• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

MAXIME SI CUGETARI

Omul frumos în ziua de azi e cel ce urcă invers pe scară, înfruntând nu numai turma care coboară, dar şi insultele ei!
Dan Puric

Singura cetate ce nu poate fi cucerită cu sila, este sufletul omului. Nicolae Iorga
Te salut Old DG si aceasta nu e o maxima ,ci doar un salut pentru un om pe care eu il percep frumos la suflet.O zi buna sa ai.

“€œCând te oprești să alergi după lucrurile greșite, le dai lucrurilor bune șansa de a te găƒsi”

Fiecare suflet e o lumanare, un chibrit si o boare de vant, daca n-am vibra, ne-am stinge tacand tacerea pietrelor, pana cand ne-ar umple, venind din adanc, zborul primei clipe fericite a inimii de poet.

“Mariana Fulger,

Sufletul este unica valoare a omului, el il face pe slujitor egal stapanului sau.

“Seneca

Fii devotat lucrurilor mărunte, căci în ele stă puterea ta.
Maica Tereza

Societatea a aranjat lucrurile astfel încât să nu îţi pui niciodată problema propriului tău potenţial. Şi toată nefericirea provine din faptul că nu eşti tu însuţi. Fii doar tu însuţi şi toată nefericirea şi toată competiţia cu ceilalţi dispar; nu îţi mai pasă că alţii au mai mult, că nu eşti tu cel care are mai mult. Dacă vrei ca iarba să fie mai verde, nu are rost să priveşti în curtea vecinului. Este atât de simplu ca iarba să fie mai verde! Omul trebuie să fie înrădăcinat în propria sa energie potenţială, indiferent care este aceasta. Lumea va fi atât de mulţumită astfel, încât acest fapt vi se va părea pur şi simplu incredibil.
Osho

Semeni o faptă, culegi un obicei;
semeni un obicei, culegi un caracter;
semeni un caracter, culegi un destin.
Dalai Lama

Fericirea nu e ceva gata făcut, ea vine din faptele tale.
Dalai Lama

Ceea ce vrem să facem, s-o facem atunci când vrem;
pentru că acest “vrem” se schimbă şi are scăderi şi amânări.
William Shakespeare

Înfrânge-ţi durerea, fii vesel de se poate, căci tot la zi ajunge şi cea mai lungă noapte.
William Shakespeare

Toate necazurile pe care le-am avut, toate supărările şi obstacolele m-au întărit… Poate nu-ţi dai seama atunci când ţi se intamplă, dar să ţi se întoarcă spatele poate fi cel mai bun lucru pentru tine.
Walt Disney

Prietenii sunt ca pepenii: încerci o sută şi alegi doi, trei.
Confucius

Adevărata “măsură” a vieţii unui om nu se poate obţine decât prin “lipsa de măsură”, dorind “fără măsură”, îndrăznind “fără măsură”, iubind “fără măsură”.
Octavian Paler

Dacă A reprezintă succesul în viață, atunci A este egal cu x plus y plus z. Munca reprezintă x; y înseamnă joaca; iar z – să știi să-ți ții naibii gura. Albert Einstein

Trăieşte o viaţă onorabilă. Atunci când îmbătrâneşti şi te gândeşti în urmă, vei putea să te bucuri a două oară de ea.
Dalai Lama

Ajungi la un nivel cand nu mai lucrezi pentru bani.
Walt Disney

Back