• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

MAXIME SI CUGETARI

" Omul rezonabil se adapteaza mediului; cel care nu se multumeste cu ce i se da,
insista in a adapta lumea propriei persoane. De aceea progresul depinde de oamenii
care nu se multumesc cu ce au." ( George Bernard Shaw )

Daca inima cuiva se umple de bucurie printr-un sacrificiu facut de tine, atunci acesta inceteaza sa mai fie un sacrificiu si devine un privilegiu.

" Sunt oameni care nu merită să fie priviţi în ochi. În faţa lor mă plec cu plăcere."

Valeriu Butulescu

"Prefer sa-i tin minte pe oameni veseli si sanatosi, nu neputinciosi sau morti."

Chris Simion

•Iubirea! Este aripa daruita de Dumnezeu sufletului pentru a urca la el. – Michelangelo Buonarotti

"Ironia este igiena minţii. " :P
Elizabeth Asquith Bibesco

Dumnezeu poate da o anumita stralucire chiar si celor mai banale lucruri pe care le faci in fiecare zi, daca doar Ii ceri acest lucru.

"Ironia este veselia gândirii şi bucuria înţelepciunii."
- Anatole France

"O fi bine in Rai, dar cele mai interesante persoane nu ajung acolo." (Nietzsche)

Dumnezeu ne-a facut unici in felul nostru si fiecare dintre noi are o anumita menire, un scop special in viata. Daca am gasit acel scop, l-am acceptat si ne concentram toate eforturile sa il atingem, atunci gasim adevarata satisfactie.

" Daca iei un caine flamand si ii dai de mancare, nu te va musca. Aceasta este cea mai importanta diferenta dintre un caine si un om."

Mark Twain

" Nu exista tortura mai nemarginita pentru un omca propriile ganduri"
John Webster

Unii atleti poarta greutati la antrenamente, pentru a exercita un efort suplimentar si pentru a-si cladi muschii. Apoi, cand dau greutatile jos, ei simt ca mai au putin si zboara!
Necazurile din viata, asemeni acelor greutati, ne calesc sufleteste si ne ajuta sa fim in forma pentru urmatoarea cursa.

Nu lasa greselile sau esecurile sa te faca prizonier.
Cere-I lui Dumnezeu inspiratie noua si aripile credintei ca sa te ridici deasupra lor.

" Imi place omul care ravneste imposibilul." ( Johann Wolfgang von Goethe )

Daca Il ai pe Dumnezeu, totdeauna vei avea parte de companie si dragoste.

Cu cat oamenii imbatranesc,cu atat spiritul lor devine mai suplu,mai cald,dobandind o infatisare mai organica.S-ar zice aproape ca pentru spirit,timpul este o dimensiune a intineririi.
Lucian Blaga

"Tot ceea ce nu te distruge te face mai puternic."
Nietzische

Deseori o portie buna de ras impreuna cu o persoana draga sau un coleg de serviciu este exact de ce ai nevoie ca sa rezolvi conflictele sau problemele de comunicare dintre voi.

"Invata sa alungi lacrima cu un suras, invata sa zambesti atunci cand esti trist, caci numai zambind vei invinge suferinta."

Back