• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

MAXIME SI CUGETARI

" În faţa amintirilor suntem egali cu zeii. Nici ei nu le mai pot schimba. Ceea ce s-a întâmplat nu mai stă în puterea lor şi nici a destinului." Octavian Paler

"Trebuie sa razi inainte de a ajunge fericit, de teama sa nu mori fara a fi ras macar o data."

Care este cea mai buna stire pe care ai auzit-o sau cel mai frumos gand pe care l-ai avut in ultimul timp?
Da-l mai departe.
Ar putea fi exact ceea ce are altcineva nevoie pentru a-si ridica moralul si pentru a avea o zi mai buna.

"Intre doua cuvinte opteaza pentru cel mai concis."
Paul Valery

"Se înşală cei ce caută morţiş să placă. Şi, pentru a plăcea, se fac maleabili şi ductili. Şi trădează orice, ca să fie aşa cum li se cere. Dar ce treabă pot avea eu cu meduzele astea, care nu au nici os, nici formă? Le arunc şi le dau înapoi nebuloaselor lor: să vină să mă vadă când vor fi ele însele."
Saint-Exupery

Conduita morală nu înseamnă pur şi simplu exigenţa de a renunţa anume la plăcerile vieţii, ci mai degrabă interesul plin de solicitudine pe care-l depune cineva ca să făurească o soartă mai bună pentru toţi oamenii.
Albert Einstein

"Egoistul imparte cu altii numai grijile si supararile lui "(H. de Balzac)

Credinta in Dumnezeu este pasul esential catre fericirea adevarata si o viata implinita.

Cei 10 "Daca"

1. Daca vrei sa faci un bine, atunci fa-l cand este nevoie.

2. Daca poti sa faci pe cineva fericit, nu sta pe ganduri.

3. Daca dai ceva, nu astepta ca fapta sa se intoarca.

4. Daca primesti ceva, da mai departe.

5. Daca nu poti sa ajuti pe cineva, spune-i-o in asa fel incat sa nu o recepteze ca pe un refuz.

6. Daca poti sa construiesti ceva, nu distruge.

7. Daca poti, fii hotarat in ceea ce spui si ceea ce faci.

8. Daca devii celebru, ramai modest.

9. Daca esti nervos, nu-ti descarca nervii pe altii.

10. Daca faci o observatie, nu jigni.

Chris Simion

"Nefericirea înseamnă să nu ştii ceea ce vrei şi să te dai de ceasul morţii pentru a obţine."

Don Herold

Incercarile vietii sunt, la urma urmei, ce le faci sa fie. Piatra de care se impiedica unul poate sa fie treapta pe care urca altul.

Cand vei ajunge acasa in Rai, vei stii ca drumul anevoios pana acolo a meritat din plin.

•Imi place sa stiu totul despre noii mei prieteni, dar nimic despre cei vechi. – Oscar Wilde

"Voiesti sa cunosti lucrurile? Priveste-le de aproape. Vrei sa-ti placa? Priveste-le de departe." (I.L.Caragiale)

"Prezentul este un edificiu pe care Dumnezeu nu îl poate reconstrui."

Ralph Waldo Emerson

"Imaginaţia este la fel de importantă ca şi cunoaşterea."
Albert Einstein

Cand esti tentat sa te plangi de probleme, gandeste-te la problemele pe care le au altii si pe care tu nu le ai. Asta te va motiva sa fii mai recunoscator pentru lucrurile bune din viata ta!

"A detine adevarul este calea celesta. A cauta adevarul este calea omului." (Confucius)

"Cea mai inversunata lupta este cu tine insuti. Te afli in ambele tabere. "(Voltaire)

Experienţa este cel mai dur profesor, pentru că întâi îţi dă testul şi apoi îţi spune care era lecţia.
Vernon Law

Back