transcendentale Absolute (ReAns 1-15 de Integ 1-6 CV-LTA) si au la baza o nemultumire care se manifesta la unii conducatori, precum si la unele personalitati marcante, din cadrul CV-Gor, in legatura cu nasterea, din cadrul CV-Gor, a CV-Gor-Modificate (CV-Gor-Mod), precum si ulterior din cadrul CV-Gor-Mod a CV-Gor-dublu Modificate (CV-Gor-2Mod), ultima dintre acestea: CV-Gor-2Mod ajungand insa (inclusiv prin aplicarea unei asemenea strategii) sa conduca, prin reprezentantii sai, la nivel transcendental absolut, ReAns 1-15 de Integ 1-6 CV-LTA. Trebuie sa se stie ca daca nu s-ar fi procedat in acest mod (strategia respectiva fiind initiata si aplicata treptat chiar de catre marea personalitate: Dumnezeos, care in prezent este CS Interimar al CDC al LTA a ReAns 1-15 de Integ 1-6 CV-LTA), probabil ca si in prezent CV-Gor (care este reprezentata, prin conducatorul sau la nivel suprem, in cadrul LTA a ReAns 1-15 de Integ 1-6 CV-LTA, si care este, in prezent: Grigore Vieru) ar fi ramas in stadiul de CV agresata si inrobita civilizational, asa cum a fost in marea majoritate a trecutului sau, in cadrul Planetei Leia (numele: Leia urmand a fi schimbat), si ca strategia prin care CV-Gor a fost aleasa ca CV fanion in cadrul bataliei pentru eliberarea civilizationala, precum si pentru realizarea transformarii fundamentale democratice pana la cel mai inalt nivel structural de componenta a ReAns 1-15 de Integ 1-6 CV-LTA, apartine tot lui Dumnezeos, care, in final, dupa realizarea obiectivului mentionat, a parasit CV-Pestiliana-Delfiniana (CV-Pest-Delf), in care s-a nascut, si impreuna cu un numar de colaboratori (din aceeasi CV-Pest-Delf), care i-au fost alaturi in batalia mentionata, pe care a initiat-o si a condus-o pana la finalizarea obiectivului respectiv, s-a integrat existential in cadrul CV-Gor-Mod. Mai trebuie sa se stie ca nasterea, din CV-Gor, printr-o separare de populatie, precum si de teritoriu, realizata, la inceput, in cadrul Poporului Roman si a Tarii Romania, s-a efectuat in scopul separarii unor segmente corespunzatoare populative, mai dinamice si mai puternice, capabile sa poarte batalia mentionata de o maniera mai performanta in acest mod, decat daca ar fi ramas integrate in cadrul CV-Gor, fiind astfel marcate,conditionate si restrictionate de inertia civilizationala specifica CV-Gor. In viitorul apropiat, vom da publicitatii cine sunt noii conducatori supremi ai CDC-urilor de nivel planetar, slarital, galactic-zodiacal, galactic constelational, galactic-central, respectiv universal-civilizational, ca rezultat al schimbarii, respectiv remanierii fostelor CDC ale nivelelor structurilor mentionate. Lorin Ioan Fortuna, Conducator al CLLUAC-LF-PL.