• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

MAXIME SI CUGETARI

Fiecare vrea sa traiasca pe varful muntelui, insa toata fericirea si cresterea vin in timp ce il urci!

Destinul este acea parte din Timp in care Istoria isi imprima vointa ei asupra noastra.De aceea trebuie sa-i rezistam ,sa fugim de el si sa refugiem in Spectacol.

Mireca Eliade

Tot ce este obisnuit e simplu, dar tot ce e simplu nu e obisnuit.
Simplitatea e una din principalele insusiri ale frumusetii; ea este esentiala sublimului.

Am tinut multe lucrui in mana si le-am pierdut, dar ceea ce am incredintat in mainile lui Dumnezeu este al meu si astazi.

Nu te teme de moarte; cu cat murim mai repede cu atat avem mai mult timp sa fim nemuritori.

Omul care se lasa inlantuit de o pasiune nu mai are aceeasi putere pentru a-si implini indatoririle sale ca si pentru a se opri de la ceea ce trebuie ocolit.

Experienta este cel mai dur profesor, pentru ca intai iti da testul si apoi iti spune care era lectia.

(Vernon Law)

Si El a murit pentru toti, pentru ca cei ce traiesc sa nu mai traiasca pentru ei insisi
ci pentru Cel ce a murit si a inviat pentru ei. ( 2 Cor 5:15).

O Biblie uzata de mult citit e semnul unui suflet bine hranit.

" Sarpele e odios nu pentru ca musca ci pentru ca se ascunde ca sa muste." - Nicolae Iorga

Problema pe care o constituie crestinul de rand este ca e numai un crestin de rand.

Unii crestini nu fac nimic; dar nu exista nici un crestin care sa n-aiba nimic de facut.

Raza de soare care te incalzeste pe tine nu ti-e imputinata prin faptul ca se incalzeste la ea si vecinul tau (Al. Vlahuta)

Back