• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

MAXIME SI CUGETARI

Fii tu însăţi schimbarea pe care vrei să o vezi în lume.
Mahatma Gandhi

Sarcina ta nu este să cauţi iubirea, ci doar să cauţi şi să găseşti toate barierele dinlăuntrul tău pe care ţi le-ai construit singur pentru a te feri de ea.
Rumi

Noi suntem ca un cântec, nu credeți? Un cântec nu se poate cânta niciodată de la sfârşit spre început. Trebuie să-l cânţi totdeauna îndreptându-te spre sfârşit.
Octavian Paler

Copilăria e cadoul pe care ni-l dă viaţa.
Horaţiu Mălăele

Ca tot e 1 iunie!Copilul inteligent este cel mai rebel aluat. Vasile Ghica

Iubirea-i pur şi simplu nebunie. Îndrăgostiţii merită închisoarea ba chiar şi biciul. Motivul pentru care îndrăgostiţii nu sunt, totuşi pedepsiţi şi trataţi astfel, şi că acest fel de nebunie se dovedeşte a fi atât de răspândit este că biciuitorii sunt, la rândul lor, îndrăgostiţi.
William Shakespeare

“Iubirea apare cînd Dumnezeu se priveşte cu două chipuri în aceeaşi oglindă.”de Ionut Caragea

Fii realist, dorește-ți mereu imposibilul.
Paulo Coelho

Nu am muncit inutil şi nu m-am băgat în lucruri care nu mi-au făcut plăcere. Până la urmă, mi-am făcut un drag din a merge la munca pe care o fac.
Horaţiu Mălăele

Intotdeauna am muncit prea mult si am facut numai ce trebuie ,rareori ce-mi place!Si uite asa ramane omul cu picioarele pe pamant|!

Întotdeauna m-a uimit să cunosc oameni pentru care cărţile pur şi simplu nu contează şi oameni care dispreţuiesc actul lecturii, darămite pe cel al creaţiei. Poate e întotdeauna uimitor să afli că dragostea ta nu e la fel de atractivă pentru alţii, cum e pentru tine.
Salman Rushdie

Prietenia este cel mai mare dar pe care o persoana il poate oferi alteia.
Toate cele bune ,Old Dg!

Abţine-te să dojeneşti pe cineva, oricine ar fi.
Dacă oamenii s-ar putea schimba, s-ar schimba.
Dar nu pot. Iar tu şi mai puţin ca ei.
Emil Cioran.

Abia avem timp în viaţă sa facem greşeli, când să le mai şi reparăm? Vasile Ghica

Cred că acesta este scopul suprem: să trăiești o viață a pasiunii și autenticității.
Iar orice e mai puțin decât asta, e mai puțin. De ce ai accepta mai puțin?
Alex Allman

Un prieten adevărat stă lângă tine şi îţi zice:
"Am dat-o în bară, dar ne-am distrat!" Sunt mândru să fiu prietenul tău!

Circulă o zicală că banul e ochiul dracului. Eu nu-l concep ca ochiul dracului, eu îl concep ca pe o scară dublă. Dacă-l posezi, indiferent în ce cantităţi, şi te mişti în sus binefăcător pe scară, nu mai e ochiul dracului. Iar dacă cobori, atunci te duci cu el în infern, prin vicii, prin lăcomie şi prin toate imperfecţiile legate de orgoliu şi de pofta de stăpân.
Petre Tutea

Back