“Micile fete cred ca este necesar sa puna totul despre viata lor pe MySpace si Facebook, si cred ca acest lucru este o rusine… Eu sunt totala adepta a misterului.” Stevie Nicks
“Facebook e mare. Mai mare decat abonatii Twitter ai lui Justin Bieber sau Ashton Kutcher. La dracu’, mai mare chiar decat obezitatea si, posibil, la fel de letal.” Gemini Adams.
Dacă nu am cu cine să port un dialog sincer şi real, am să dialoghez singur.
aforism de Victor Martin
Practica filosofică se adresează oamenilor care au nevoie de dialog, nu de diagnostic; este o căutare cooperativă a adevărului, nu o sondare a sentimentelor de vinovăţie, a traumelor personale.
“Tot ce stiu este ca te-am dus in pantece vreme de noua luni.
Te-am hranit, te-am imbracat, am platit pentru colegiul tau.
Poti, asadar, drept multumire, sa ma adaugi macar la “Prietenii” tai de pe Facebook.” Jodi Picoult
“Uita-te la felul cum celebritatile si politicienii folosesc deja Facebook. Atunci cand Ashton Kutcher posteaza un video, primeste sute de feedback-uri. Poate ca nu are timp le citeasca pe toate si sa le raspunda tuturor, dar primeste un bun feedback, isi face o parere justa despre felul cum oamenii gandesc despre el si poate le si raspunde unora.” Mark Zuckerberg
"Facebook ar trebui sa impuna o limita a numarului de schimbari ale statutului relatiei tale (relationship). Dupa 3 astfel de modificari, ar trebui sa afiseze cu litere mari: INSTABIL(A)."
"Despartirea reprezinta o evolutie naturala atunci cand incerci sa te gandesti ce iti doresti in viata. Daca esti alaturi de un om care nu merge in aceeasi directie cu tine si in acelasi pas ca si tine, nu are cum sa mearga." Usher
"Stiti care este diferenta dintre educatie si experienta?
Educatia apare atunci cand citesti o carte buna;
experienta este ceea ce obtii atunci cand nu faci acest lucru." Pete Seeger
Oamenii isi schimba sentimentele si comportarea la fel de repede cum isi schimba interesele.
Arthur Schopenhauer
Omenirea este aşa cum este. Problema constă nu în a o schimba, ci în a o cunoaşte.” — Gustave Flaubert
"Fa in asa fel incat sa fii bun cu cel tanar, milostiv cu cel batran, simpatizand cu cel care se straduieste si tolerant cu cel slab si gresit. Uneori, in viata ta, esti cate putin din fiecare dintre ei." Gautama Buddha
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.