• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

MAXIME SI CUGETARI

"Daca vrei sa-mi dezvalui ce este in inima unui om, nu-mi spune ce a citit, ci ce anume a recitit."
François Mauriac

"Pentru mine, definiţia adevăratei masculinităţi - şi feminităţi, de asemenea - este să fii în stare să te simţi confortabil în propria ta piele."
Vincent D'Onofrio

Credinta este o oaza din inima ce nu va fi niciodata gasita de caravana gandurilor.
Khalil Gibran

"Prietenii mei, dragostea este mai buna decat mania.
Speranta decat frica.
Optimismul decat disperarea.
Sa fim asadar iubitori, plini de speranta si optimisti, si vom schimba lumea."
Jack Layton

"Am observat foarte des ca cei mai intoleranti si mai ingusti la minte oameni sunt cei care se felicita pe ei insisi pentru toleranta si mintea lor deschisa."
Christopher Hitchens

“Totul dispare, totul piere, totul trece; doar lumea ramane; doar timpul dureaza.”
Denis Diderot

“Timpul este cel mai puternic dintre sculptori.
Nu are ciocan, nici dalta; el are drept scule ploaia, clarul de luna si vantul de Nord.
El termina minunat munca daltuitorilor in piatra.
Ceea ce adauga el nu se poate defini si valoreaza infinit.”
Anatole France

"Fortuna caeca est." (in limba latina, "Norocul este orb")
Cicero

"Literatura este o boala transmisa textual, contractata de obicei in copilarie."
Jane Yolen.

"O picatura de noroc valoreaza cat un sac de intelepciune."
Proverb latin

"Alege sa fii optimist si te vei simti mai bine."
Dalai Lama XIV

"Legea ochiului pentru ochi sfarseste prin a orbi intreaga lume."
Mahatma Gandhi

"Numai legile nu pot asigura libertatea expresiei; pentru ca fiecare om sa-si spuna parerile fara a fi pedepsit trebuie sa existe un spirit al tolerantei in intreaga populatie."
Albert Einstein

"De-a lungul procesului incercarilor si erorilor, tentativele noastre esuate au menirea sa ne distruga aroganta si sa dea nastere umilintei."
Hkhatami

"Fericit este barbatul care intalneste un adevarat prieten,
dar cu mult mai fericit este cel care afla un bun prieten in sotia sa."
Franz Schubert

"Cele doua cele mai atractive puteri ale unui scriitor sunt sa faca familiare lucrurile noi, si noi lucrurile familiare."
William Makepeace Thackeray

Viziunea ta va deveni limpede numai daca te uiti in propria ta inima.
Cine se uita in afara, viseaza; cine priveste inlauntru, se trezeste.
Carl Jung

Back