• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

magda

unda seismica said:
te-ai hotarat pana la urma. Ma bucur ca ai facut-o. Bun venit!

da unda,am facut-o :11:si deocamdata nu-mi pare rau deloc!

luminita said:
Bine ai venit Magda
iti multumesc luminita si sper ca ne vom simti bine impreuna

rucsa said:
Bun venit,Magda,deja vad ca esti aici ca pestele in apa
ma bucur ca te simti bine in noua ta casa
multumesc rucsa pentru intampinare! normal ca ma simt bine ca si un peste,fiind...peste:P

buna mandaleno! eu te-am intampinat cuviincios zilele trecute, dar iti spun si acum "bine ai venit"!
Nu e nicio problema ca vii de dincolo (asa cum a spus si anuka), unde, desi erai foarte activa, nu ai facut rau nimanui.... Aia de erau "zmei" in mod voit pe dincolo imi produc oarece nervozari.... recunosc! Dar noi ii cunoastem pe toti acesti zmei iar tu nu faci parte din categoria lor.... ase ca stai calma! simteste-te bine, asa cum facem si noi.... ptr. ca trebuie sa-ti spun, starea naturala a acestui forum e veselia (unii mai sint seriosi in exces dar le trece, te asigur...n-au incotro)

P.S. Bune tuicile tale, mi-au placut.....! sa mai pastrezi si ptr. spirala!

buna nita! imi place cum suna mandalena :P .
da m-ai analizat,nu gluma! mersi:19:,iar tuica mai am berechet!
inseamna ca m-am integrat si eu in spirala,nu ?:P

magda said:
buna nita! imi place cum suna mandalena :P .
da m-ai analizat,nu gluma! mersi:19:,iar tuica mai am berechet!
inseamna ca m-am integrat si eu in spirala,nu ?:P

ihi

desi o anumita persoana va crede ca datorita ei fac acest lucru,se inseala!
am reflectat suficient,zic eu,ajungand la concluzia ca este mai bine pentru toata lumea sa ma retrag. acum,nu stiu daca definitiv sau pentru o perioada..
va multumesc,celor care ati fost alaturi de mine,chiar si celorlalti. omul invata o viata intreaga. de multe ori,aparentele inseala!
gogule,esti un tip ok,numai bine iti doresc, la fel si lui mod1,luminita,etc.

Hei, ce-i cu tine? Ce-i cu atitudinea asta? Nu te mai regasesti in forum? Am crezut ca, vorba lui Nita ,esti in elementul tau aici .

Magda de ce sa te retragi?chiar toti care veniti de la istrate va retrageti dupa un timp?nu inteleg de ce parca ati face un curs la noi apoi va intoarceti la ei cu concluziile, magda ramai ca esti binevenita la noi mie imi face placere sa te stiu aici si cred ca numai mie , si celorlalti.Eu zic sa te mai gandesti.

Magda de ce sa te retragi?chiar toti care veniti de la istrate va retrageti dupa un timp?nu inteleg de ce parca ati face un curs la noi apoi va intoarceti la ei cu concluziile, magda ramai ca esti binevenita la noi mie imi face placere sa te aici si cred ca numai mie , si celorlalti.Eu zic sa te mai gandesti.

Magda, te stiu o fomeie cerebrala.:D Reactia ta pare copilareasca. Pentru ce sa te retragi? Inseamna ca nu te mai simti bine aici? Nu pot sa cred si, drept consecinta, nu-ti pot intelege reactia. Noi te iubim . Si ne face placere sa te avem aici. Si chiar crezi ca merita? Pentru unii poate nu e asa important gestul tau, dar pentru noi conteaza!!! Te rog sa-ti bagi mintile-n cap si sa te intorci !!! Urgent!!!:D

Si Manu...nu pleaca chiar toti, ci aia de se cred importanti (Magda nu face parte din aceasta categorie, cu siguranta).

eu va spun sincer si jana daca intra aici si cere scuze pt tot ce mi-a combinat in trecut eu nu as mai avea nimic cu ea ,si cred ca ar fi binevenita aici fara sa fiu suspicioasa,cred ca si voi ati face la fel.....dar cu tine Magda nu inteleg....esti suparata pe noi sau pe cineva anume,daca e asa vorbeste si se va lamuri fii sigura.

