• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Madalina Manole-crima sau suicid?

magda

New member
Reaction score
0
Testamentul Madalinei Manole a ajuns la Parchet

199739_articol.jpg

Sotul Madalinei Manole, Petru Mircea, a dus testamentul sentimental al artistei la Parchetul Tribunalului Bucuresti, urmand ca procurorii sa faca o expertiza grafoscopica a documentului in dosarul privind moartea artistei, au declarat, miercuri, surse judiciare.
Petru Mircea a dus, luni, la Parchet Tribunalului Bucuresti testamentul sentimental al artistei, care va fi expertizat. El a mai adus marti si alte documente scrise de ea, dar trebuie sa aduca si alte inscrisuri, pentru comparatie, pentru ca un expert sa poata stabili daca acesta i-a apartinut.

De asemenea, sotul cantaretei a fost si miercuri la Parchet, unde a dat o declaratie suplimentara in acest dosar, au mai spus sursele judiciare.

El se va prezenta si joi, urmand sa mai duca alte documente.

Procurorii nu au primit inca concluziile medicilor legisti cu privire la decesul artistei, iar in functie de acestea, vor putea finaliza dosarul.
Petru Mircea, sotul Madalinei Manole, a prezentat, miercuri, la emisiunea "Happy Hour" de la Pro TV, varianta integrala a scrisorii lasate de artista inainte sa se sinucida, precizand ca nu a falsificat-o, dar si jurnalul acesteia, care va fi dezbatut in editia de joi a emisiunii.

Scrisoarea de adio a Madalinei Manole

Petru Mircea a prezentat continutul integral al scrisorii lasate de Madalina Manole.

"Sunt o neputincioasa, o nevrednica, o complexata, am un milion de defecte si astea ma fac sa ma gandesc ca trebuie sa ma opresc aici! Nimeni altcineva nu e vinovat de starea mea, doar eu! Voi toti ma iubiti, si mi-ati aratat asta, mereu. Si totusi eu gandesc ca trebuie sa ma opresc aici cu viata! Mi-a daruit Dumnezeu cel mai frumos si curat suflet din lume, Puiu al meu, cel mai mare si minunat dar, copilasul nostru; cei mai buni si sacrificati parinti din lume, frate drag, nepoti dragi, rude, prieteni, atata lume cu suflet curat in jurul meu. Nu le merit, nu stiu ce sa fac, sa am gija de ele, cum sa am grija de ele, cum sa le fiu de folos. Sunt de neiertat, ma gandesc la voi toti, dar si la ce sa fac sa nu mai fiu. Pui mic sa ramana o perioada la Botosani, cu mama si tata. Poate ma va ierta, mai tarziu! Cand va fi mare!", scria Madalina Manole in scrisoare, transmite Mediafax.

De asemenea, artista isi mai dorea ca sotul ei, Petru Mircea, sa aiba grija de copilul lor si sa ramana bani pentru el. "Si ai mei scumpi sa ma ierte, atat pot sa gandesc, am ajuns aici numai din vina mea! Si sa-l iubeasca mult pe Puiu, ramane sufletul meu. Pentru tot ce a facut pentru mine, pentru sufletul lui. Vinde tot ce se poate vinde, casa, orice, teren, dar vreau sa ramana bani pentru pui mic (scoli) si ... pentru Mihaita, Marian, Mihaela....", isi incheie artista scrisoarea.

Petru Mircea a respins acuzatiile socrilor sai potrivit carora ar fi falsificat scrisoarea.

Totodata, in scrisoare artista mai scrie: "Nu ma judecati si nu va judecati, dragii mei parinti si dragul meu frate. Va implor. De dragul copilului meu si al lui Mihaita (copilul fratelui Madalinei Manole, n.r.)".

