• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

MAXIME SI CUGETARI

" Fericirea este placerea sufeltului. O simpla senzatie, un sunet, o culoare, atingerea manii unei femei , daca angajeaza sufletul, devine o fericire." Garabet Ibraileanu

Credinta stie nu doar ca Dumnezeu poate, dar si ca vrea!

" Eu cred că un om este ceea ce-şi aduce aminte despre sine însuşi. Bunăoară, eu mă consider pe mine ceea ce îmi aduc aminte că sunt. De asta, uneori, oamenii sunt, în aparenţă, schimbători, sau în mod diferit, fiindcă de fiecare dată îţi aduci aminte alte lucruri despre tine însuţi." Nichita Stanescu

Succesul in viata se gaseste prin iubire, nu doar prin castig.

"Societatea se bazeaza pe rabdarea celor saraci."
Anatole France

Fiecare dintre noi are un gol in inima care poate fi umplut doar de Creatorul nostru.

" A rămâne singur cu întreaga iubire, cu povara infinitului erotic - iată sensul spiritual al nefericirii în dragoste, încât sinuciderile nu sunt probe ale laşităţii omului, ci ale dimensiunilor inumane ale iubirii. " Emil Cioran

" Cele mai comune doua elemente ale universului sunt Hidrogenul si prostia."

Harlan Ellison

" Fiecare este îndreptăţit să fie prost, dar unii abuzează de acest privilegiu." (scuze,nu m-am putut abtine:D: )

Credinata vede invizibilul, crede incredibilul si primeste imposibilul.

Cand te rogi, faci legatura cu sursa inepuizabila a puterii lui Dumnezeu.

" Cuvintele sincere nu sunt intodeauna elegante; cuvintele elegante nu sunt intodeauna sincere. " Lao Tse

"A salva un om, a cruta zbuciumul unui tata, a menaja sensibilitatea unei femei nu înseamna sa faci o fapta buna, ci o fapta omeneasca"
(Al. Dumas)

" Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o persoana esti intreaga lume."
G. J. G. Marquez

Fereste-te sa fi facut KO in ringul de box al vietii invatand sa preiei loviturile.

" Daca, apucand pe un drum ti-ai rupt un picior, nu regreta ca n-ai apucat pe un altul, caci nu stii daca nu ti le rupeai pe amandoua!"

Raiul nu este numai o destinatie finala. Este si o stare a mintii si a inimii, stare pe care o putem trai aici si acum, daca ne deschidem inimile catre dragostea lui Dumnezeu si o impartasim cu altii.

Viata este precum o melodie frumoasa, numai versurile sunt o incurcatura (Hans Christian Anderson)

“Unde este multa lumina, umbra este mai neagra.”
Johann Wolfgang von Goethe

Entuziasmul nu este un accesoriu in viata, ci o necesitate.

Back