Desi nuam vb pe chat,ti-am urmarit postarile si discutiile cu ceilalti useri si am crezut ca te simti bine printre noi.Oare ce s-a intamplat de vrei sa te retragi?Mie mi-ai facut o impresie tare buna si as regreta daca decizia ta este definitiva.Si eu ca si Manu te rog sa te mai gandesti.
Gura lumii n-o astupa nici pamantul,insa indiferenta ar trebui sa fie primordiala in situatia de fata.

Magda, e decizia ta. Iti urez succes in continuare si te asteptam pe la noi.

Manu, pot sa accept pe oricine, cu rele si cu bune, dar pe Jana, never!!! Deja m-a apucat un nerv, ah. :D

hahhaha bodut e si ea om hai fii buna.....inlauntrul ei poate nu e asa rea cum pare

magda said:
desi o anumita persoana va crede ca datorita ei fac acest lucru,se inseala!
am reflectat suficient,zic eu,ajungand la concluzia ca este mai bine pentru toata lumea sa ma retrag. acum,nu stiu daca definitiv sau pentru o perioada..
va multumesc,celor care ati fost alaturi de mine,chiar si celorlalti. omul invata o viata intreaga. de multe ori,aparentele inseala!
gogule,esti un tip ok,numai bine iti doresc, la fel si lui mod1,luminita,etc.

Ce patisi femeie? "Te-a facut o oita ratacita"????? Mie imi place oita la protap, adica trasa in tzeapa, perpelita la foc domol ..... Pune mana si mananca si tu carnitza de oitza!!!!! E gustoasa, desi e cam tare (oaia era cam baba!!!!). Dar si noi avem dinti!!!!!

=))=))=)) Nita, si mie-mi place mielutul fraged, de regula :D, da merge si o oaie batrana, pusa la macerat minim o saptamana, in multa sare (dupa ce a fost bine sfartcata :D si dupa ce, in prealabil ai belit-o de blanos), si intr-un bait, cu multe mirodenii, si muuult otet, sa iasa mirosul de carne spurcata. :D Si se face fragedaaa, mmmmm.:P Mai exista metoda haiduceasca, adica se ingropa una bucata oita ratacita cu blanosu nebelit, intr-una bucata groapa plina cu jaretec. Riscul este ca identificarea oitei se face numai dupa coronita dentara , plus ca nu se chinuie mult, ca in primul caz. Deci e mai buna prima varianta. Ha!

bodo said:
=))=))=)) Nita, si mie-mi place mielutul fraged, de regula :D, da merge si o oaie batrana, pusa la macerat minim o saptamana, in multa sare (dupa ce a fost bine sfartcata :D si dupa ce, in prealabil ai belit-o de blanos), si intr-un bait, cu multe mirodenii, si muuult otet, sa iasa mirosul de carne spurcata. :D Si se face fragedaaa, mmmmm.:P Mai exista metoda haiduceasca, adica se ingropa una bucata oita ratacita cu blanosu nebelit, intr-una bucata groapa plina cu jaretec. Riscul este ca identificarea oitei se face numai dupa coronita dentara , plus ca nu se chinuie mult, ca in primul caz. Deci e mai buna prima varianta. Ha!

nu te dezminti bodo! brava fetita!!!! te pricepi la bucatareala.....

Magda inainte sa pleci lasa si motivul pt care nu ai mai vrea sa intri.poate ca te inteleg si sper sa treci peste tot ce a fost zilele trecute.Viata merge inainte si este bine daca ramai

multumesc lumi,m-au convins colegii de forum sa ma intorc.

Back