9am.ro

Madalina Manole s-a filmat inainte de a se sinucide

199861_articol.jpg

Madalina Manole le-a spus adio celor dragi filmandu-se in oglinda. Imaginile au fost descoperite de sotul acesteia, intamplator, in urma cu cateva zile.
Inainte de a se sinucide, Madalina Manole s-a inregistrat in timp ce isi lua ramas bun de la cei dragi. Caseta a fost gasita intamplator de Mircea Petru, la inceputul acestei saptamani. Acesta a prezentat o singura imagine din "inregistrarea tulburatoare" cu sotia sa inainte de a se sinucide. Vestea si fotografia au fost facute publice in emisiunea Happy Hour de ieri, de la PRO TV.

“Cand a venit sa-mi arate ce a gasit, tremura tot. Si avea de ce, pentru ca imaginile care o infatiseaza pe artista sunt de-a dreptul socante", a declarat Catalin Maruta in cadrul emisiunii.

* Mergea la ghicitoare pentru a-si afla viitorul

Tot in cadrul emisiunii de ieri, apropiati ai artistei au devaluit mai multe lucruri despre Madalina Manole, printre care si faptul ca aceastea mergea frecvent la ghicitoare pentru a-si afla viitorul. Se pare ca artista era convinsa ca este "urmarita" de un blestem, inca din copilarie, mai exact ca are cununiile legate.

"Dupa ce a divortat de Serban Georgescu, a spus ca nu se va mai casatori niciodata, orice s-ar intampla. Madalina a fost la un domn care i-a ghicit in carti. Si i-a spus ca are cununiile legate, iar ea zicea: 'Uite, are dreptate, nu o sa ma mai mariti", a povestit un apropiat al acesteia, Ciprian, care a infiintat fanclubul Madalina Manole la Roman, in 199, potrivit Gandul.

* Fragmente din gandurile Madalinei

Adevarul prezinta cateva pasaje din jurnalul artistei, notate dupa intalnirile in care i se dadea in carti: „Eu, Casa Casatoriei. Nu se leaga nimic. Casa Sanatatii: Interventie. Probleme legate de despartire prieteni. Risc de accident. Provocari de instabilitate. Casa Nebuniei. Stare angoasa“.

Pasaje din 2005. „Casa banilor: perspective foarte bune la vara. Baza solida de colaborare. Stabilitate clara. Casa prietenilor: Profita. Barbati cu bani, marlani. Casa Sanatatii: risc de accident. Moment de labilitate. Provocari de Instabilitate. Blestemul. Casa Nebunului: Angoasa“.

„13 septembrie 2005. Eu, despartire. Nepotrivire de caracter. Costum prea stramt. Profesiune: barbat, figura dionisiaca. Strainatate: Plecare cu parere de rau. An greu cu multa munca. Lipseste incarcatura afectiva“.

9am.ro

Ancheta Madalina Manole: O noua inregistrare bomba aproape ca elucideaza cazul

O inregistrare audio, aparuta in dosarul mortii Madalinei Manole si descoperita de parintii acesteia, ar putea elucida moartea artistei.

Un barbat, a carui identitate nu a fost facuta publica, a mers la parintii Madalinei Manole pentru a le da o inregistrare in care apare Petru Mircea.

Inregistrarea l-ar putea incrimina pe acesta in cazul mortii artistei, noteaza Cancan.ro.

"Am trait o situatie foarte dramatica. Am fost contactat de o anumite persoana, care face parte din anturajul ginerelui meu si a fetei mele, este inginer de sunet. A zis ca ne prezinta niste dovezi care vor dezlega misterul mortii fetei mele. Acele dovezi erau niste inregistrari pe telefonul mobil. Era ginerele meu, i-am recunoscut vocea. Erau niste lucruri groaznice.

Inregistrarea ar lamuri in proportie de 90% moartea fetei mele. Ne-a zis ca mai are un CD cu inregistrari care dureaza 28 de minute. Daca acele marturii sunt adevarate si au dus la moartea fiicei mele, nu stiu ce se va intampla. Barbatul a sunat la interfon azi dimineata si s-a prezentat Dragos. I-am dat drumul si a venit in casa, il cunoastem din vedere, sotia il stie de la inmormantare, de la parastas. A zis ca ne cauta de mult timp sa ne dea o informatie.

