• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

MAXIME SI CUGETARI

Mai bine sa suferi tu din pricina adevarului decit sa sufere el din pricina ta.

Daca e neprihanire in inima, va fi frumusete in caracter, va fi armonie in camin. Daca e armonie in camin, va fi ordin in tara. Daca e ordine in tara va fi pace in lume. (Proverb chinez)

Nu e nici o problema daca unui copil ii este frica de intuneric, tragedie este cand unui om matur ii este frica de lumina.

Cand Dumnezeu iti pune o greutate in brate, atunci, cu siguranta, mana Lui te sprijina.

Cea mai obisnuita minciuna este aceea pe care ne-o spunem noua insine.
(Friedrich Nietzsche)

Nu te temi de judecata altora daca te judeci pe tine insuti dupa Cuvantul lui Dumnezeu.
(Howard C. Hendricks)

Iubirea este ca si cele cinci paini si doi pesti.
Nu incepe sa se inmulteasca panu nu o dai altora.

Evlavie = a-L cunoaste pe Dumnezeu cu mintea, a avea Harul Sau in suflet, a avea dragostea Sa in inima, a fi supus Lui in viata de zi cu zi. (James Drummond Burns)

Planteaza un cuvant de iubire adanc in inima unui om.
Hraneste-l cu un zambet si o rugaciune si priveste ce se intampla.
(Max Lucado)

Ce-am tinut, am pierdut;
Ce-am cheltuit, nu mai am;
Ce-am dat, e tot ce mi-a ramas.
(Proverb persian)

O fata i-a spus odata unui pastor:
-Daca imi este teama de pacat, nu trebuie sa-mi fie teama de iad.
(Rowland Hill)

“Dragostea este singura floare care creste si infloreste fara ajutorul vreunui anotimp.”
(Kahlil Gibran)

"Nu astepta ca vasul tau sa vina catre tine , arunca-te in apa si inoata spre el."
(Anonim}

E atat de greu si de dureros sa stai intre minte si inima si sa te lupti sa o impaci pe cea din urma cu dreptatile celei dintai.
Gala Galaction

“Florile sunt cele mai frumoase lucruri facute de Dumnezeu , in care El a uitat sa aseze si un suflet.”
(Henry Ward Beecher)

"La sfarsitul vietii mele, atunci cand voi fi in fata lui Dumnezeu , sper ca nu voi mai avea nici un dram de talent nefolosit si voi putea spune , "Am utilizat tot ceea ce mi-ai dat."
(Erma Bombeck)

"Nu atat durata , cat profunzimea vietii conteaza."
(Ralph Waldo Emerson)

Back