• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

MAXIME SI CUGETARI

"Norocul ce iti incruciseaza calea vietii depinde de vointa ta de a actiona."
Barbara Sher

“Nu exista speranta neamestecata cu frica, si nici frica neimpletita cu speranta.”
Baruch Spinoza

"Frica este tatal curajului si mama sigurantei."
Henry H. Tweedy

“Curajul este o forma particulara de frica.”
Charles Kennedy

“Frica de moarte este provocata de frica de viata.
Un om care traieste din plin este pregatit sa moara oricand.”
Mark Twain

Aceasta este religia mea.
Nu are nevoie de temple ori de o complicata filozofie.
Propriul nostru creier, propria noastra inima este templul nostru;
filozofia mea este bunatatea.
Dalai Lama

“ Omul este o carte unica. Nu se lasa prinsa in mana si rasfoita de catre oricine. El este autorul care se deschide si se lasa citit in fata cui doreste, arata paginile pe care le doreste, cand doreste. El spune si se auto-comenteaza. Iar aceste carti, se stie, sunt toate diverse, fiecare scrise intr-un singur exemplar. Aceste documente umane isi arata secretul lor doar in fata acelora care stau in fata lor in liniste si cu modestie” – Giuseppe Colombero

„ Poate esti un om de succes. Insa nu uita niciodata sa ramai un om de valoare. ” - Albert Einstein

"Cei care educa copiii merita mai multa onoare decat cei care le dau viata;
de aceea pe langa viata, daruiti copiilor si arta de a trai bine, educandu-i."
Aristotel

"Adevarata educatie trebuie sa fie in cele din urma rezervata numai oamenilor care insista a cunoaste, restul nereprezentand decat ducerea la pascut a unei turme de oi."
Ezra Pound

"Orice prost poate avea noroc; adevarata arta consta in a sti cum sa-l exploatezi."
Frank Wedekind

Prostia este eternă şi invincibilă. Alexandru Paleologu
Prostia este infinit mai fascinantă decât inteligenţa, inteligenţa are limitele ei, prostia nu. Umberto Eco

"Casatoria mea este din nou pe muchie de cutit.
Nevasta mea tocmai s-a despartit de iubitul ei!"
Rodney Dangerfield

:)))„Întodeauna am fost de părere că e bine să înveți din propriile greșeli, așa că am avut tot timpul grijă să fac destule.”

"Sotul care se hotaraste sa-si ia prin surprindere nevasta ajunge sa fie el peste masura de surprrins."
Voltaire

"Te poti impaca cu propriile defecte, dar de ce nu accepti nici un defect de-al sotiei?"
Benjamin Franklin

“Daca iti cunostii dusmanii si te cunosti pe tine insuti nu trebuie sa-ti fie teama de rezultatul a sute de batalii.”
Sun Tzu

A nu-ţi respecta duşmanul înseamnă a pierde o şansă de a-l învinge. Lucian Blaga

"Norocul este de partea celor puternici."
(in limba latina, "Fortes Fortuna aduivat")
Terentiu

Mesaj pe Facebook pentru un fost iubit:
"Nu te blochez si nici nu-ti dau delete. Continui sa te pastrez prieten pe Facebook numai pentru a vedea cat de fericita sunt fara tine!"

Back