El s-a prezentat ca inginer de sunet, se cunoaste foarte bine cu fostul meu ginere. A zis ca are niste probe si ca nu mai poate sa mai taca. El mi-a prezentat un telefon pe care era ceva care m-a ingrozit, niste lucruri care il acuza pe ginerele meu, mai exact o convorbire, cam de un minut si ceva, dar toata dureaza 28 de minute. Si spunea ca mai are un CD. Eu l-am anuntat pe domnul avocat", a declarat Ion Manole pentru emisiunea Acces Direct.

Povestea a avut insa un final neasteptat.

Cel care s-a prezentat drept "Dragos" le-a cerut sotilor Manole o suma de bani drept ajutor pentru ca suferise un accident de circulatie pe drum si a trebuit sa mearga la spital, noteaza Libertatea.ro.

Potrivit sursei citate, parintii Madalinei i-au dat banii, insa dupa aceea, barbatul a disparut fara sa le mai lase inregistrarea, care ar fi putut constituit o proba serioasa la dosar.

Ion si Eugenia Manole fac acum apel la el sa se intoarca si sa le spuna care este adevarul.

"M-a tulburat extrem de mult, este cutremurator ce am ascultat in acel minut. Am inceput sa plang iar el mi-a spus ca daca stia ca ma va face sa plang, nu mai venea. Daca ne aude acest barbat sau daca cineva ii va spune, il rugam sa revina, sa aduca acele dovezi cutremuratoare pe care ni le-a promis", a declarat Eugenia Manole.

ziare.com

Petru a lovit-o pe Madalina, potrivit detectorului de minciuni

225x169_4d74472e7180e29127910746989312.jpeg

Petru Mircea ar fi lovit-o pe Madalina Manole si nu i-ar fi anuntat pe parintii artistei de problemele ei cu depresia. Acestea sunt concluziile analizei unui detector de minciuni, realizata in emisiunea "Un Show Pacatos".

Profesorul Ion Dumitru a cercetat declaratiile apropiatilor Madalinei Manole cu un detector de minciuni bazat pe analiza vocii. Aparatul ofera raspunsuri cu "probabilitate mare de adevar".

Programul folosit de profesor semnaleaza minciuna cu valori cuprinse intre 36 si 38, iar adevarul are valori peste 50. O afirmatie notata cu 50 denota faptul ca vorbitorul omite anumite lucruri.

Dan Capatos i-a oferit lui Dumitru inregistrari din emisiuni TV in care rudele Madalinei lanseaza acuzatii grave, iar detectorul de minciuni a analizat valoarea de adevar a fiecarei afirmatii.

Ion Manole, tatal Madalinei, l-a acuzat pe Puiu ca a lovit-o pe Madalina. Afirmatia "Cand veneam la voi acasa o gaseam vanata" a inregistrat un procent de adevar de 68%. Petru a picat acelasi test. Afirmatia "Magda nu a avut niciodata vreo vanataie provocata fizic de cand a plecat de acasa" a fost notata cu numai 38%, fiind astfel falsa, potrivit detectorului de minciuni.

"Sa aud acum ca din martie fetita mea ar fi avut probleme, iar noi am fost chemati in mai", Eugenia Manole, 89%, adevarat

"A avut o copilarie grea din punct de vedere financiar. Madalina si-a tinut in spate familia, nu e nimic anormal in asta", Petru Mircea, 80%, adevarat

"Pe noi nu ne intereseaza nici conturile nici averea fetitei mele. Niciodata nu i-am cerut bani. Ea mi-a dat cand a vrut", Eugenia Manole, 50%, omisiune

"De cand s-a casatorit cu domnul Mircea, fetita mea nu mai stia sa vina acasa", Eugenia Manole, 50%, omisiune

