• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

MAXIME SI CUGETARI

Curajul este scara pe care urca toate celelalte virtuti. – Clare Booth Luce

Primul lucru este acela de a te accepta în mod profund pe tine însuţi. Fiecare se simte inferior într-un fel sau altul. Motivul este neacceptarea faptului că fiecare este unic. Nu se pune problema superiorităţii sau a inferiorităţii. Fiecare face parte dintr-o categorie care îi este proprie şi din acest lucru nu rezultă nicio comparaţie. Şi nu pot să-mi închipui o fiinţă care să aibă totul în această lume. Unii nu au ezitat să încerce, dar au eşuat lamentabil. Fii doar tu însuţi şi va fi suficient.
Osho

Orbit de vocea dorinţei,
Nu eşti conştient că Preaiubitul,
Trăieşte în adâncul inimii tale.
Opreşte gălăgia,
Şi vei auzi vocea Lui ,
În tăcere.
Rumi

Dimensiunea succesului tău este măsurata de puterea dorinței tale, de mărimea visului tău și de cum gestionezi dezamăgirile pe drumul către succes.
Robert Kiyosaki

O măsură a oamenilor şi a lucrurilor este propria lor umbră. (T. Maiorescu)

Am toate defectele celorlalţi şi totuşi ceea ce fac aceştia mi se pare inadmisibil. (Emil Cioran)

Uitându-mă în istorie, descopăr că, pe măsură ce eşti mai lăudat când trăieşti, cu atât eşti mai uitat după moarte.
Neagu Djuvara

Nu aranjându-ţi altfel circumstanţele vieţii îţi vei găsi liniştea,
ci dându-ţi seama cine eşti la cel mai profund nivel.
Eckhart Tolle

Dacă nu vă puteţi simţi împăcat atunci când sunteţi singur, veţi căuta o relaţie pentru a vă acoperi sentimentul de disconfort.
Puteţi fi sigur că această formă de disconfort va apărea într-o formă sau alta în relaţie şi că vă veţi considera probabil partenerul răspunzător pentru acest lucru.
Eckhart Tolle

Nu cedezi un petic de pământ fără să tragi un foc de armă.
Neagu Djuvara

Expertul este o persoană care a făcut toate greșelile posibile într-un domeniu foarte restrâns de activitate.
Legile lui Murphy

A venit odată un franţuz la noi, cu nişte maşini, iar una nu funcţiona tocmai cum trebuie. Dar românul zice: merge şi aşa! Trebuie să scăpăm de acest “mege şi aşa”; că “merge şi aşa” înseamnă că merge oricum. Nu oricum, nu oriunde, nu oricând şi nu orice.
Petre Țuțea

"Unde se gaseste Dumnezeu? In locul in care ii este permisa intrarea".rabbi din kotzk

"Viata reala a unei persoana este deseori viata pe care nu o duce". Oscar Wilde

'VISATORII NU POT FI DOMESTICITI'-PAOLO COELHO

Sfatuieste-te cu cel mic si cu cel mare si pe urma hotaraste tu insuti.

Omul este singurul animal ale cărui dorinţe cresc pe măsură ce sunt hrănite; singurul animal care nu este satisfăcut niciodată.
Henry George

Nimeni nu te poate face să te simţi inferior, fără consimţământul tău.de Eleanor Roosevelt

Mulţi oameni mor la 25 de ani, dar nu sunt îngropaţi decât la 75.de Benjamin Franklin

Un zambet este o lumina la fereastra sufletului ce iti arata ca inima este acasa.

Back