• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

MAXIME SI CUGETARI

"Oamenii nu mai baga de seama daca este vara sau iarna atunci cand sunt fericiti."
Cehov

Craciun fericit Old! Iti doresc din toata inima ca mosul sa-ti aduca in sac multa ,multa sanatate si multa bucurie.
ps.poate nu e o maxima sau cugetare ,dar e o urare din toata inima.

Multumesc, degetico!
"Un sot bun face o sotie fericita."
John Florio

Nu poti fi mereu fericit, dar poti darui mereu fericire."
Anonim

"Fericirea apare atunci cand ceea ce gandesti, spui si faci se afla intr-o deplina armonie."
Mahatma Gandhi

"Educatia, de cele mai multe ori, e numai pojghita sub care se desfasoara in liniste, pe incetul, firea cea adevarata."
Nicolae Iorga

"Fericirea nu poate fi transmisa, detinuta, castigata, uzata sau consumata. Fericirea este experienta spirituala a trairii, in fiecare clipa, in dragoste, gratie si recunostiinta."
Denis Waitley

"Daca vezi lumea asa cum este, o zi fericita reprezinta aproape un miracol."
Paulo Coelho

Vino sa locuiesti in inima mea, si nu vei plati chirie.
Samuel Lover

“Gandeste-te numai la asta: avem ferme, orase si animale.
Este in regula sa inghiontesti oamenii si sa le scrii pe pereti.
Facebook este un ospiciu de boli mentale, iar noi suntem pacientii!”

“Pentru a lupta impotriva fricii, actioneaza. Pentru a te teme si mai mult, asteapta, amana.”
David Joseph Schwartz

"Norocul merge alaturi de cei care dau tot ce au mai bun in ei insisi."
H. Jackson Brown, Jr.

"Cea mai buna si mai importanta parte a educatiei unui om este cea pe care si-a asigura de unul singur."
Edward Gibbon

“O pagina Facebook nu este decat o fisa psihiatrica care zbiara, “Uita-te la mine! Sunt nesigur(a) pe mine. Am nevoie de o parere, o reactie fata de tot ceea ce fac, dar tu nu esti inca destul de OK pentru a-mi fi prieten. Te rog sa te uiti la mine intrucat imi trebuie mai mult decat aprobarea lui Dumnezeu!”
Shannon L. Alder

"Multe mariaje ar merge mai bine daca sotul si sotia ar intelege cu claritate ca sunt de aceeasi parte a baricadei."
Zig Ziglar

"Cand e plosca la mjloc,
Mare, mic e cu noroc."
Proverb romanesc

"Am invatat ca numai doua lucruri sunt necesare pentru a mentine o nevasta fericita.
Mai intai, las-o sa creada ca are propria ei cale.
In al doilea rand, las-o sa o aiba."
Lyndon B. Johnson

"Cel care isi scoate prea des la vedere sotia si portofelul, este in pericol de a fi usurat de amandoua."
Benjamin Franklin

"In casa mea eu sunt seful. Nevasta-mea nu face decat sa ia decizii."
Woody Allen

"Educa un baiat, si vei educa un individ.
Educa o fata, si vei educa o comunitate."
Greg Mortenson

Back