"Magda a hotarat sa ducem copilul la Botosani, la parintii mei la Botosani. Asta era dorinta mamei", Petru Mircea, 50%, omisiune

"Magda pastra o distanta de parintii ei, in special de mama ei. Am incercat mereu sa ii apropii", Petru Mircea, 50%, omisiune

"Viata mea s-a schimbat de cand am devenit mamica", Madalina Manole, adevarat

Aparatul folosit de profesorul Ion Dumitru in emisiunea lui Dan Capatos a mai aratat ca Petru era un sot foarte gelos, iar sinuciderea Madalinei era inevitabila, din cauza depresiei prin care trecea artista.

acasa.ro

Avocatul familiei Manole: Petru Mircea îi procura droguri Mădălinei!

Noi ipoteze halucinante în cazul Mădălina Manole, lansate de avocatul părinţilor cântăreţei, Bogdan Bărbuceanu. Pe baza unor presupuse înregistrări ale unui martor căutat de poliţie, Bogdan Bărbuceanu susţine că Petru Mircea, soțul artistei, se lăuda că şi-a riscat viaţa pentr ua-i procura droguri acesteia

Ancheta continuă cu audieri aproape zilnice în cazul Mădălinei Manole. După ce a fost audiat tatăl Mădălinei, joi, conform avocatului Bogdan Bărbuceanu, vor sta de vorbă cu poliţiştii judiciarişti mama şi altă rudă a familiei, pentru a-l recunoaşte după planşe foto pe posibilul martor-cheie ale cărui mărturii ar putea răsturna definitiv mersul anchetei.

„Pe înregistrarea ascultată de părinţii Mădălinei se auzea vocea lui Mircea Petru spunând: «Mi-am riscat libertatea să-i procur ei droguri»", afirmă avocatul familiei Manole, citat de Ring.

Avocatul ne spune că această frază, cu drogurile, i-a răscolit pe părinţi, mai ales pe tatăl Mădălinei, care acum îşi pune întrebări privind bluzele cu mâneci lungi purtate de vedetă în timpul verii.

O a doua afirmaţie auzită de părinţii Mădălinei, în cele aproximativ două minute de înregistrare pusă la dispoziţie spre ascultare de misteriosul "Dragoş", se referea la mama artistei. „Dacă scorpia de mă-sa nu se potoleşte până la sfârşitul lui septembrie, voi pune doi moldoveni de-ai mei s-o termine", declară avocatul că ar mai fi spus Petru Mircea în înregistrarea prezentată de "Dragoş" părinţilor Madalinei.

Necropsia a dovedit însă fără urmă de îndoială că nu s-au decsoperit substanţe interzise în coprul Mădpline Manole. "Nu s-a găsit alcool în sânge şi nici alte substanţe cum ar fi barbiturice, droguri sau produse pentru slăbit la analiza toxicologică făcută în cazul Mădălina Manole. Este doar o cantitate foarte mare de Furadan", a declarat atunci directorul general al INML "Mina Minovici", Dan Dermengiu.

cotidianul.ro

Mădălina Manole avea puteri paranormale şi şi-a anticipat moartea"

Renumita clarvăzătoare Carmen Harra susţine că regretata Mădălina Manole avea puteri paranormale şi a ştiut că sfârşitul îi este aproape. Harra spune însă că "fata cu părul de foc" nu şi-a pus singură capăt zilelor şi susţine că soţul său, Mircea Petru, şi mama acestuia sunt cei care au trimis-o pe lumea cealaltă.

"Fiind o vizionară, Mădălina şi-a anticipat moartea, dar nu înseamnă că ea s-a omorât. Şi Isus ştia că va fi omorât, dar nu a făcut-o el. Mădălina a simţit că i se va întâmpla ceva rău, dovadă însemnările ei, dar nu ceva generat de ea. Ce i s-a întâmplat ei nu trebuia să şi fie făcut neapărat cu mâna ei. Ea a simţit că cineva îi va face rău. Mădălina nu este o sinucigaşă, ci o persoană care şi-a anticipat moartea. Şi Nostradamus a spus exact când va muri. Sunt oameni cu o putere anume. Este o mare confuzie care apare ca o stigmă asupra personalităţii Mădălinei şi care creează o karmă extrem de negativă pentru Petru Mircea şi familia lui. De aceea am spus că Petru nu va mai avea niciodată pace în această viaţă", a declarat Harra pentru ziarul Ring, precizând că părinţii regretatei artiste au tot dreptul să încerce să afle adevărul despre moartea fiicei lor.

