• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Manuela vs. Cristinateodora

manuela

H5N1
Reaction score
0
Guest said:
Gogule - Nu am fost inregistrat niciodata la voi in mlastina asta de premonitii gen ”vine sau nu vine” - ba nu ”in seara asta vine ceva” - ”pana maine sigur avem vreo miscare” ............... poate de pat la familiile voastre .............
Habar nu am de ce presupui ca sunt o femeie
Ghinion - pentru tine si pentru vizionara ta pe care sari sa o aperi
Apropo - tu de ce ai fost dat afara de la istrate ?
Repet : nu sunt cristina ! daca tipa are ghinion sa-i vina ip ei la ip meu dinamic - s-o iubesc ! nici nu stie ce pierde ca nu va mai poate accesa - bine ca stiu ca pe ip asta aveti un user banat - ha! numai de aici o sa va toc ! sa imi bat joc de toti si de aia Cristina care ati banato
Pana la urma degeaba imi bat gura cu voi - ore in sir nu vine sa va intrebe nimica. Ca ma plictisesc stand cu voi pe bara - alternativa la cahtu lu itrate - la ei gramada la voi nimeni - vai mama voastra

SnowWhite said:
=)) Paste Fericit si tie, Cristina! ~:>

Mda acum am citit mesajul de la guest care stim cu totii cine este si Gogu pot sa te asigur ca ai avut dre[ptate.Draga mea esti atat de nebuna si atat de rea ca nici nu ar trebui sa ma deranjez sa-ti raspund,dar din f marele bun simt care ma caracterizeaza iti scriu .Cu ce esti imbracata ma intrebi?mai intai intreabate daca te mai ajunge ceva ca sa te imbraci ,,doi cu chestia cu canuccia nu stiu ce ai vrut sa spui dar probabil nici tu ,ca esti aiurea rau invata sa scrii bine in it apoi scrie si nu te mai razbuna aiurea ca nu ma doare nici la un m distanza de cot de tine ,Incearca cu un medic specializat in boli mintale si vezi daca mai ai scapare,lasa oamenii sa traiasca ca or sa te dea afara de la servici ca deja au chemat politia ca ameninti cu moartea , si blestemele tale care crezi tu ca afecteaza pe cineva,si pui colegii in pericol si cu asta am terminat.P.S. pune fotografia la locul ei ca nu stiu de unde ai avut curajul si tupeul sa o scoti te-am autorizat eu cumva>?si nu rupe inima ca ma enervezi !si s-ar putea sa-ti trimit energie negativa .....

lasa vrajeala asta ca aimeepet care daduse calculatorul nu stiu cui iti cunosc stilul si macar ai bunul simt sa pui fotografia mea la avatar iar ca o clarvazatoare ce sunt te vad f incurcata in minciuni ,iar cat despre energia negativa ti-o retrimit scumpo...ca e a ta nu e locul ei la mine vezi ca e pe drum deschide usa ca sa nu nimereasca prin vecini.Oseara minunata iti doresc .

Eu cred ca topicul asta nu ar trebui sa existe. Am pretentii de la voi doua. Daca nu va agreeati, e suficient sa va ignorati, nu trebuie sa va reprosati diverse cum prindeti ocazia. Consider ca sunteti suficient de mature si de responsabile incat sa rezolvati problema intr-un mod cat se poate de discret. Multumesc

mey oita ratacita,nici nu ma obosesc sa deschid un alt topic pentru tine,ma risc sa fiu aici off,dar cred ca merita:
un singur raspuns am pentru tine,fata de cele debitate pe distinsul forum unde haladuiesti acum,adica orator.ro:
=)) =))

Attachments

2.5 KB · Views: 56
Back