• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

MAXIME SI CUGETARI

Nu exista invingator fara marturisirea celui invins.
(Ennius)

"Fericirea poate fi intalnita intr-un simplu graunte de nisip din desert."

Paulo Coelho

Sfaturi pentru obtinerea succesului:
-incepe cu pasi mici;
-fii consistent;
-ai rabdare;
-stabileste-ti un ritm constant;
-invata din propriile greseli.

"Singurul lucru imperfect in natura este rasa umana."
(Fowler)

Dumnezeu Isi lasa Dragostea sa straluceasca peste noi nu pentru ca sa o absorbim si sa o pastram doar pentru noi ci, asemenea unoe oglinzi in lumina soarelui, sa Ii reflectam Iubirea catre ceilalti.

. Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare.
Langston Hughes

"Nici un om care sufera, chiar lipsit de cultura, nu este mediocru. "
(Emil Cioran)

"Imaginatia este mai importanta decat cunoasterea."

Albert Einstein

Dumnezeu ne rasplateste credinta prin raspunsuri la rugaciuni, pacea mintii, sanatatea trupului, fericire cereasca si toate celelalte lucruri de care avem nevoie.

Numai egoistul sufera cu adevarat. Si tot timpul.

"Aproape toti oamenii rezista nenorocirilor. Daca vrei sa testezi cu adevarat caracterul unui om, da-i putere."
Abraham Lincoln

.
"Nebunia in randul indivizilor este rara - dar in cadrul grupurilor, partidelor, natiilor si epocilor - este ca o regula."

Friederich Nietzsche

Noi nu renuntam sau incetam sa ne mai iubim copiii doar pentru ca acestia fac greseli, nu sunt recunoscatori sau nu se ridica la nivelul asteptarilor noastre - si tot asa este si Tatal nostru Ceresc cu noi.

"Dintre toate zilele, pierduta e aceea in care nu ai ras." ( Chamfort )

Cu Dumnezeu de partea ta, nici o provocare nu este peste puterile tale.

"Daca tu ai un mar si eu am un mar si facem schim de mere,atunci tu si eu vom avea in contiunuare un mar.
Dar daca tu ai o idee si eu am o idee si le schimbam intre ele,atunci fiecare dintre noi va avea doua idei."
George Bernard Shaw

Nu iti petrece timpul cu cineva care nu e dispus sa si-l petreaca cu tine.
Gabriel José García Márquez

“Tot ce spui, atât altora cât şi ţie, să fie adevărat – iată ceva ce nu poate fi întotdeauna sigur, deoarece poţi greşi; dar se poate şi trebuie întotdeauna să fii sigur că ceea ce spui e sincer pentru că de asta îţi poţi da seama imediat.”
Immanuel Kant

Determina in mintea ta sa faci cat de mult bine poti, cat de des poti si pentru cat de mult timp poti.

Back