"Părinţii Mădălinei Manole încearcă să-i apere memoria. Probabil că lumea s-a săturat de acest caz şi se mulţumeşte cu soluţia 'sinucidere', dar trebuie făcută şi o analiză psihologică a comportamentului lui Petru, să se vadă de ce se comportă ca un vinovat. Nu înţeleg de ce anchetatorii merg în continuare pe verdictul 'sinucidere'. E simplu să dai toată vina pe cel mort",a adăugat Harra.
0-299440-madalina_manole.jpg

http://www.libertatea.ro/stire/mada...normale-si-si-a-anticipat-moartea-307389.html

Barbatul care i-a vandut Furadan Madalinei Manole a fugit in Spania

202122_articol.jpg

Cristian Urziceanu, cel care ar fi vandut Furadanul cu care s-a sinucis Madalina Manole, a fugit in Spania, pe numele lui fiind emis un mandat de arestare in lipsa pentru ca reprezinta un pericol pentru ordinea publica, avand in vedere ca a vandul o substanta interzisa si s-a sustras cercetarii.
Judecatorul de la Tribunalul Bucuresti care a emis, in 18 octombrie, mandat de arestare preventiva in lipsa, pentru 30 de zile, pe numele lui Sorin Cristian Urziceanu arata, in motivarea deciziei, ca potrivit unei adrese a Inspectoratului de Politie Judetean Timis, depusa de anchetatorii bucuresteni la dosar, Uriceanu se afla in Spania, informeaza MEDIAFAX.

Judecatorul mai scrie, in motivare, ca barbatul nu s-a prezentat la Parchet pentru a fi audiat in dosar, pe numele lui fiind emis un mandat de aducere pe care anchetatorii nu l-au putut aplica pentru ca Urziceanu nu a fost de gasit, el sustragandu-se astfel urmaririi penale.

* Magistratul Tribunalului Bucuresti mai noteaza ca, in perioada martie - iulie, Sorin Cristian Urziceanu a detinut si vandut, fara drept, mai multor persoane, Furadan, cunoscut si sub numele de Carbofuran, substanta din categoria pesticidelor, clasificata drept foarte toxica intr-o hotarare de Guvern din 2008 si a carei comercializare este interzisa conform normelor legale in vigoare.

Cristian Urziceanu ar fi comercializat substanta pe o perioada mai mare de cinci luni de zile.

* Judecatorul mai arata ca procurorii au indicii solide in acest caz, precum declaratia presedintelui fan-clubului Madalinei Manole, Roberta Slav, cea care s-a ocupat de achizitionarea Furadanului, la rugamintea artistei, declaratiile unor martori de la o firma de curierat prin care Urziceanu a trimis coletul cu solutia, dar si ale altor persoane care au cumparat Furadan de la acesta.

In motivarea deciziei, magistratul mai noteaza ca a decis ca se impune emiterea unui mandat de arestare preventiva pe numele lui Urziceanu pentru ca acesta a savarsit o infractiune pentru care legea prevede o pedeapsa cu inchisoarea mai mare de patru ani de zile, exista probe ca lasarea lui in libertate prezinta un pericol concret pentru ordinea publica avand in vedere modul de comitere a faptei si natura substantei comercializate, precum si pentru ca s-a sustras de la cercetari.

Anchetatorii au explicat ca s-a mers pe filiera curieratului si au fost depistate toate persoanele carora Urziceanu le-a vandut substanta toxica si ca intr-unul dintre cazuri, in care cumparatorul a pastrat coletul, au gasit inclusiv o amprenta a inculpatului.

