• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Lorin Fortuna

Admin1

Administrator
Reaction score
0
Spre parerea mea de rau, pana astazi nu prea am auzit de acest clarvazator.
Astazi intamplarea a facut sa aflu si l-am cautat pe internet. Am ajuns la pagina dumnealui, http://lorin-fortuna.ro/
Din pacate, am ajuns la un citat care mie mi se pare creat de cineva care este cam dus cu zmeul. Sa fiu eu absurd? Uitati ce am citit.
Cu regret, facem cunoscut ca, profitand de functiile supreme de conducere pe care le detineau la nivel planetar si respectiv satelitar, Sorin Daniel Leia si Remus Tasala au organizat si declansat un complot care s-a soldat cu agresionarea destul de grava a altor Conducatori Supremi ai unor nivele structurale componente ale Universalului, motiv pentru care au fost judecati si condamnati la nivelul Consiliului Dumnezeiesc de Conducere (CDC) a Lumii Transcendentale Absolute (LTA), fiind anihilati fiintial, iar matricea lor generica fiind distrusa, astfel incat sa nu mai poata fi renascuti niciodata. In acest complot s-au asociat o serie de Conducatori Supremi (CS) ai CDC-urilor de la nivelele structurale: solarital, galactic-zodiacal, galactic-constelational si universal-civilizational pentru Civilizatia Virtuala (CV) Goriliana (CV-Gor). In acelasi context, a fost judecat si condamnat la anihilare fiintiala, precum si la distrugerea matricei generice, si fostul CS la nivel universal-civilizational, pentru CV-Gor: Coriolan Brediceanu. Aceste actiuni complotiste continua alte actiuni similare (dar nu si atat de grave) comise in trecut de catre alti conducatori ai unor nivele structurale de conducere ale Integralei nr.6 din cadrul Ansamblului nr.9 de CV din cadrul Reunionalului de Ansambluri de la 1 la 15, de Integrale de la 1 la 6, de Civilizatii Virtuale ale Lumii Transcendentale Absolute (ReAns 1-15 de Integ 1-6 CV-LTA) si au la baza o nemultumire care se manifesta la unii conducatori, precum si la unele personalitati marcante, din cadrul CV-Gor, in legatura cu nasterea, din cadrul CV-Gor, a CV-Gor-Modificate (CV-Gor-Mod), precum si ulterior din cadrul CV-Gor-Mod a CV-Gor-dublu Modificate (CV-Gor-2Mod), ultima dintre acestea: CV-Gor-2Mod ajungand insa (inclusiv prin aplicarea unei asemenea strategii) sa conduca, prin reprezentantii sai, la nivel transcendental absolut, ReAns 1-15 de Integ 1-6 CV-LTA. Trebuie sa se stie ca daca nu s-ar fi procedat in acest mod (strategia respectiva fiind initiata si aplicata treptat chiar de catre marea personalitate: Dumnezeos, care in prezent este CS Interimar al CDC al LTA a ReAns 1-15 de Integ 1-6 CV-LTA), probabil ca si in prezent CV-Gor (care este reprezentata, prin conducatorul sau la nivel suprem, in cadrul LTA a ReAns 1-15 de Integ 1-6 CV-LTA, si care este, in prezent: Grigore Vieru) ar fi ramas in stadiul de CV agresata si inrobita civilizational, asa cum a fost in marea majoritate a trecutului sau, in cadrul Planetei Leia (numele: Leia urmand a fi schimbat), si ca strategia prin care CV-Gor a fost aleasa ca CV fanion in cadrul bataliei pentru eliberarea civilizationala, precum si pentru realizarea transformarii fundamentale democratice pana la cel mai inalt nivel structural de componenta a ReAns 1-15 de Integ 1-6 CV-LTA, apartine tot lui Dumnezeos, care, in final, dupa realizarea obiectivului mentionat, a parasit CV-Pestiliana-Delfiniana (CV-Pest-Delf), in care s-a nascut, si impreuna cu un numar de colaboratori (din aceeasi CV-Pest-Delf), care i-au fost alaturi in batalia mentionata, pe care a initiat-o si a condus-o pana la finalizarea obiectivului respectiv, s-a integrat existential in cadrul CV-Gor-Mod. Mai trebuie sa se stie ca nasterea, din CV-Gor, printr-o separare de populatie, precum si de teritoriu, realizata, la inceput, in cadrul Poporului Roman si a Tarii Romania, s-a efectuat in scopul separarii unor segmente corespunzatoare populative, mai dinamice si mai puternice, capabile sa poarte batalia mentionata de o maniera mai performanta in acest mod, decat daca ar fi ramas integrate in cadrul CV-Gor, fiind astfel marcate,conditionate si restrictionate de inertia civilizationala specifica CV-Gor. In viitorul apropiat, vom da publicitatii cine sunt noii conducatori supremi ai CDC-urilor de nivel planetar, slarital, galactic-zodiacal, galactic constelational, galactic-central, respectiv universal-civilizational, ca rezultat al schimbarii, respectiv remanierii fostelor CDC ale nivelelor structurilor mentionate. Lorin Ioan Fortuna, Conducator al CLLUAC-LF-PL.

