• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

MAXIME SI CUGETARI

"Dragostea nu inseamna a privi unul spre celalat, ci a privi amindoi in aceeasi directie"
Antoine de Saint-Exupery

Omul face rachete care sa ajunga pe Luna.
Dumnezeu a facut Luna.

Drumul spre succes nu este o sosea modernizata.
Este o poteca stramta ce urca pe munte si este gasita doar de vizionari si strabatuta doar de cei mai temerari si perseverenti.

" Poti sa spui daca un om este istet dupa raspunsurile lui. Poti sa spui daca un om este intelept dupa intrebarile lui."
Naguib

Multi oameni nu inteleg placerea si satisfactia pe care o are cineva atunci cand daruieste, fie ca este vorba de timp, resurse, atentie sau ajutor. Incearca si tu si rezultatele nu te vor dezamagi!

Maretia ajunge rareori in mainile celor care o cauta. Doar cei care se daruiesc in totalitate in slujba altora sunt tinuti minte ca oameni cu adevarat insemnati.

" Poate ca Dumnezeu va dori sa cunosti multe persoane nepotrivite inainte de a cunoaste persoana potrivita, pentru ca atunci cand o vei cunoaste in sfarsit, sa stii sa fii recunoscator."

Gabriel José García Márquez

anuk said:
" Sunt doua pacate principale din care toate celelalte pacate se nasc: Nerabdarea si Lenea."
Franz Kafka

\:D/io stiam ca sunt doua pacate capitale-restul sunt ...provinciale:-X anuk

"amar este gustul odihnei dupa o actiune inutila"-Antoine de Saint Exupery

"cata melancolie in orice lucru incheiat..."Nietzsche

"odata ce ai incercat zborul,vei pasi totdeauna pe pamant cu ochii ridicati spre cer,acolo unde ai fost si vei dori mereu sa te intorci"-Leonardo Da Vinci

"Da-mi, Doamne, puterea de a schimba lucrurile pe care le pot schimba! Da-mi puterea de a accepta lucrurile pe care nu le pot schimba! Si da-mi intelepciunea de a le deosebi!"

"Magicianul a facut un semn si a disparut foamea. A facut un alt semn si a disparut injustitia, altul si s-a terminat razboiul. Politicianul a facut un semn si a disparut magicianul.

"Exista casnicii care se termina bine, altele dureaza toata viata."

(Woody Allen)

Viata este o tragedie atunci cand e privita in prim-plan si o comedie cand o privesti in plan larg. - Charlie Chaplin

Inteleptul cauta in sine ceea ce prostii cauta la ceilalti. (proverb chinezesc)

" Învăţătura e o perlă, o avere mare, pe care rudele n-o pot împărţi între ele, nici hoţii fura, şi care nu se împuţinează prin dăruire."

Cand o usa a fericirii se inchide, o alta se deschide; dar deseori ne uitam atat de mult la usa inchisa ca nu o mai vedem pe cea care s-a deschis pentru noi.
Autor: Helen Adams Keller

Dragostea face chiar si cele mai negre zile sa straluceasca de frumusete.

Daca nu am fi avut niciodata parte de esec , nu am putea aprecia succesul.

" Fereste-te deopotriva de prietenia dusmanului si de dusmania prietenului."
Nicolae Iorga

Dragostea lui Dumnezeu se tine de noi chiar si atunci cand Ii dam drumul.

"Faceti ceea ce puteti, cu ceea ce aveti, acolo unde sunteti." Theodore Roosevelt

Cei slabi nu pot ierta niciodata. Iertarea este atributul celor puternici.

Gandhi

"Rana de cuţit se vindecă lesne, dar cea de la inimă — niciodată."

Back