• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

MAXIME SI CUGETARI

"Norocul nu este o intamplare, ci o straduinta; pretiosul suras al Fortunei se cere castigat prin munca."
Emily Dickinson

"Fericirea? Nu este nimic altceva decat sanatate si o slaba memorie."
Albert Schweitzer

Pune-ti inima, mintea, intelectul si sufletul in cele mai mici fapte ale tale. Acesta este secretul succesului.
Swami Sivananda

"Norocul reprezinta arta de a sti cum sa te pregatesti a intalni oportunitatile."
Seneca

Sălăşluiesc în noi cirezi de dihanii, noroc că le dăm drumul pe rând. Vasile Ghica

"Nimanui nu ii pasa cu adevarat daca esti trist, asa ca ai putea la fel de bine sa te simti mereu fericit."
Cynthia Nelms

Pastreaza dragostea in inima ta.
O viata fara ea este ca o gradina neluminata de soare in care toate florile au murit.
Oscar Wilde

"Trebuie sa iti incerci norocul cel putin o data pe zi, pentru ca, in caz contrar, poti fi in apropierea lui intreaga zi fara a avea o cat de mica banuiala despre acest lucru."
Jimmy Dean

"Tindem sa uitam ca fericirea nu este un rezultat al obtinerii unui lucru pe care nu il avem, ci , mai curand, al recunoasterii si aprecierii a ceea ce deja avem."
Frederick Keonig

Caci nu in ureche mi-ai soptit, ci in inima.
Nu mi-ai sarutat buzele, ci sufletul.
Judy Garland

"Nimic nu iese mai mult in evidenta decat norocul altora."
F. Scott Fitzgerald

"Daca am trai intr-o lume in care mai multi oameni ar dori sa aiba intr-o sporita masura parte de fericire decat de nefericirea altora, am ajunge curand in paradis."
Bertrand Russell

Toti cei care il cheama pe Dumnezeu intru adevarata credinta, cu toata convingerea inimii, vor fi cu siguranta auziti, si vor primi ceea ce au cerut si si-au dorit.
Martin Luther

Old DG ,sper sa ma ierti ca nu am postat o maxima ,dar si o poezie merge ,nu?

Suflet bun, făcut scrum

Suflet bun, făcut scrum
Care-ţi e soarta, acum?
Din ce parte vântul bate
Să mi te ducă departe?

Suflet drag, răvăşit
Dacă-ai şti, cât te-am iubit,
Cât te-am plâns când ţi-a pierit
Umbra deasă-n asfinţit!

,, Ce ştii tu, îmi spuneai!
Eu am strâns mucegai,
Boli, durere şi mult plâns
Lumea asta mi-a adus!,,

poezie de Ioana Voicilă Dobre

"Educatia este cea mai puternica arma pe care o poti folosi pentru a schimba lumea."
Nelson Mandela

"Radacinile educatiei sunt amare, dar fructele sale sunt dulci."
Aristotel

"Telul suprem al educatiei este sa preschimbe oglinzile in ferestre."
Sydney J. Harris

"Educatia: drumul de la o mandra ignoranta spre o nefericita nesiguranta."
Mark Twain

"Scopul educatiei este sa inlocuiasca o minte goala cu una deschisa."
Malcolm S. Forbes

Back