• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

MAXIME SI CUGETARI

Mi-am aratat curajul de ani de zile, crezi ca-l voi parasi acum cind suferintele mele sint pe sfarsite?(Maria Antoaneta - cuvintele dinaintea mortii)

Cel care se teme ca face prea multe de obicei face foarte putine.

“Toate florile de maine sunt in semintele de azi.”
(Proverb indian)

1 Decembrie
"Cea mai mare iluzie a omului este ca timpul trece; noi trecem si el pare ca merge." Rivarol

Parintii se supara cind copiii spun minciuni si uneori se supara de moarte atunci cind spun adevarul.
(Anonim)

Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare.
Langston Hughes

Viata este urmarirea imposibilului trecand prin inutil.
(G. De Tarde)

Nu ne putem planifica viata..Tot ce putem face este sa fim disponibili pentru ea.
(Lauryn Hill)

Daca iti iubesti viata, si viata te va iubi pe tine.
(Arthur Rubinstein)

„Perfecţiunea nu stă în a face lucruri extraordinare, ci în a face lucruri obişnuite într-un mod extraordinar”
de Angelique Arnaul

Traieste-ti viata ca si cum orice fapta a ta ar deveni lege universala.
(Immanuel Kant)

Viata este o baliverna povestita de un idiot , plina de pasiune si zgomot si care nu vrea sa spuna nimic.(Shakespeare)

“Nu stiu care este cheia spre succes, dar cheia spre esec este sa incerci sa faci pe placul tuturor” Bill Cosby

"Viata este o lupta perpetua , iar filozofia este singurul pansament ce il poti aseza pe ranile primite din toate partile."(Voltaire)

"Scopul vietii este o viata avand un scop."(Robert Byrne)

"Viata este un spital in care fiecare bolnav este posedat de dorinta de a-si schimba patul."
(Charles Baudelaire)

"Viseaza ca si cum ai trai etern , traieste ca si cum ai muri maine."
(James Dean)

"Viata este o comedie pentru omul de spirit , o tragedie pentru omul de suflet."
(J. Swift)

Motivul pentru care mergem la Biserica nu este sa aratam ca suntem mai buni decat altii, ci sa invatam sa fim mai buni decat suntem.

Back