• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

MAXIME SI CUGETARI

"Optimismul este nebunia de a insista ca totul este bine atunci cand esti nefericit."
Voltaire

Optimiştii sunt cei care nu nutresc multe speranţe şi li se împlinesc şi mai puţine, dar se bucură de ele.

definiţie de K. Tsatsos

"Optimistul vede trandafirul, dar nu si ghimpii; pesimistul priveste numai la spini, uitand de trandafir."
Kahlil Gibran

"Tot ce ai nevoie pentru a fi fericit este o arma buna, un cal bun si o nevasta buna."
Daniel Boone

"Nimic nu-mi merge bine niciodata. Psihiatrul meu mi-a zis ca eu si sotia mea trebuie sa facem dragoste in fiecare noapte. De-acum, nu ne vom mai vedea deloc unul pe celalalt!"
Rodney Dangerfield

Nu-mi daţi sfaturi! Ştiu să greşesc şi singur!"
Immanuel Kan

"Nu putem inventa sentimente. Le putem descoperi și exprima, iubi și urî, le putem apropia de inimă sau le putem respinge."
Nichita Stănescu

„Prietenia sfârșeste acolo unde începe neîncrederea.”
Seneca

"Razbunarea nu ne poate potoli emotiile intr-o mai mare masura decat apa sarata potoleste setea."
Walter Weckler

Cei care ne dau prilejul sa le cumparam cinstea nu ne vand de obicei decat onoarea. - Vauvenargues

Nu e corect sa ceri altora ceea ce tu insuti nu vrei sa faci.

Citat de Anna Eleanor Roosevelt

Mesaje de dezamagire in dragoste

O secunda as vrea sa te privesc, sa-ti vad ochii tristi de dorul meu si mi-ar fi de-ajuns.
Avaible la tristete, la lacrimi si tacereâ€
Eu te-am iubit si te iubesc, dar tu nu stii cat de mult ma faci sa sufar.
Dragostea adevarata nu are un sfarsit fericit. Dragostea adevarata nu are sfarsit!
Priveste, citeste si invata, sa nu crezi ca viata e usoara.A mea s-a simplificat mult in ultima vreme, am ramas doar cu durerea inimii mele…
Tristetea…cuvantul care spune ca ceva nu e bine…
Nici cel mai bun machiaj nu are cum sa-ti schitzeze un zambet atunci cand esti trist.
Nu conteaza cata dragoste avem la inceput, ci cat de multa dragoste construim pana la sfarsit.
Sufletul nu mai poate fi racorit, doar obrajii aprinsi scaldati in lacrimi…
Trec gunoierii pe strada, sunt rai si galagiosi, sunt oare eu gunoi in ochii tai frumosi?
Dragostea nu este o decizie, e un sentiment. Daca am putea decide pe cine sa iubim, atunci viata ar fi mult mai simpla, dar si mult mai putin magica.

"Nu dispreţui lucrurile mici; o lumânare poate face oricând ceea ce nu poate face soarele niciodată: să lumineze în întuneric"
Octavian Paler

„Nu întotdeauna trebuie să întoarcem pagina, uneori trebuie s-o rupem.”
Autor Necunoscut

"O gluma este un lucru foarte serios."
Winston Churchill

"Cui e frica sa sufere, sufera din pricina fricii."
Proverb francez

"Am invatat ca oamenii vor uita ce le-ai spus, vor uita ce le-ai facut, dar nu vor uita niciodata cum i-ai facut sa se simta." Maya Angelou
"Nu sunt de fapt decat doua feluri de oameni: cei de omenie si cei ticalosi. Cei ce se jertfesc pentru o cauza si cei care transforma in marfa jertfa oamenilor buni..." (Tara)

Lucrurile pretioase nu pot fi cumparate sau construite de om!