Foarte frumoasa prezentarea de la Constelatia destinului dar...nimic nou sub soare.Lucruri care se deduc din situatia actuala, legaturi pe care le poate face orice om inteligent.Interesant ar fi fost sa se fi potrivit afirmatia domniei sale in legatura cu acea miscare seismica de la sfarsitul lui octombrie, prima saptamana a lui noiembrie.Dar...n-a nimerit-o..
Ramanem cu ochii pe Manuela pana una-alta.E ,,tare" !

ce se mai poate spune? sa ne inchidem bine in case ca, suntem inconjurati de psihopati :D

balika said:
ce se mai poate spune? sa ne inchidem bine in case ca, suntem inconjurati de psihopati :D

Balika,eu inclin sa cred ca face un mare misto,:D ,
nu pot sa cred ca e atat de bolnav omul...

Va asigur ca el nu face misto. Am mai vazut oameni care erau "total nonconformisti" referitor la ce credeau si cum actionau.

http://lorin-fortuna.ro
PSD, ca si PNL, dar mai ales PSD, sunt partide controlate masonic, motiv pentru care, din partea acestor partide, nu ne putem astepta decat la rau si chiar foarte rau. 3 dintre cele mai nebenefice personalitati existente, in prezent, in Romania: Dinu Costache Patriciu, Dan Voiculescu si Sorin Ovidiu Vantu, s-au aliat si ei cu alianta efectuata in jurul candidatului ce reprezinta PSD, varianta mai putin nebenefica. Candidatul cu maleficitatea cea mai mare este Mircea Geoana.
Recomandam pentru cei care nu doresc sa suporte consecintele ezoterice ale unei optiui electorale malefice fata de destinul Fiintei colective Tarale Romania (apreciat din punctul de vedere al valorilor specifice Civilizatiei Virtuale Goriliene), solutia de a merge la vot, dar de a nu opta pentru niciunul dintre candidati, taindu-i pe toti, sau mentionand pe buletinul electoral ca ei considera ca nu au cu cine vota.

Din partea Dispeceratului Civilizatiei Virtuale Goriliana dublu Modificata, catre Conducatorului Centrului de Aparare Impotriva Agresiunilor Civilizationale Extraplanetare asupra Lumii Fizice a Planetei Gheorghia. Urmeaza: - diminuarea numarului fiintelor omenesti mutante civilizational
- posibilitatea sosirii unei flotile de nave extraplanetare pentru a realiza un soc informational asupra Populatiei, in vederea urgentarii desteptarii sale, spirituale si ezoterice, depline

Recomandam ca si toti ceilalti care ne urmaresc si simt ca apartin Civilizatiei Virtuale Goriliene, sa fie prevazatori in relatiile cu mutantii civilizationali.

Mircea Geoana este mutant civilizational.

a28buc said:
Din partea Dispeceratului Civilizatiei Virtuale Goriliana dublu Modificata, catre Conducatorului Centrului de Aparare Impotriva Agresiunilor Civilizationale Extraplanetare asupra Lumii Fizice a Planetei Gheorghia.
Aici Picard, starship Enterprise capitan de plai, catre Wolf. Wolf, se mai face tescovina in jurul Carpatilor?