* Surse judiciare au declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, ca ancheta in cazul lui Urziceanu a relevat faptul ca in perioada martie-iulie acesta a vandut Furadan la aproximativ zece persoane.

Tribunalul Bucuresti a decis, in 18 octombrie, arestarea preventiva in lipsa, pentru 30 de zile, a lui Cristian Urziceanu.

* Analiza toxicologica in cazul Madalinei Manole s-a incheiat

Certificatul medico-legal de la Institutul National de Medicina Legala "Mina Minovici" atesta faptul ca Madalina Manole s-a sinucis cu Furadan.

Magdalena Mircea - cunoscuta publicului drept Madalina Manole - s-a sinucis in dimineata de 14 iulie, chiar de ziua ei de nastere.

In 12 august, legistii au incheiat analiza toxicologica in cazul Madalinei Manole si au constatat ca artista inghitise doar Furadan, nefiind gasite in sange alcool, barbiturice, droguri sau produse pentru slabit, potrivit declaratiilor directorului general al INML "Mina Minovici", Dan Dermengiu.

ziare.com

Barbatul care i-a vandut Furadan Madalinei Manole a fost arestat

Cristian Urziceanu, cel care ar fi vandut Furadanul cu care s-a sinucis Madalina Manole, a fost adus in tara, fiind prezentat astazi instantei Tribunalului Bucuresti, care a confirmat mandatul de arestare in lipsa pe numele acestuia.
Cristian Urziceanu a fost prins si adus la Tribunalul Bucuresti pentru confirmarea mandatului emis pe numele lui in 18 octombrie pentru ca reprezinta pericol pentru ordinea publica, relateaza MEDIAFAX.

* Judecatorii au confirmat acest mandat, astfel ca Urziceanu va fi dus in arest.

Judecatorul care a decis arestarea acestuia, arata in motivarea hotararii ca potrivit unei adrese a Inspectoratului de Politie Judetean Timis, depusa de anchetatorii bucuresteni la dosar, Urziceanu se afla in Spania.

Magistratul mai scria, in motivare, ca barbatul nu s-a prezentat la Parchet pentru a fi audiat in dosar, pe numele lui fiind emis un mandat de aducere pe care anchetatorii nu l-au putut aplica pentru ca Urziceanu nu a fost de gasit, el sustragandu-se astfel urmaririi penale.

* Magistratul Tribunalului Bucuresti mai nota ca, in perioada martie - iulie, Sorin Cristian Urziceanu a detinut si vandut, fara drept, mai multor persoane, Furadan, cunoscut si sub numele de Carbofuran, substanta din categoria pesticidelor, clasificata drept foarte toxica intr-o hotarare de Guvern din 2008 si a carei comercializare este interzisa conform normelor legale in vigoare.

http://www.9am.ro/stiri-revista-pre...-Furadan-Madalinei-Manole-a-fost-arestat.html

Mădălina Manole, exhumată anul viitor?

Mădălina Manole ar putea fi exhumată în 2011! Este cea mai şocantă dintre informaţiile care se vehiculează în cazul "Manole" care, la fix cinci luni de la moartea încă misterioasă a "Fetei cu părul de foc", pare o poveste fără sfârşit, scrie Ring.

Tatăl Mădălinei susţine adevăratul motiv pentru exhumare ar fi acela că Petru s-ar simţi provocat şi/sau intimidat de rudele de la Ploieşti.

Petru ar vrea s-o exhumeze la primăvară şi să o mute într-un cimitir din Bucureşti sau Botoşani.

"Petru Mircea se laudă pe aici pe la cimitir că la primăvară vrea s-o scoată pe fata mea din mormânt. El spune că este incomodat când vine la cimitir, că noi facem scandal", spune tatăl Mădălinei.

http://www.cotidianul.ro/131962-Madalina-Manole-exhumata-anul-viitor

Back