• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

MAXIME SI CUGETARI

Relativitatea se aplică la fizică, nu la etică. Einstein

Barfa este ca noroiul pe un perete proaspat vopsit.
Poate ca nu se lipeste, dar lasa urme.

Este nevoie intodeauna de o persoana de mana a doua, sa transmita o barfa de mana intai.

Un cap bun e mai de pret decat o suta de maini puternice. Reta Moyer

Bunatatea pe care o arati celor din jur, va radia din tine la fel ca si caldura soarelui peste dealuri.

Cel care stie ca este iubit poate sa se multumeasca si cu o bucata de paine,
in timp ce tot luxul lumii nu satisface poftele celui insingurat. - Frances J. Roberts

Daca dragostea nu va imbratisa pamantul atunci ura il va zugruma.

Pentru a te conduce pe tine insuti, foloseste-te de cap;
pentru a conduce pe altii, foloseste-te de inima.
The English Digest

Cred ca un singur lucru poate fi mai rau decat o inima impietrita: un cap usuratic.
Theodore Roosvelt

Un birfitor catre altul:
"Nu vreau sa te plictisesc cu detalii. De fapt, ti-am spus mai mult decit am auzit".
Este o idee excelenta sa crezi numai jumatate din ceea ce auzi.
Problema este care jumatate.

Nimeni nu-ti poate fura ceea ce ai in cap sau in inima.
Hal Stebbins.

Noi suntem gata mai degraba sa ne uram pentru diferentele care sunt intre noi decat sa ne iubim pentru punctele pe care pe avem in comun.

Oamenii care intorc progresiv lumea pe dos sunt cei care incurajeaza mai mult decat critica.Elisabeth Harrison

Singura ratiune de a fi a timpului este ca nimic sa nu se intample dintr-o data.Albert Einstein

Cati oameni se opresc pentru ca asa de putini le spun?
Charles R. Swindoll

Daca ne marturisim pacatele, El este credincios si drept, ca sa ne ierte pacatele, si sa ne curateasca de orice nelegiuire.(1 Ioan 1:9)

Back