Din partea Conducatorului Centrului de aparare impotriva agresiunilor civilizationale a Lumii Fizice a Planetei Gheorghia (CAIAC-LF-PG ).In legatura cu unele probleme existente in cadrul Comunitatilor de Civilizatii Virtuale (CCV) din cadrul PG, transmitem urmatoarele informatii primite de la Dispeceratul Central Galactiv (DCG) al CV Goriliene (CV-Gor) dublu Modificate(CV-Gor-2Mod): 1.Data calendaristica anterioara celei curente, la nivel de calendar gregorian-cg (10.1.2010-cg), fiind marcata numerologic de numarul 10, care este numarul asociat (cod numeric) Gruparii de CV Democratice (CVD), precum si data calendaristica de nivel chlf, curenta (24.1.21-chlf), careia ii este asociat nr. 24, sunt date calendaristice benefice deoarece si numarul 24 este un numar deosebit de important pentru CV-Gor, corespunzand zilei in care s-a realizat Unirea Principatelor Romane (24.01.1859-cg), in contextul in care Romania este Tara selectata ca inainte-mergatoare pentru Cv-Gor, iar in cadrul Poporului Roman sunt integrati existential majoritatea reprezentantilor cu importanta deosebita din cadrul CV-Gor, respectiv CV-Gor-Mod, respectiv CV-Gor-2Mod. 2.Deoarece s-a reusit recuperarea benefica, din punct de vedere bioenergetic, a numerelor mentionate anterior, in datele calendaristice care includ numerele respective se pot realiza actiuni ezoterice de o calitate corespunzator imbunatatita, comparativ cu alte date calendaristice care nu au aceste calitati. 3.In contextul mentionat anterior, la nivelul Conducerii CAIAC-LF-PG s-au efectuat o serie de investigatii ezoterice, ale caror rezultate au fost verificate si prin informatii corespunzatoare primite de la Dispeceratul Central Galactic al CV-Gor-2Mod (DCG-CV-Gor-2Mod), informatii din care publicam, in cadrul acestei instiintari, urmatoarele: 4. O data cu trecerea destinului existential colectiv al LF-PG pe varianta dominant nebenefica, pentru CV-Gor (de pe varianta predominant nebenefica, existenta in cadrul anului-chlf anterior), s-au obtinut o serie de avantaje existentiale deosebit de importante, intre care cresterea cu 20% a Populatiei CV-Gor, in cadrul LF-PG, dar si alte avantaje, precum cresterea gradului de corectitudine (tot cu 20%), a informatiilor primite de catre reprezentantii autorizati ai CV-Gor, astfel ca in acest context, s-a putut afla ca 2 dintre Ierarhiile de Consultanta (Consiliile de Consultanta) central galactice, civilizationale (Consilii de Consultanta Civilizationala Central Galactice : CCC-CG) ale CV-Gor si respectiv CV-Gor-Mod, publicate de catre noi, nu sunt corecte. Astfel, in cadrul CCC-CG-Gor, fata de de componenta data publicitatii, exista o modificare referitoare la faptul ca in locul personalitatii Alexandru Ioan Cuza, figureaza personalitatea Nicolae Grigorescu, iar in cadrul CCC-CG-CV-Gor-Mod, in locul personalitatii Grigore Vieru figureaza personalitatea Mihai Eminescu terestru (pentru a caror iertare fata de o tradare anterioara, si numire, sa solicitat si obtinut aprobarea de la Conducatorul Suprem Absolut Interimar al Lumii Transcendentale Absolute Tutelare). 5.Absenta personalitatilor mentionate se datoreaza faptului ca au fost atrase sa faca parte din cadrul Comunitatii CV-Gor (CCV-Gor) neloialiste (a doua CCV-Gor existenta la nivel Planetar, al carei Conducator Suprem-Tartor este in prezent Grigore Vieru), respectiv din cadrul CCV-Gor-Mod neloialiste (al carei Conducator Suprem-Tartor este in prezent Alexandru Ioan Cuza), respectiv din cadrul CCV-Gor-Mod neloialiste (al carei Conducator Suprem-Tartor este in prezent Constantin Tanase), neloialitatea referindu-se la modul specific fundamental de civilizatie pentru care au fost CV-Gor si respectiv CV derivate din CV-Gor (CV-Gor-Mod, CV-Gor-2Mod), care este cel democratic (bazat pe republica, ca forma de guvernamant statal si Conducator Suprem Taral ales democratic pe o anumita perioada stabilita), si nu cel oligarhic, (bazat pe conducere personala, in Conducatorul Suprem este desemnat pe o perioada care nu este limitata si corespunzator definita, ci, in principiu, nelimitata). 6. Am putut afla si noi astfel (ceea ce, pana in prezent, nu a fost posibil, datorita interdictiilor de cunoastere, introduse, contra cost, in acest sens, de catre partea competitoare adversara din cadrul Competitiei civilizationale in care ne aflam) ca s-au format sub presiunea adversarilor nostri competitionali civilizationali, CCV neloialiste (fata de specificul fundamental al CV-Gor) atat fata de CCV-Gor, cat si fata de CCV-Gor-Mod, respectiv CCV-Gor-2Mod, cu rolul evident de a contribui, prin divizare si antagonism, la pierderea Competitiei civilizationale de catre CCV-Gor si respectiv CCV-Gor-Mod, respectiv CCV-Gor-2Mod autentice. Am mai aflat, de asemenea, faptul ca deoarece CCV-Gor si respectiv CCV-Gor-Mod (in ambele variante) utilizeaza, din punct de vedere coloristic, la nivel specific, energiile luminoase: alba si alba-deschis (zapezie), CCV-Gor-2Mod a fost nevoita sa aleaga o alta energie luminoasa (care sa-i fie specifica) si a ales culoarea: ocru deschis (ocril), fapt ce a adus, din nefericire, mari dezavantaje existentiale pentru membrii CCV-Gor-2Mod loialiste, atat prin faptul ca respectiva culoare a fost preluata si de catre CCV-Gor-2Mod neloialiste (care,prin modul specific de manifestare, creeaza toxicitate in cadrul energiei luminoase respective, pentru CCV-Gor-2Mod loialista), cat si datorita absentei absentei unei surse corespunzator de puternice de energie luminoasa ocril, la nivelul Planetei noastre, din care sa se poata alimenta corespunzator. L.I.F. Conducator al CAIAC-LF-PG. P.S. Avand in vedere imprtanta deosebita a informatiilor primite si difuzate in cadrul prezentei instiintari, vom mai reveni ulterior cu alte informatii suplimentare, in acelasi context.
http://www.lorin-fortuna.ro/

