• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

MAXIME SI CUGETARI

"Nu ajunge atat de tolerant incat sa tolerezi intoleranta."
Bill Maher

Viata - jocul de carti in care-ti licitezi anii, mizind pe niste atuuri si cel putin o strigare. Dar pina la urma, totul depinde numai de cel care face cartile. - Ionut Caragea

Eu nu sunt orgolios deloc. Dar dacă cineva mă calcă pe nojiţe, mi-aduc aminte ce-am fost. - Petre Tuțea

"Fericirea este, de obicei, un lucru atribuit de adulti copiilor, si de copiii adultilor."
Thomas Szasz

“Dacă priveliştea cerului albastru te umple de bucurie, dacă un petic de iarbă răsărit pe câmpie poate să îţi atragă atenţia, dacă lucrurile simple din natură au un mesaj pe care-l poţi înţelege, bucură-te căci sufletul tău este viu.” – Eleonora Duse

Nu credeam sa pun asa ceva ,dar ...are dreptate:)

” O coardă prea întinsă se rupe, o coardă prea slabă nu vibrează aşa cum trebuie! ” – Gautama Buddha

"Dintre toate religiile, crestinismul at trebui desigur sa inspire cea mai mare toleranta, dar pana acum crestinii au fost cei mai intoleranti oameni de pe pamant."
Voltaire

"Omul care este pesimist inainte de 48 de ani stie prea multe; daca este optimist dupa aceasta varsta, inseamna ca stie prea putin."
Mark Twain

“A nu mai avea timp înseamna a fi rezolvat toate problemele, a trai intr-un perfect echilibru.”
Mircea Eliade

Cu toţii avem talent.
Diferenţa constă în modul cum îl folosim.
(Stevie Wonder)

"Nu-mi este dor de persoana iubita, imi este dor de cine credeam ca este."
Anonim

"Optimism = doctrina sau credinta ca totul este frumos, inclusiv ceea ce este urat."
Ambrose Bierce

A fi liber inseamna, inainte de toate, a fi responsabil fata de tine insuti. - Mircea Eliade

Libertatea inseamna raspundere. De aceea majoritatea oamenilor se feresc de ea. - George Bernard Shaw

Sa traiesti si sa-ti judeci propria viata: care om este in stare de ambele? - Jules Renard

"Exista trei lucruri pe care barbatii le pot face impreuna cu femeile:
sa le iubeasca, sa sufere pentru ele, sau sa le transforme in literatura."
Stephen Stills

"Alege-ti o sotie buna mai curand dupa ureche decat din ochi."
Thomas Fuller

"Continua sa faci orice fel de munca, in asa fel incat diavolul sa te gaseasca intotdeuna ocupat."
Sfantul Jerome

"Singurul lucru sigur despre noroc este ca se va schimba."
Bret Harte

Inima este singurul instrument stricat care continua sa functioneze.
T. E. Kalem

"Adevarata sursa a aproape tuturor faradelegilor noastre, daca e sa le gasim o origina comuna, poate fi descoperita in lene."
Walter Gaston Shotwell

"Diferenta dintre literatura si jurnalism este ca jurnalismul este de necitit, iar literatura nu este citita."
Oscar Wilde

Back