"Literatura se adauga realitatii, si nu o descrie pur si simplu. Ea imbogateste abilitatile necesare pe care viata cotidiana le cere si le daruieste; si, din acest punct de vedere, ea iriga deserturile in care s-au transformat deja vietile noastre."
C.S. Lewis

"Dificultatea literaturii nu este sa scrii, ci sa scrii ceea ce vrei sa spui."
Robert Louis Stevenson

Azi sunt fericit pentru ca ma pot bucura de lumina zilei,de frumusetea toamnei,de zambet,de oameni...restul...fara importanta.:)

Puterea
1 - Nu-ti pune niciodata in umbra maestrul
2 - Nu te increde niciodata prea mult in prieteni, invata cum sa te folosesti de inamici
3 - Ascunde-ti intentiile
4 - Spune intotdeauna mai putin decat este necesar
5 - Atat de multe depind de reputatia ta. Apara-ti-o cu pretul vietii
6 - Da mai putina atentie la tot ceea ce costa putin
7 - Pune-i pe altii sa lucreze pentru tine, dar pastreza-ti creditul intotdeauna
8 - Fa-i pe altii sa vina spre tine. Foloseste o momeala daca este necesar
9 - Castiga prin actiunile tale, niciodata prin discutii in contradictoriu
10 - Infectie: Evita-i pe cei nefericiti si lipsiti de noroc
11 - Invata cum sa-i mentii pe oameni dependenti de tine
12 - Utilizeaza selectiv onestitatea si generozitatea ta pentru a-ti dezarma victima
13 - Atunci cand ceri ajutor, fa apel la interesul oamenilor, si niciodata la mila sau recunostiinta lor
14 - Pozeaza ca prieten, actioneaza ca un spion
15 - Zdrobeste-ti inamicul in totalitate
16 - Foloseste-ti absenta pentru a-ti mari onoarea si a creste respectul cu care esti privit
17 - Mentine-i pe altii sub tensiunea terorii
18 - Cultiva-ti un aer de impredictibilitate
19 - Nu cladi fortarete pentru a te proteja. Izolarea este primejdioasa
20 - Nu-ti asuma obligatii fata de nimeni
21 - Fa-o pe fraierul pentru a prinde in plasa un fraier. Arata-te mai prost decat esti
22 - Foloseste tactica predarii. Transforma-ti slabiciunea in putere
23 - Concentreaza-ti fortele
24 - Joaca rolul unui perfect curtean
25 - Re-creaza-te pe tine insuti
26 - Ramai cu mainile curate
27 - Foloseste nevoia oamenilor de a crede in ceva pentru a-i face sa te urmeze, la fel ca intr-un cult
28 - Intra in actiune cu indrazneala
29 - Planifica-ti toate demersurile de la inceput pana la sfarsit
30 - Fa in asa fel incat sa para ca implinirile tale nu ti-au solicitat nici un efort
31 - Controleaza optiunile celorlalti. Fa-i pe altii sa joace cu cartile pe care le imparti tu
32 - Foloseste-te de fanteziile oamenilor
33 - Descopera cel doare cel mai tare pe fiecare om
34 - Fii regal in propriul tau stil. Comporta-te ca un rege
35 - Devino maestru in arta sincronizarii actiunilor tale
36 - Dispretuieste lucrurile pe care nu le poti avea. A le ignora reprezinta cea mai buna razbunare
37 - Creaza spectacole fascinante
38 - Gandeste cum iti place, dar poarta-te ca ceilalti
39 - Tulbura apele pentru a prinde peste
40 - Dispretuieste orice masa gratuita
41 - Evita sa pasesti pantofii unui mare om
42 - Loveste-l pe pastor pentru a imprastia oile
43 - Manipuleaza inimile si mintile altora
44 - Dezarmeaza-i si scoate-i din sarite pe altii prin efectul oglinzii
45 - Predica nevoia de schimbare, dar nu face nicicand dintr-o data vreo mare schimbare
46 - Nu te infatisa niciodata (prea) perfect
47 - Nu merge dincolo de tinta pe care ti-ai fixat-o. Invata cand sa te opresti atunci cand esti victorios
48 - Asuma-ti un sine lipsit de o forma stabila

Back