• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

MAXIME SI CUGETARI

"Cel mai mare noroc sau ghinion al unui barbat este sotia lui."
Thomas Fuller

Viata nu se masoara cu numarul de respiratii pe care le aveti, ci in momente care iti taie rasuflarea.

Un simbol isi are evidenta sa. Un simbol care are nevoie de argumente nu e valabil. (Lucian Blaga)

"Promit sa fiu un sot excelent, dar dati-mi o sotie care, asemeni lunii, sa nu apara in fiecare zi pe cerul meu."
Anton Cehov

"Cel mai mare ghinion sau noroc al unei femei e barbatul ei"

sarrah

Old DG said:
"Promit sa fiu un sot excelent, dar dati-mi o sotie care, asemeni lunii, sa nu apara in fiecare zi pe cerul meu."
Anton Cehov

"Promit sa fiu o sotie excelenta, dar dati-mi un sot care sa nu apara pe cerul meu"

sarrah

"Daca vrei sa ai o sotie buna, casatoreste-te cu o femeie care a fost o buna fiica."
Thomas Fuller

Femeia de-i cinstită e-a soţului podoabă şi temelia casei.

citat din Jan Kochanowski

Dacă soţul e înţelept, soţia e ascultătoare.

proverbe indochinezeşti

Neliniştea este impozitul pe care îl plătesc bărbaţii cu soţii frumoase.:))))

definiţie aforistică de Vasile Ghica

Un sot este un barbat care se asteapta ca sotia lui sa fie perfecta si … intelegatoare cu imperfectiunile lui

"Un barbat este mult mai multumit atunci cand are o cina buna pe masa, decat o nevasta care vorbeste greaca veche."
Samuel Johnson

Trei tipuri de barbati nu inteleg femeile: barbatii tineri, barbatii de virsta mijlocie, si barbatii batrini. (Irisches Sprichwort)
“Bărbaţii nu iubesc totdeauna ce stimează, iar femeile nu stimează decît ceea ce iubesc. “(George Bernard Shaw)

"Oamenii cumpara un costum de baie cu o mai mare grija decat isi aleg un sot sau o sotie. Regulile sunt aceleasi. Trebuie sa te uiti dupa ceva care te face sa te simti confortabil si permite loc pentru a creste."
Erma Bombeck

Comedia este doar un mod hazliu de a fi serios.

definiţie de Peter Ustinov

Unui scriitor... de umor

A debutat pe prima scenă
Ca autor de comedie
Umorul-i e şi azi în venă...
Râd oamenii de tot ce scrie!

epigramă de Gheorghe Gurău

"Cu totii avem cate o masina a timpului.
Pe unii ne duce inapoi in timp, aceasta masina fiind numita amintire.
Pe altii ne indreapta spre viitor, aceasta masina a timpului purtand numele de visare."
Jeremy Irons

Visele sunt răspunsuri la întrebări pe care nu ştim să le formulăm.

definiţie de Marcio Barrios

Visele sunt ilustraţii din cartea pe care sufletul o scrie despre tine.

definiţie de Marsha Norman

"Astazi este ziua de maine de care ne-am temut ieri."
Proverb

"Singura ratiune de a fi a timpului este ca nimic sa nu se intample dintr-o data."
Albert Einstein

"Timpurile dificile m-au ajutat sa ma inteleg mai bine decat mai inainte, sa imi dau seama cat de infinit de bogata si frumoasa este viata in toate manifestarile ei, si sa constientizez ca atat de multe lucruri care ne ingrijoreaza nu au de fapt nici o importanta."
Isak Dinesen

Draga Old,aceasta cugetare e adevarata in fiecare litera a ei.Pupici si multa sanatate!

Back