• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

MAXIME SI CUGETARI

Dumnezeu apreciaza cand esti umil.
Si nici pe colegi sau prieteni nu-i deranjeaza.

Un om multumit este cel care se bucura de peisaj in timp ce face un ocol.

Scopul existentei nu este sa traiesti pentru castig, ci sa-ti traiesti viata.

Copilul spune : Dragostea si intelepciunea mea e jocul ; adolescentul spune : Jocul si intelepciunea mea e dragostea; batranul spune : Dragostea si jocul mi-e intepciunea. Lucian Blaga

Poti obtine adevaratul succes doar daca Il ai pe Dumnezeu ca partener.

"A avea un prieten este mai vital decat a avea un inger." (Nichita Stanescu)

Un om cu adevarat mare stie ca nu a realizat nimic singur si nu va ezita sa recunoasca meritele celor care l-au ajutat sa devina ceea ce este azi.

"Pacatul este un bumerang pe care stii cand il arunci, dar nu stii cand se intoarce si te loveste in cap". Robert Frost

Exista si o parte buna in orice se intampla; la fel si in orice persoana.
Straduieste-te sa o gasesti si viata ti se va parea mai frumoasa.

Craciunul este anotimpul dragostei pentru ca Dumnezeu este un Dumnezeu al dragostei.

Craciunul este un timp potrivit pentru a privi lumea cu ochii dragostei.Este timpul potrivit pentru a-ti aduce aminte ca lumea este alcatuita din oameni asemenea noua si ca nu trebuie judecati dupa aparente. Toti au problemele lor, ca si noi, indiferent de unde vin sau cine sunt.

Un gand care ne smereste este acela ca suntem infinit de mici in fata lui Dumnezeu, dar ceea ce ne smereste si mai mult este faptul ca ne-a creat ca sa-I fim prieteni.

Dragostea, umilinta si comunicarea rezolva toate problemele!

O mare parte din ceea ce vezi depinde de ceea ce cauti.

Nu ezita sa incredintezi un viitor necunoscut unui Dumnezeu cunoscut.

Viata este scurta.
Ce ai facut ieri care sa le aminteasca oamenilor de tine?
Ce vei face azi?

Anul care vine este ocazia de a vedea ce miracole poate face Dumnezeu in viata ta.
Incredinteaza fiecare zi in mainile Lui, urmeaza-i indrumarile si cere-I sa te umple cu Dragostea Sa.

Cand bate la usa cel rau, lasa-l pe Isus sa raspunda.

Cand noi lucram, noi lucram, insa cand noi ne rugam, Dumnezeu lucreaza!

Back