Comunicat catre d-l Fortuna, Conducator CLUAC-LF-PL si altor persoane interesate: Urmatoarele informatii au fost furnizate Invatatorului Alb al Traditiei Rombului Verde de catre un initiat receptiv. Intr-un viitor relativ apropiat (estimat spre sfirsitul anului 2012), 81 de nave de transport uman interplanetar vor sosi in vecinatatea planetei Leia/Terra pentru a realiza Saltul catre urmatoarea etapa cosmica a planetei si locuitorilor ei (mai precis, o parte din ei). Navele vor fi ghidate catre locurile de intilnire pe baza emisiilor energetice deosebite de puternice produse de Rombul Virtual Luminos (R-V-L) - constituit din activarea simultana si corespunzatoare a Romburilor plasate in locuri precise pe Planeta Leia.
Sa scriu si de unde l-am luat? Pe statusbar la http://www.scutierii.com/

hahahaha, astia-s sectanti, sau ce mama naibii sunt? de unde ii gasesti pe toti ciudatii astia? :D bine, macar la astia iti dai seama ca-s dusi, din prima. =))

Doamne, m-au luat de creieri textele astea....E greu sa le citesti, dar sa le si scrii.... e prea de tot!
Mi-au placut culorile: zapezie si ocrie....Si acum am aflat ca Grigore Vieru (D-zeu sa-l ierte) e seful al' mare..... Nici sa razi nu prea iti vine, zau.... Am vazut multi "teleportati", dar asta e fruncea....

Am ras totusi de numele lui Patriciu: Costache!!!!
Cine conduce bre srl-ul asta, Rompetrol? Nea' Constache bre, cum cine!!!!

Back