• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

MAXIME SI CUGETARI

Când orgoliul străluceşte prea tare, orice înţelepciune se întunecă. Paulo Coelho

Sunt şapte rele în lume: 1. cunoştinţă fără caracter; 2. bogăţie fără muncă; 3. plăcere fără conştiinţă; 4. negoţ fără moralitate; 5. ştiinţă fără omenie; 6. politică fără principii şi 7. închinare fără predare.
( Mohandas Gandhi )

Dacă fiecare mătură în faţa porţii lui, lumea va deveni curată.
( Goethe )

Si prietenului si dusmanului eu le spun ca tu esti rea pentru ca nimeni, in afara de mine, sa nu te iubeasca.

Dacă Dumnezeu ar fi fost atât de mic pentru a fi înţeles, El n-ar mai fi fost atât de mare pentru a I se aduce închinare. ( Evelzn Underhill )

Imi iubesc prietenul cel mai bun... dusmanul meu cel mai vajnic. Este omul care ma tine treaz.

La rugăciune, prefer să rămână inima mea fără cuvinte, decât cuvintele mele fără inimă.
( Lamar Boschman )

Dorintele noastre sunt presentimente ale aptitudinilor care se afla in noi, solii prevestitori a ceea ce vom fi in stare sa realizam.

Democraţia trebuie să însemne mult mai mult, decât doi lupi şi o oaie care voteaza ce să mănânce la cină.

James Bovard

Dumnezeu nu-i cheamă pe cei care sunt înzestraţi, ci înzestrează pe cei care i-a chemat.
( Smith Wagglesworth )

Un cuvant plin de iubire pretuieste atat de mult si totusi el costa atat de putin.

Cel care urmează să fie încoronat nu se mai gândeşte dacă mâine va fi sau nu o zi ploioasă. ( John Trapp )

Rănile făcute de Dumnezeu vindecă, sărutările păcatului ucid.
( William Gurnall )

Nu mai stiu cine a spus ceva de genul: orizontul unor oameni este atat de ingust incat atunci cand devine un punct ei declara mandri: acesta este punctul meu de vedere.

Singura manieră prin care putem sa devenim mari este să fim mici în ochii noştri. ( Thomas Watson )

# În viaţă este ca şi la bal mascat: când toată lumea îşi scoate masca, se duce veselia!

Uneori banii costă prea mult. ( Ralph Waldo Emerson )

Back